Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i to poprostu nie nasza wina, teraz nam wszystko wynagradzaja te rozdarte
, kochane
malenkie mordki:-)Dziewczynki kazda chce jak najlepiej a szczegolnie dla Tych malenstw ktorym dalysmy zycie:-), nawet ja Babcia Renia;-), sie poplakalam jak Bartus sie urodzil i mi wage, wzrost podali, bo taki malutki:-(-dlaczego?? przeciez czlowiek dbal o siebie, staral sie wszystko dla tej fasolki a tu porazka:-(.
no i jak tu ją oduczyć tego lulania??? musi byc wszedzie ze mna, dzis to już ją awet do łazienki wzielam to sobie popatrzyla jak mamusia sie prysznicuje
wierci sie, kreci, jak jest u siebie w lozeczku to placze wiec ją biore do siebie do lożka, bo sama tez chce troche pospac
tylko ona taka z rana niespokojna, wierzga strasznie i kwili, troszke sie uspokoi i znow to samo, o co chodzi? i tak do 8 póki ja sie nie zwloke z łóżka
mnie ciela i zszywala kobitka - lekarka która sama nigdy nie rodzila wiec tez nie oszczedziła mnie, jakby sama rodzila to by wiedziala jaki ból i sie lepiej zajęła, ale już nei bede narzekać bo ten ból szwowy już za mną.

A kwiaty tez pewnie bym dzis dostała, a tak to siedze sama jak palec:-(
) Co przykrwam Matylkę to natychmiastowy protest, a nawet pobudka, jak śpi a ją przykryje bo się zsunęła