PaulinxBB
Aktywna w BB
No właśnie jak chodzę dużo to boli mnie też kość lonowa, czasami nawet przy wstawaniu i przekręceniu się na bok, a dzisiaj poczułam to mocniej i to bardziej nawet w okolicach odbytu bym powiedzialaCzuje jak dużo się nachodze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie jak chodzę dużo to boli mnie też kość lonowa, czasami nawet przy wstawaniu i przekręceniu się na bok, a dzisiaj poczułam to mocniej i to bardziej nawet w okolicach odbytu bym powiedzialaCzuje jak dużo się nachodze
Chyba to zależy od tego jak się dzieciątka nasze ułożą, ponad tydzień temu myślałam że to coś znaczy ale w moim przypadku nadal ciszaNo właśnie jak chodzę dużo to boli mnie też kość lonowa, czasami nawet przy wstawaniu i przekręceniu się na bok, a dzisiaj poczułam to mocniej i to bardziej nawet w okolicach odbytu bym powiedziala![]()
Też to mam, ginekolog mówi że to macica trenuje i się rozciąga, ma prawo tak.Dziewczyny, a czy któraś z Was czuje takie rozpieranie w okolicach krocza?
DziękujęGratulacje! ZdrówkaPierwszy poród? Jak wrażenia? Ile trwał?
![]()
Również życzę wszystkim wesołych Świąt Wielkanocnych i dużo zdrówka a tym nierozpakowanym szczęśliwego rozwiązaniaTeż to mam, ginekolog mówi że to macica trenuje i się rozciąga, ma prawo tak.
Ja wczoraj się na sprzątałam i okna i chata i zero skurczy. Dzisiaj byłam na zakupach, zrobiłam pasztet i teraz robie sałatkę ale musiałam się lekko położyć bo i brzuch twardy jak Skala i kręgosłup boli. A szczerze nie chce aby w święta mnie złapało, niech siedzi do wyznaczonej cc.
Brzuchate i te rozpakowane mamuśki życzę Was spokojnych , radosnych świąt w gronie najbliższych.![]()
DziękujęGratulacje [emoji846]
Az wam zazdroszcze ze macie to juz za soba [emoji846]
Dziękuję [emoji8] rzeczywiście to wielka ulga
Oj te nasze nie zdecydowane bąbelkiJa dziś jestem 4 dzień po terminie i nic! Drugą noc z rzędu miałam dość bolesne skurcze. W ciągu dnia też się zdarzają. I nic się nie rozwija. We wtorek ostatecznie szpital, bo to już będzie tydzień po terminie.
Jeszcze raz gratulacjeDziękujęporód drugi, zaczęło się wszystko o 22 wieczorem ale to takie słabe skurcze jak na miesiaczke o 2 w nocy pojechaliśmy do szpitala bo byly już dosyć mocne i regularne a o 9.10 urodziła sie Hania. Dosyć długo to wszystko trwało no i szału nie było
ale dałysmy radę i mam teraz ten malutki cud przy sobie
❤