iwonkablaz
Fanka BB :)
Heloł :-)
Iza, Lady ja to chrzciłam ale u mnie to prawosławny chrzest wiec nie wiem czy nie inaczej
był potrzebny tylko odpis aktu urodzenia i wsio, a no i spisane podstawowe dane chrzesnych na kartce
ksiadz przyszedl do domku raz dwa ochrzcił, Natalka była grzeczniutka, kochana kruszynka :-)
Lady tak ja karmie piersią, co prawda dużo z tym różnych przejść ale jakoś sobie radzimy i mam nadzieje że ustali sie jakiś rytm tego wszystkiego i będzie ok
Iza super z tymi twoimi wyjściami i do lasu i nad morze... eh... ale my dzis wyhaczyliśmy też niezły pareczek, mały ale bardzo przyjemny a wodospadzikiem i kaczuszkami :-) no i mała była aniołkiem i pospacerowaliśmy prawie 2 godzinki :-)
Ada no to w krzaki i z kopa i z kopa i z kopa no a później osikać i podpalić
Ja to swjoją niunie przegrzewałąm i od wczoraj postanowiłam że robie źle i teraz fika po domku w samych bodziakach a na dwór na bodziaki spodeneczki i bluze
i bez kocyka :-) no i oczywiscie cos na glowke i nóżki 
Iza, Lady ja to chrzciłam ale u mnie to prawosławny chrzest wiec nie wiem czy nie inaczej
był potrzebny tylko odpis aktu urodzenia i wsio, a no i spisane podstawowe dane chrzesnych na kartce
ksiadz przyszedl do domku raz dwa ochrzcił, Natalka była grzeczniutka, kochana kruszynka :-)Lady tak ja karmie piersią, co prawda dużo z tym różnych przejść ale jakoś sobie radzimy i mam nadzieje że ustali sie jakiś rytm tego wszystkiego i będzie ok

Iza super z tymi twoimi wyjściami i do lasu i nad morze... eh... ale my dzis wyhaczyliśmy też niezły pareczek, mały ale bardzo przyjemny a wodospadzikiem i kaczuszkami :-) no i mała była aniołkiem i pospacerowaliśmy prawie 2 godzinki :-)
Ada no to w krzaki i z kopa i z kopa i z kopa no a później osikać i podpalić
Ja to swjoją niunie przegrzewałąm i od wczoraj postanowiłam że robie źle i teraz fika po domku w samych bodziakach a na dwór na bodziaki spodeneczki i bluze
i bez kocyka :-) no i oczywiscie cos na glowke i nóżki 
ale co mam zrobić nie mam doswiadczenia zero...ech nim się człek nauczy....
idę się położyc bo brzuch mnie tak nawala że szok faktycznie przegięłam...do jutra pa....