reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
to fakt, udaly sie nam dzieciatka :-D a jak ubieracie maluchy na dwor w taka pogode jak dzis (sloneczko ok 18-20 stopni).. u mnie wszyscy sie dziwia ze juz z malutka na spacery chodze..

Rany moj Maks tez mial kolke ... plakal chyba ze dwie godziny a ja nad nim:-(wreszcie dalam mu ten infacol i sie uspokoil ....i spalismy oby dwoje od 14 do 17... teraz znowu mu dalam to lekarstwo i chyba bede juz mu podawac co drugie karmienie........:-(bidulek moj maly:-(

KACHURKU ................IWUS SLICZNY

ADUS ............AMIREK BOSKI

Kasiu ta kolka jest okropna....a Infacol można spokojnie przed każdym jedzeniem....biedny Maksio...mój dziś w dzień w miarę ale nie chce mi bekac po jedzeniu i potem ulewa można go nosić w nocy to go noszę pół godziny i nic a potem położę i uleje ale położna kazała w takim razie kłaść go wyżej....książki pod łóżeczko....

Kurcze te nowe zdjęcia Amirka - bomba!!! Aduś, ale Ci się synuś udał - przystojniak jak ta lala, kobietki będzie wyrywał garściami jeszcze za młodu :))

Iwonuś - ja staram się codziennie ale czasem moja Pati śpi jak susełek i przesypia porę kąpieli a ja wtedy padam na twarz i nie daję już rady. To następnego dnia robię jej "szybki prysznic poranny" :)

A na dwórek ubieram ją w polarkowy lekki dresik, pod spodem body z krótkim rękawkiem i czapeczkę oraz skarpetki. Na to kocyk.

Moja Pati ma taką dziwną przypadłość - od razu jak tylko sobie beknie po jedzonku to natychmiast i za każdym razem "włącza" się jej czkawka... I znowu muszę jej cyca dawać, co by się nie męczyła. Czy Wasze pociechy też mają coś takiego?

reklama
Ada no cale szczescie Michaś po tych kropelkach na wzdecia i zmianie mleka juz lepiej bidulek odsypia dzisijsze zaleglosci ale zaraz go budze na kapanie....
Kasiu no ja niewiem co te nasze dzieciaczki tak ta cholerna kolka wziela:wściekła/y::no::no::no:
Ada my tez ukladamy wyzej na wszelki wypadek jakby mu sie ulalo i znalazlam dzis dobry sposob pod materac wlozylam jego kolderke zlozona i ma tak fajnie pochylo teraz w lozeczku:tak:
Ada a klepiesz po pleckach? bo ja klepie a jak nie pomaga to biore go na przewijak i klade i spowrotem biore pionowo i czasem pomaga:tak:

no to widze Kasiu ze dzis to my obie nad naszymi biednymi synkami płakalysmy:no::baffled::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry