Kropka29
Moderator
Do mnie na razie jeszcze nie do końca dociera fakt że po takim czasie się udałoJa też jestem z tych niecierpliwych, dlatego wizytę miałam w 5+6
Kolejną za to będę miała dopiero 1 września, więc w 8+6, więc też już odliczam dni![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Do mnie na razie jeszcze nie do końca dociera fakt że po takim czasie się udałoJa też jestem z tych niecierpliwych, dlatego wizytę miałam w 5+6
Kolejną za to będę miała dopiero 1 września, więc w 8+6, więc też już odliczam dni![]()
Też do wszystkiego podchodzę z dystansem, bo staraliśmy się rok.Do mnie na razie jeszcze nie do końca dociera fakt że po takim czasie się udałoAczkolwiek im więcej dolegliwości ciążowych mam tym bardziej dopuszczam tę myśl do siebie
Dziś powtórzę betę, mam nadzieję że będzie piękny przyrost
![]()
Mam według apki taki sam tydzień i dzień.Dziewczyny od którego tygodnia brały was mdłości ja dzisiaj 4+4 i na razie 0 dolegliwości nawet piersi mnie nie bola jedynie przy mocniejszym dotyku.
Ja mam problem nawet z 1,5Trzymacie sie tych 3litrow wody dziennie ?
Ja wczoraj dostalam lekki ochrzan ze pije 1,5 a nie 3litry![]()
Ja tak samo. Pierwsza wizyta gdzieś 7+5... wolałabym szybciej.Ja na razie jestem zapisana dopiero na 7+5 ale chciałabym ją przełożyć gdzieś tak na tydzień wcześniej, poluję na wizytę na razie
A migdały tak po prostu sobie jesz? Czy muszą być w jakiejś konkretnej postaci? Na razie wzięłam gumę miętową i jak nie myślę o tym czy mi niedobrze to jest trochę lepiej. Modlę się jedynie żeby nie doszły mi do tego wymioty, mdłości jeszcze jestem w stanie przeżyć ale wolałbym żeby obyło się bez wymiotów![]()
Ja też jestem z tych niecierpliwych, dlatego wizytę miałam w 5+6
Widać było bijące serduszkoA co na tej wizycie było widać?
Pytam, dlatego, że w enelu umowili mi USG na 5t4d i myślę, że to trochę za wcześnie jednak. A tam z terminami strasznie cienko.
U mnie również zero mdłościTylko bolące piersi, częste sikanie i ból podbrzusza lub prawego jajnika.
Mam za to dzisiaj wizytę u endokrynologa, więc pewnie wrócę z tabletkami na tarczycę.
@Kropka29 u mnie serduszko było widać przy 5+6, więc chyba spokojnie możesz się zapisywać![]()
Trzymacie sie tych 3litrow wody dziennie ?
Ja wczoraj dostalam lekki ochrzan ze pije 1,5 a nie 3litry![]()