Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Takze to sa informacje Awaryjne
pewnie masz zapchane cycki ... to skutek tego ze dokarmiasz .. odciagaj mliczkooo jak podajesz butle ...
u mnie chyba wraca do normy bo mlekojad cos spokojny i nie mlaszcze ustami co chwile...![]()
odciągam dość często mleko, przed przystawieniem, jak Leo nie opróżni. Czasem między karmieniami. Ale i tak co jakiś czas robią się obrzmiałe i ledwo co z nich kapie, w tedy masuje je pod prysznicem, bo u mnie, to najlepiej działa.
??Kas a czy wszystkie mamy mają kryzys
pierwszy jest okolo 3 tyg, pozniej 6 tydz...3 miesiac, 9 miesiac......hej.
mialam napisac o Aduni, ale juz wiecie :-)
mam pytanie... od wczoraj Alanek jest strasznie niespokojny, prezy sie, prostuje nozki i placze :-( myslicie, ze to brzuszek ?? kurde, ale ja nic nie zjadlam takiego, zeby moglo go bolec... juz sama nie wiem... teraz spi u mnie na rekach, a jak tylko go odloze do lozeczka, to sie wybudza i prezy... czy jest cos co moge dac takiemu maluszkowi na ten bolacy brzusio ????? strasznie mi go szkoda, jak tak placze :-( poradzcie

Mimo, ze czasem mam ochotę uśpić go na rekach ie robię tego
Dzieci do 6 tygodnia boją sie swoich rączek i lubia być w pozycji płodowej unieruchomione

KASIA GRATULACJE!!! NIECH SIE EMILKA ZDROWO CHOWA:-)
Naniu sliczny Marcelek:-), i w ogole nie widac ze w ciazy bylas, a mi jeszcze kuperek zostal no
, jak Wy to robicie;-), Fajny masz wozio
Witam sie z wszystkimi:-)
do zrzucenia. To tylko zdjęcie i w dodatku w wielkiej dresowej bluzie
Na allegro np. Pani Teresa:-)chyba tak:-)pierwszy jest okolo 3 tyg, pozniej 6 tydz...3 miesiac, 9 miesiac......

;-)