Majorkaaaa
Fanka BB :)
Aaaa a ja miałam plan od kwietnia do zajścia schudnąć, żeby było ładnie ciążę widać, ale nie wyszło 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na zaparcia możesz spróbować jeszcze caricolu- to taki naturalny mus z papai. Z polecenia lekarza stosowałam u córki i mówiła, że jest bezpieczny również dla kobiet w ciążyLaski Wy tu o pasztetach, konserwach, pysznosciach. A ja się modlę żeby chociaż kawałek bułki w siebie w cisnąćprodukty mączne to jedyne co aktualnie wchodzi w grę. Odpycha mnie od wszystkiego, nawet w nocy jest mi niedobrze, podchodzi mi kwas żołądkowy jak leżę, a zaparcia mnie wykończą
macie jakieś metody sprawdzone? Ratunku….
od niemal 2 tyg nie byłam w toalecie i mam wrażenie ze eksploduje
![]()
Pije rano siemię lniane i błonnik witalny, staram sie wcisnąć jakaś śliwkę każdego dnia, dziewczyny na innym forum poleciły mi czopki glicerynowe i suszone morele. Może macie jakieś metody na taką gównianą sytuacje?![]()
haha, ja tez akurat zaczelam redukcje, dobrze mi szlo, wkrecilam sie i cwiczylam duzo i po 2 tyg stopAaaa a ja miałam plan od kwietnia do zajścia schudnąć, żeby było ładnie ciążę widać, ale nie wyszło![]()
I weź coś zaplanujhaha, ja tez akurat zaczelam redukcje, dobrze mi szlo, wkrecilam sie i cwiczylam duzo i po 2 tyg stop![]()
tak to jest, jak wczesniej odpuszczalam niektore tematy i treningi ‚bo moge juz byc w ciazy’ to nic z tego nie bylo, a w lipcu powiedzialam sobie, ze bede funkcjonowac normalnie dopoki nie bedzie dwoch kresek na tescie, bo oszalec mozna xdI weź coś zaplanuj![]()
Woda w organizmie się zatrzymuje, nie zauważyłaś że jesteś bardziej spuchnięta może?Jutro rano się zwazę i sprawdzę
Mam Nadzieję że to chwilowe i trochę ta waga spadnie
Trochę zauważyłam, ale żeby 5 kg strasznie dużoWoda w organizmie się zatrzymuje, nie zauważyłaś że jesteś bardziej spuchnięta może?
Od dwóch tygodni nie byłaś w toalecie? Koniecznie musisz się skonsultować z lekarzem, zalegający kal może zagrażać życiu, moja mama miała ten sam problem w końcu zadzwoniła do lekarza i biegiem kazali jej zrobić lewatywę bo można zatruć sobie organizm!Laski Wy tu o pasztetach, konserwach, pysznosciach. A ja się modlę żeby chociaż kawałek bułki w siebie w cisnąćprodukty mączne to jedyne co aktualnie wchodzi w grę. Odpycha mnie od wszystkiego, nawet w nocy jest mi niedobrze, podchodzi mi kwas żołądkowy jak leżę, a zaparcia mnie wykończą
macie jakieś metody sprawdzone? Ratunku….
od niemal 2 tyg nie byłam w toalecie i mam wrażenie ze eksploduje
Pije rano siemię lniane i błonnik witalny, staram sie wcisnąć jakaś śliwkę każdego dnia, dziewczyny na innym forum poleciły mi czopki glicerynowe i suszone morele. Może macie jakieś metody na taką gównianą sytuacje?![]()
właśnie pisalam o Enemie, ja moim dzieciom dawałam, bo przez alergie mieli kulki, jak królik, rozepchane jelita, a kupa nie była w stanie wyjść. U młodszego kazali mi trzymac nogi w gorze, to tak trzymałam, aż doszło do wypadnięcia odbytu! Od tego czasu tylko eneme dawałam,, jak byl problem. Później sami zaczęli robić kupe bez problemu.Od dwóch tygodni nie byłaś w toalecie? Koniecznie musisz się skonsultować z lekarzem, zalegający kal może zagrażać życiu, moja mama miała ten sam problem w końcu zadzwoniła do lekarza i biegiem kazali jej zrobić lewatywę bo można zatruć sobie organizm!