masiek
Mamy kwietniowe'08
heej.
se odsapnęłam.
byliśmy na kontroli hrabia osłuchany, obejrzany.
moje cudo ma zgłosić się znowu do okulisty, bo coś oczka mu latają. Ale mam się nie martwić bo pewnie słabsze mięśnie ma Leo.
No i ważony kolega waży 3700g:-):-):-) w tydzień 200g. przybrał, chłopina rośnie.I możemy pozwolić Leosiowi w nocy spać tyle ile chce bez budzenia go na papu
A teraz maludzi buja się w swojej nowej zabawce, a mamusia w ogródku się byczy. Szkoda tylko że drinka wypić sobie nie mogę
se odsapnęłam.
byliśmy na kontroli hrabia osłuchany, obejrzany.
moje cudo ma zgłosić się znowu do okulisty, bo coś oczka mu latają. Ale mam się nie martwić bo pewnie słabsze mięśnie ma Leo.
No i ważony kolega waży 3700g:-):-):-) w tydzień 200g. przybrał, chłopina rośnie.I możemy pozwolić Leosiowi w nocy spać tyle ile chce bez budzenia go na papu

A teraz maludzi buja się w swojej nowej zabawce, a mamusia w ogródku się byczy. Szkoda tylko że drinka wypić sobie nie mogę

muszę przestać szalec z tym ubraniem bo go przegrzewam....kuźwa no....ale wiecie pierwsze potówki dostał po kąpieli miał czapkę i on się lubi pielucha okrywac koło buźki jak mu zabiorę to ryk i szuka się tak do niej przytula i musi ją miec.....teraz własnie czka i się rozgląda....dobra mykam z nim na dworek....:-) 
choć na ten dwór to nie mam zapału wolałabym sie walnąć na wyreczko i pospać do jutra bez przerw
ale nie ma tak lekko...jeszcze mój przylazł do domu na chwilę pożalić sie jaki to on zmęczony jest