Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Ale silny facet z tego Iwa !!! Wow, tak wysoko uniósł główkę! szok...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Kolejne dziecko nol, fekju.
potem pobudka o 1wszej i o 4:30 na jedzonko 
Także mamusia wyspana :-) Ależ mamy grzeczne te dzieciaczki 

i pewnie mu wędrują po żołądeczku pęcherzyki powietrza....teraz mniej ulewa ale zdarza mu się to ale mniej tak po kąciku ust leci czasami półtora godziny po papu i potrafi ulać a przy przebieraniu to też często więc zawsze staram się go tak delikatnie przebierać....czasami jak spi to mu się odbije albo wygląda tak jakby mu sie podniosło jedzonko ku górze ale nie uleje ale za to budzi się przy tym... dziś na przykład tak szybko wypił wodę że odbiło mu się tak głośno że aż mu się ulało za dużo powietrza posżło na raz i aż się mały wysrtaszył i płakał wyglądało to tak jakby się przy tym bęknięciu miał udusić ażsię czerwony zrobił ale jak mam mu wytłumaczyć żeby pił spokojnie....ale co mam zrobić jak on tak szybko papusia....teraz se tak myślę,że pewnie dlatego czasami niespokojny jest albo odbije za mało i go to męczy mój bidulek....i potrafi się kręcic po jedzeniu i źle spać na pewno przez to....