Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witam z rana!
Myślałam że pośpię sobie z synkiem do 11 , ale Iwuś zrobił mi pobudkę o 7:30 i nie chciał zasnąć więc musiałam wstać. Po czym Grzdyl sobie usnął a mnie się juz odechciało.
Zapomniałam się pochwalić że Iwkowi odpadł pępek w piątek czyli w 6 tygodniu!
Iwonka korzystaj ze smoczka, po co masz męczyć siebie i dziecko skoro jest taki wspaniały wynalazek. Iwo się szybko uspokaja ze smoczkiem w buzi po czym po paru minutach wypluwa.
Co do porodu to nie chcę wspominać , bo Iwo urodził się w zamartwicy tak go wymęczyłam bo nie mogłam go wyprzeć. Sam poród się zapomina , gorzej z wyrzutami sumienia, że mogło to sie gorzej skończyć. Całe szczęście że Iwo jest silny i szybko załapał oddech i doszedł do siebie i nie wymagał dalszych interwencji. Do cyca przyssał się w 5 minut, a to podobno świadczy o dobrostanie dziecka. Miał też usg przezciemiączkowe i jest wszystko ok.
Tylko jak patrzę na niego jaki jest dobry i kochany to mi serce się ściska jak mogłam go tak wymęczyć przy porodzie. Jeszcze do tej pory mam koszmary i się budzę z krzykiem i budzę dziecko żeby się upewnić że jest wszystko ok.:-(
No ale koniec smutków. Iwo jest cudownym , zdrowym dzieckiem, w końcu się urodził w niedzielę Szczęściarz jeden!
Za to mi się rózga należy na dzień matki.
, odwalilas kawal dobrej roboty, i wielki szacun kobieto!!!! Iwo jest zdrowy, silny i najszczesliwszy bo ma cudowna Mamusie. Przykre ze jeszcze ie zdarzaja takie traumatyczne porody jak Twoj, ale to akurat nie ty powinnas miec wyrzuty sumienia, bo w lesie nie rodzilas, i tego nie pojmuje jak w dzisiejszych czasach mozna dopuscic do takich koszmarow, w gronie specjalistow
......szkoda gadac