Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

uciekam wygolic podwozie przed jutrzejszymi badaniami, buziolki wilekie dla Was.BARDZO PILNE!!!! do mam rozdwojonych, - od 2 godzin mam skurcze, dokładnie co 20 minut, było ich w sumie może 6, ale nie są bolesne, bardzo przy nich twardnieje brzuch i to jedyny dyskomfort, jaki na razie odczuwam, czy to przepowiadające czy może coś więcej?buziole dla Was
Dziewczyny dzięki za ciepłe przyjęcie:-)
Ja staram się każdy dzień jakoś przetrwać byle do przodu organizujac sobie jakieś zajęcia i starając się nie myśleć czy to już czy nie ... Jak na razie to pomaga mi. Cel na jutro wizyta u lekarza i rozmowa z położną co robimy jęsli mała się nie na myśli do piątku;-). Potem kilka rundek po schodach - mieszkam w starej kamienicy na 5 piętrze bez windy (176 schodków) więc może jak sie przelecę z 5 razy to poskutkuje...
Lene a jak u Ciebie?
Ponieważ jakimś cudem udało mi się usiąść na chwilę na tyłeczku przy kompie, korzystam z okazji i wklejam zdjęcie Iwa.
ALE ŚLICZNE TE WSZYSTKIE MALUCHY...
PRZEPIĘKNE:-):-):-)