Andziorek2
Zaciekawiona BB
Jejku jaki ten dresik jest przeuroczyCzapki, chusty, kominy, opaski....Z dresowki tylko.
Kiedyś szyłam dla swoich dresy i różne takieo np taki dresik
Zobacz załącznik 1720373
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jejku jaki ten dresik jest przeuroczyCzapki, chusty, kominy, opaski....Z dresowki tylko.
Kiedyś szyłam dla swoich dresy i różne takieo np taki dresik
Zobacz załącznik 1720373
Też mam córkę LauręJa też szyłam jak moja Laura była malutkaPóźniej maszyna poszła do szafy. Ale kto wie. Może i tym razem obudzi się we mnie krawcowa
![]()
Całe 9 latTeż mam córkę Lauręa w jakiś wieku jest Twoja córcia?
Nie mów że Twój mąż wymyśla takie randkiHej, trochę inne "święto", ale mi wypadł teraz bardzo długo wyczekiwany wspólny wyjazd, który miałam wymarzony i zaplanowany. Nic z tego co planowałam przed ciążą nie wyszło i strasznie to przeżywałam, i już nawet nie wiedziałam co chcę w zamian. Bo w kawiarni do której tak chciałam iść moim zdaniem śmierdzi, bo przeszłam 500 m do jakiegoś ciekawego miejsca i najchętniej bym się położyła na chodniku i już nie mam siły tam iść, bo super obiad w super restauracji mnie zemdlił i musiałam cały oddać. Nie jest łatwo hahah
Nie wiem co Tobie sprawi radość, ale moja ulubiona randka ostatnio to był piknik w parku: malinki, jeżyny, książka i mogliśmy sobie tam poleżeć. Czyli moja inspiracja: tyle aktywności na ile masz siły, najlepiej świeże powietrze, i tylko to jedzenie po jakim nie masz mdłości.Było fajnie!
O to już duża dziewczynka. Moja za dwa tygodnie skończy roczek.Całe 9 latA twoja?
To u nas ja jestem nieromantycznaNie mów że Twój mąż wymyśla takie randkija się swojego nie mogę doprosić, mimo że to kochany człowiek to całkowicie nieromantyczny
![]()
Może to dlatego że jeszcze nie jest mężemNie mów że Twój mąż wymyśla takie randkija się swojego nie mogę doprosić, mimo że to kochany człowiek to całkowicie nieromantyczny
![]()
Będzie 10 lat różnicy pomiędzy Laurą i maleństwem które się urodzi. Dużo ale pierwsza ciąża mnie tak przeczołgała, że nawet nie chciałam myśleć o drugiej. Ale plusy też są z posiadania takiego dużego dziecka. Ona jest na tyle ogarnięta, że ostatnio sama ugotowała mi makaron kiedy nie byłam w stanie nic innego jeśćO to już duża dziewczynka. Moja za dwa tygodnie skończy roczek.
ZazdraszczamTo u nas ja jestem nieromantycznaMój mąż chciałby mi pisać wiersze i śpiewać piosenki a moja jedyna reakcja to zawsze jest parsknięcie śmiechem
![]()
To masz bardzo zaradną córkę, że obiadki już gotuję. SuperBędzie 10 lat różnicy pomiędzy Laurą i maleństwem które się urodzi. Dużo ale pierwsza ciąża mnie tak przeczołgała, że nawet nie chciałam myśleć o drugiej. Ale plusy też są z posiadania takiego dużego dziecka. Ona jest na tyle ogarnięta, że ostatnio sama ugotowała mi makaron kiedy nie byłam w stanie nic innego jeśćTaka stara maleńka
Za to u Ciebie to pewnie będą najlepsi przyjaciele z taką małą różnicą wieku![]()