iwonkablaz
Fanka BB :)
:-) Nom prześliczna ta moja królewna
Uśmiecha się !!! na ostatnim zdjęciu złapałam końcówke uśmiechu, jest cudowna :-):-)
Iza- no moja małą niedzielna dziewczynka :-) no i taki troche leniuszek z tym ssaniem byla ale jakos sie wziela dzis za robote, mysle ze poprostu nabrala sil, bo bidulka wczesniej glodna i schorowana, ale teraz juz ok
no i nawet (zeby tylko nie zapeszyc) spokojna, aleto tez moze byc objaw przemeczenia, jeszcze pewnie da znac o sobie
Lene - to ty sie kochana spinaj zebys nam w kwietniu urodzila
zycze ci tego z calego serducha, bo naprawde wiem jak te czekanie jest meczace, a jakie piekne uczucie jak sie dostanie niunie na raczki 
Uśmiecha się !!! na ostatnim zdjęciu złapałam końcówke uśmiechu, jest cudowna :-):-)Iza- no moja małą niedzielna dziewczynka :-) no i taki troche leniuszek z tym ssaniem byla ale jakos sie wziela dzis za robote, mysle ze poprostu nabrala sil, bo bidulka wczesniej glodna i schorowana, ale teraz juz ok
no i nawet (zeby tylko nie zapeszyc) spokojna, aleto tez moze byc objaw przemeczenia, jeszcze pewnie da znac o sobie
Lene - to ty sie kochana spinaj zebys nam w kwietniu urodzila
zycze ci tego z calego serducha, bo naprawde wiem jak te czekanie jest meczace, a jakie piekne uczucie jak sie dostanie niunie na raczki