reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Witam!
Nie mam siły na tyłku usiedzieć przy kompie więc na razie tylko się odmeldowuję że 13 kwietnia w niedzielę o godzinie 8.30 urodziłam Synka waga 3780g, 56cm.

Relacji z porodu chyba nie zdam przynajmniej na razie bo to był horror o którym chcę zapomnieć.

A tu widzę że rozmowy na tematy dzieciakowe. Już się nie mogę doczekać kiedy na pupie będę mogła wysiedzieć i do Was dołączyć!

Pozdrowionka.

KASIENKO WITAJ .... NAPEWNO NIE BYLO TAK ZLE:-) kuruj sie i wracja na do NAS:-);-)

...CHCIAłAM POINFORMOWAC żE 17 KWIETNIA 2008 ROKU NA śWIAT SIłAMI NATURY PRZYSZEDł NASZ SYN JEREMIASZ.WAGA 4KG 59 CM :-D:-D:-D
An moje gratulacje:tak::tak::tak: ale duzy i śliczny ten twój synuś;-):-)
Witam!
Nie mam siły na tyłku usiedzieć przy kompie więc na razie tylko się odmeldowuję że 13 kwietnia w niedzielę o godzinie 8.30 urodziłam Synka waga 3780g, 56cm.

Relacji z porodu chyba nie zdam przynajmniej na razie bo to był horror o którym chcę zapomnieć..
Kachurku witaj:tak: twój Iwo to też duzy chłopczykmto jak dojdziesz do siebie to czekamy;-):tak::-)

Adunia no wkoncu Amirek jest po drugiej stronie brzuszka:tak::tak::tak:moje gratulacje dla Was:tak:;-):-):-):-)

AN , KACHUREK WITAJCIE Z POWROTEM I PRZEOGROMNE GRATULACJE:-)!!!

ADUNIA GATULACJE, AMIRKU WITAJ PO DRUGIEJ STRONIE BRZUSZKA!!! WRACAJCIE DO NAS SZYBKO!!!

Kachurek chyba nie bylo az tak zle:-(, czekam na relacje

no to jeszcze wiesci od Asi i Iwonki:blink:

I zostala Lene i Lucky:happy:

aaaaa zapomnialabym:-)

stawiam flaszke pepkowa wlasnie odpadl:-)

GRATULACJE DLA KACHURKA I ADUNI PRZEOGROMNE:-):-):-):-)

Kachurku znam ten ból mam to samo-masakra wielka i też piszę na leżaka.
Odzywac się bedę jak mąż poda lapa.
Buziaki

Hej :-)

Mój Mały terrorysta w końcu śpi w łóżeczku :-D Dziewczyny, ja jednak myślę, że to brzuszek Go boli, bo jak się tak pręży, to słyszę jak Mu się tam przelewa w tym malutkim żołądeczku :-( Też sobie pomyślałam, że może jest głodny, bo moje cycki też od 2 dni jakoś miękkie, dałam Mu butlę i wypił 3 łyczki, więc to nie głód... Uspokaja się kiedy kładę Go na piersi w pozycji pionowej i zasypia, ale co jakiś czas się wybudza i pręży... Mam nadzieję, że już Mu przeszło, bo teraz ładnie zasnął :-) Piotrek przywiezie w razie co herbatkę z kopru włoskiego :tak:

A My dziś już drugi raz byliśmy na spacerku ( pierwszy wczoraj ) i Alanek spał jak aniołek całą drogę :-)

AN, KACHUREK WITAJCIE I GRATULACJEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!

ADUNIA GRATULACJE, AMIRKU WITAJ SKARBIE
:-D

Kachurek, Aniu - witajcie z powrotem na łonie cioteczek BB :) Jeszcze raz gratulacje z okazji narodzin synków !!! Życzę szybkiego powrotu do pełni sił i dobrego samopoczucia! I czekam na relację z porodów... tylko skoro było tak strasznie to może opiszcie jak już wszystkie nasze babeczki porodzą. Bo się jeszcze wystraszą i im się dzieciaczki zasiedzą...

I gratki oczywiście także dla Ady i Amirka :) doczekała się swojego syncia kochanego :)

A my dzisiaj aż dwa spacerki zaliczyłyśmy z Pat.... taka piękna pogoda. Za drugim razem dumny braciszek pchał wózeczek :) Gdybyście jego minę widziały :)) Mój synek kochaniutki....

Załączniki

• pat.jpg
    pat.jpg
    92,3 KB · Wyświetleń: 39
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry