NiaNia
Fanka BB :)
Niania a jak dłużej spi to budzisz?? Bo moja tak różnie ale i zaśnie na 3 godz
No a jak to jest jak mój grzdyl juz przesypia noc od 12 do 6? To nie za wcześnie jeszcze? Ale tak żal mi go budzic bo jak się naauczy być budzony to z powrotem nauczyć go spać w nocy będzie trudno. Ale jedzenia mu chyba nie brakuje bo wygląda jak pączek w maśle aż mu się podbródek robi.
Asiakow w dzien to mur beton 3 h ale w nocy nie budzę :-) jezscze nie oszalałam;-)
on z resztą sam się budzi
Dziecko szybko się przestawia i mój młody to jak z zegrakiem w reku co 3 h

A co do karmienia piersią. Wazne zeby bobas ssał co najmniej 15 minut z jednej piersi. Na tym etapie (oprócz 3 pierwszych dób) tzreba karmić juz jednostronnie. Czyli do oporu jedną piersią. To wazne bo w ciagu pierwszych 15 minut nastepuje produkcja 3 rodzajów mleka
o lekkiego jako napój przez gęste i tłuste. Dopiero to ostatnie daje sytosc i dziecko nabiera kilogramów
Dlatego jesli maleństwo ssie 5-10 minut i przestaje, niebawem na bank znów się obudzi dlatego ze się nei najadło. W dodatku cycki dostają komunikat : mleko III nie potrzebne, nie produkowac
i dlatego dziecko nie przybiera na wadze , dlatego wchodzi w gre dokarmianie itd kółko sie zamyka 

ale mam nadzieje ze to wszystko "do dzis" 
zeby nie tesciowa to bysmy juz lezaly w szpitalu z Natalką, dobrze miec pediatre w rodzinie (choc przyznam ze przez te 3 dni co byla i tak dala sie we znaki swoimi "dobrymi radami"