To może lekarz coś poradzi? Szkoda żeby Cię tyle meczylo.
Nie mam temperatury, wiec to pewnie zapalenie krtani.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To może lekarz coś poradzi? Szkoda żeby Cię tyle meczylo.
Też dziś się zastanawiałam nad tymi ruchami bo moja mała od tygodnia coraz bardziej rozszalała była - długo czekałam na ruchy bo pojawiły się z 2 tyg temu moze3 ale tak delikatnie wiadomo a od tyg to już ja czułam a wczoraj mało co i dziś jak wstałam też i już się zaczynałam martwić to się odezwałaU mnie zawsze są wieczorem. Teraz pojawiają się też rano. W dzień szczególnie jak jestem "na chodzie" to nie czuję, Maleńka pewnie śpi.
A co myślisz o tym sprzęcie by samej badać bocie serduszka ?Od 28 tyg sie liczy. 10 na dzień ma byc. Dopiero jak nie rusza sie wcale to jest sie czym zmartwic. Teraz moga byc nieregularne. Chociaz wiem, ze latwo sie mowi
Oj i ja się rozchorowałam. Ale walczęAle sie rozchorowalamprzy kaszlu boli. Teraz znajac swoje zdrowie bedzie mnie meczylo miesiac. Oby dziecko tego nie odczuwalo.
A co myślisz o tym sprzęcie by samej badać bocie serduszka ?
Oj i ja się rozchorowałam. Ale walczęByłaś u lekarza czy sama domowymi sposobami się leczysz?
Dużo zdrowia !
masz rację, jednak wszędzie mówią że ma być ich 10 ale na godzinę. należy położyć się na lewy bok i przez godzinę notowac ruchy. oczywiście w czasie jego 'aktywności' - jak nie ma to wypić coś słodkiego lub zjeść aby maluszka pobudzić. kiedy jest mniej niż 4 to już alarm.Od 28 tyg sie liczy. 10 na dzień ma byc. Dopiero jak nie rusza sie wcale to jest sie czym zmartwic. Teraz moga byc nieregularne. Chociaz wiem, ze latwo sie mowi
masz rację, jednak wszędzie mówią że ma być ich 10 ale na godzinę. należy położyć się na lewy bok i przez godzinę notowac ruchy. oczywiście w czasie jego 'aktywności' - jak nie ma to wypić coś słodkiego lub zjeść aby maluszka pobudzić. kiedy jest mniej niż 4 to już alarm.
należy liczyc o podobnej porze dnia codziennie![]()
Nigdy nie mam 10 w ciagu godziny.