Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam!
Nie mam siły na tyłku usiedzieć przy kompie więc na razie tylko się odmeldowuję że 13 kwietnia w niedzielę o godzinie 8.30 urodziłam Synka waga 3780g, 56cm.
Relacji z porodu chyba nie zdam przynajmniej na razie bo to był horror o którym chcę zapomnieć.
A tu widzę że rozmowy na tematy dzieciakowe. Już się nie mogę doczekać kiedy na pupie będę mogła wysiedzieć i do Was dołączyć!
Pozdrowionka.
An moje gratulacje...CHCIAłAM POINFORMOWAC żE 17 KWIETNIA 2008 ROKU NA śWIAT SIłAMI NATURY PRZYSZEDł NASZ SYN JEREMIASZ.WAGA 4KG 59 CM![]()

ale duzy i śliczny ten twój synuś;-):-)Kachurku witajWitam!
Nie mam siły na tyłku usiedzieć przy kompie więc na razie tylko się odmeldowuję że 13 kwietnia w niedzielę o godzinie 8.30 urodziłam Synka waga 3780g, 56cm.
Relacji z porodu chyba nie zdam przynajmniej na razie bo to był horror o którym chcę zapomnieć..
twój Iwo to też duzy chłopczykmto jak dojdziesz do siebie to czekamy;-)
:-)

moje gratulacje dla Was
;-):-):-):-)

wlasnie odpadl:-)
Dziewczyny, ja jednak myślę, że to brzuszek Go boli, bo jak się tak pręży, to słyszę jak Mu się tam przelewa w tym malutkim żołądeczku :-( Też sobie pomyślałam, że może jest głodny, bo moje cycki też od 2 dni jakoś miękkie, dałam Mu butlę i wypił 3 łyczki, więc to nie głód... Uspokaja się kiedy kładę Go na piersi w pozycji pionowej i zasypia, ale co jakiś czas się wybudza i pręży... Mam nadzieję, że już Mu przeszło, bo teraz ładnie zasnął :-) Piotrek przywiezie w razie co herbatkę z kopru włoskiego