Majorkaaaa
Fanka BB :)
Też bylam w miejskim, dostałam skierowanie ze względu na cukrzycę, ale i tak miałam zamiar tam, bo lekarz prowadzący tam pracujea wybrałaś już szpital ? Ja córkę rodziłam w miejskim ale nie wiem czy chce tam znowu rodzic ;/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też bylam w miejskim, dostałam skierowanie ze względu na cukrzycę, ale i tak miałam zamiar tam, bo lekarz prowadzący tam pracujea wybrałaś już szpital ? Ja córkę rodziłam w miejskim ale nie wiem czy chce tam znowu rodzic ;/
Ja dziś marzę o drzemce od rana, ale nie było mi daneJak tam mija wam niedziela ? Ja z rana się dobrze czułam ale po obiedzie mnie tak zmogło że koniecznie musiałam zrobić drzemkę. Po drzemce wyskoczyliśmy na lody, a teraz znów się wyleguje na kanapie![]()
No właśnie. My wróciliśmy ze śniadania i spaceru, zrobiłam sobie drzemke i obudziłam się już z bólem gardłaJa dziś marzę o drzemce od rana, ale nie było mi daneStary spał z godzinę, mała teraz godzinę, ale ją obudziłam i ryczy... O lodach też mogę pomarzyć, bo gardło boli
Jedyny pozytyw to czekające w domu chipsy paprykowe
Z rozrywek to przyszliśmy na kawę i ciasto do rodziców![]()
Ja wczoraj jadłam lays o smaku tzatziki ! Pyszne byłyJa dziś marzę o drzemce od rana, ale nie było mi daneStary spał z godzinę, mała teraz godzinę, ale ją obudziłam i ryczy... O lodach też mogę pomarzyć, bo gardło boli
Jedyny pozytyw to czekające w domu chipsy paprykowe
Z rozrywek to przyszliśmy na kawę i ciasto do rodziców![]()
Ja wczoraj na ból głowy wzięłam 1 paracetamol (bo kupiłam jakiś taki dziwny, na pudełku piszą, że 1 na raz :/), za 3 godziny drugi, bo nic nie pomogło. I tak z bólem do 15, dopiero po kawie przeszło... Na ból gardła jeszcze nic nie brałam, ale gdzieś mi tu mignęło, że tantum verde albo uniben można. Ten drugi mam, bo kiedyś młodej kupiłam. Bezpieczny chyba też jest strepsils intensive, ale akurat dla mnie za mocny jak na taki ból. Ratuję się herbatą z miodem albo sokiem malinowym.No właśnie. My wróciliśmy ze śniadania i spaceru, zrobiłam sobie drzemke i obudziłam się już z bólem gardłaniby moja gin pisze mi ze mogę wziąć paracetamol przed Sanco ale pewnie się powstrzymam.. co bierzecie na infekcje i ból gardła w ciąży?
Jeszcze nigdy nie jadłam tzatziki, kupiłam mieszankę, ale nie miałam okazji zrobićJa wczoraj jadłam lays o smaku tzatziki ! Pyszne były![]()
Ja też czytałam o Tantum Verde, a że miałam akurat w domu, to kilka razy użyłam. Są chyba też jakieś specjalne dla ciężarnych, ale nie korzystałamNo właśnie. My wróciliśmy ze śniadania i spaceru, zrobiłam sobie drzemke i obudziłam się już z bólem gardłaniby moja gin pisze mi ze mogę wziąć paracetamol przed Sanco ale pewnie się powstrzymam.. co bierzecie na infekcje i ból gardła w ciąży?
na bol gardła biorę uniben, *spam* gardło, tabletki do ssania z propolisem, plukam też nos roztworem soli kilka razy dziennie, bo u mnie infekcje gardła są najczęściej od kataru.No właśnie. My wróciliśmy ze śniadania i spaceru, zrobiłam sobie drzemke i obudziłam się już z bólem gardłaniby moja gin pisze mi ze mogę wziąć paracetamol przed Sanco ale pewnie się powstrzymam.. co bierzecie na infekcje i ból gardła w ciąży?