reklama

Kwietnióweczki 2008

Witam! Oj nie nejlepiej sie dzis czuję, mdłości od rana. Dobija mnie to wstawanie do pracy, oj dobija. Czy są wśród Was takie co tez pracują i czy tez powoli zaczyna im byc cięzko z ta pracą.:-(
Co do kapieli w wannie to ja całą pierwsza ciążę w wannie w gorącej wodzie sie kapałam, bo tylko takal ubię. Następstwem tego były płacze Nadii po urodzeniu jak ja kąpalismy w wodzie takiej jak powinno ise kąpac dzieciaczki czyli 36-37 stopni, i dopiero jak zaczelismy lać 42-43 stopnie to jej sie kąpiele zaczeły podobac. Do tej pory obie sie kąpiemy w tak goracej wodzie.

reklama
Cześć, witam wszystkie kwietnióweczki:)
Postanowiłam do Was dołączyć, oczywiście jeśli będziecie mnie chciały.....
Troche gubię się jeszcze w tych wszystkich zawiłościach forum,ale mam nadzieje ze jakoś będe sobie radzić:)

ja pierwszy wyznaczony termin mam na 7 Kwiecień,ale jutro ide do gina więc moze dowiem się czegoś więcej......zobaczymy!

Pozdrawiam Was cieplutko wszystkie Mamuśki:)

Witaj ania_bp !!!!!!!!
Bardzo chętnie przyjmiemy Cię do grona Kwietnióweczek :tak: Napisz proszę coś więcej o sobie w wątku Przedstawiam się, to dopiszę Cię do Lisy Mamuś Kwietniowych :tak::-)

Witaj Ania_bp szybko załapiesz :]

Ale mnie nastraszyłyście oddziś w wannnie się nie kąpie kurde drugi raz jestem w ciąży ale tego nie wiedziałam że nie wolno się kąpać masakra...od dziś pryśnice :)

Sila kupiłam sobie ogrodniczke dzinsową taką wycieraną jeju wyglądam w niej jak mamuśka ...taka przed kolana chcę ja skrócić troszke bo to nie mój styl a mąż się na mnie już drze żebym o tym zapomniała...ale ja musze bo chcę się czuć dobrze w tym czym chodze.... poza tym kupiłam sobie tunike sliczną różową boże co za materiał takie się nosi nawet jak się nie jest w ciąży no ale jak ją zakładam to z taką dumą i oczywiście jest różowa :]rekawki tiulowane no jednym słowem coś pięknego :)dodatkowo białą bluzeczke z taką wiązana kokardeczką pod biustem i od biustu też sie tak rozchodzi jeju jak slicznie mi w niej.... polubiłam już te rzeczy ciążowe...chodz mioja siora jak mnie wczoraj zobaczyła to powiedziała że ich coś bujam że jestem w tej ciąży bo nic po mnie nie widać i nawet jej się wydaje że schudłam a to 4 miesiąc już .. nie wiem chyba ją do okulisty muszę wysłać hihi :)

Mama Nadi :) mdłości Cię meczą... mnie tylko sporadycznie i to tylko wieeczorkiem wiec mam nadzieje że i Tobie niebawem przejdą.....

Faktycznie jeszcze niedawno tyle nas tu szalało mamusiek....a teraz....? czyzby co niektórym emocje już opadły??? no przecież nie powiecie że sie tu nudzicie? hahah :)

Miłego dnia ja jade zaraz do cukierni bo już nie daje rady bez słodkości a synek nic mi nie chce dać skubnąć od siebie co za sknera mówię wam :) miłego dzionka do juterka a moze jeszcze wieczorkiem bede jak mnie mąż wpussci bo ostatnio jest walka o kompa kto i kiedy bedzie na nim siedział ja mój mąż i synek tak na zmiane...masakra :)

Jestem jestem..ale wiecie przy moim malym urwisie ...ciezko jest, zwlaszcza , ze ostatnio zrobila sie bardzo zazdrosna....nie wiem jak to bedzie jak maluch juz sie pojawi...podczytuje was, ale weny brak

Lady...ja w pierwszej ciazy tez bluzeczki i pierdolkki, ale teraz jak za mala latam to przedewszystkim wygodne spodnie , buty i cos luzniejszego...no chyba, ze gdzies jest jaies wazne wyjscie z mezem

jak ktoras ma ochote na slodkosci to wlasnie piecze mi sie slodka tarta z jabkami...zapraszam

Witajcie mamusie.
Jakoś kiespakawo się czuję .. kaszel mnie coś zas me czy (męczy mnie od roku suchy wredny w zasadzie bez powodu), nic mi się n ei chcieć..
O 16 dzwonię do gina bo mam wyniki ps kardiolipinowych i moze już acard przestanę brać juppii oby.

No fakt cicho tu strasznie...............

Co do kąpnia się powtierdzam lepiej sobie odpuscić szczególnie te dziewczyny które mają problem z donoszeniem ciązy z plamieniami...

Aniu bp witaj!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry