Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Nooo Aduś, prawdziwy elaborat hihih
) Ucałuj mlekojada 
No a ja się dzisiaj smarowałam kremikiem i zauważyłam, że nareszcie skóra na brzuchu i cycusiach mi jaśnieje. Bo czarna mamba byłam... Niestety chyba podczas nawału popękały mi naczynka na piersiach bo mam masę pajączków, i teraz to wychodzi...
IWO - stuknął Ci dziś pierwszy miesiąc życia, wszystkiego naj naj naj, rośnij zdrowo i witaj w gronie niemowlaczków
No a ja się dzisiaj smarowałam kremikiem i zauważyłam, że nareszcie skóra na brzuchu i cycusiach mi jaśnieje. Bo czarna mamba byłam... Niestety chyba podczas nawału popękały mi naczynka na piersiach bo mam masę pajączków, i teraz to wychodzi...
IWO - stuknął Ci dziś pierwszy miesiąc życia, wszystkiego naj naj naj, rośnij zdrowo i witaj w gronie niemowlaczków

ale mielismy kiepski weekend
problemow cd...........
a moja mama to mnie denerwowała tylko....a w piątek ma przyjechac mój tato....ludzie on to lubi wszystko krytykować i będzie sie wtrącać czemu komputer chodzi a czemu tu paklę światło czemu to...zwariuje co on mi pomoże nic tylko będę jeszcze mu usługiwać obiadki śniadanka kolacyjki....nie zwriuję....po co on tu....