Silka
Szczęśliwa Mamusia Alanka
Byłam z Alankiem u pediatry i NA SZCZĘŚCIE nic Mu nie jest !!!!! Płucka i oskrzela czyste, powiedziała, że to jest reakcja na szczepionkę, nic Mu nie przepisała, powiedziała, że jest zdrowy !!
)))))) Tylko jakby jeszcze gorączkował, to mam Mu dać paracetamol w czopku
Jejuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Kamień spadł mi z serca, tak się o Niego bałam
(((((( bo, choć taki jest wielki, to i tak jest przecież maleńki...
Adulko, tulam Ciebie mocno i rozumiem co czujesz
((((( Amirek jest chyba po prostu bardzo wrażliwy ( książęcy ) biduleczek Nasz !! Utulaj Go od cioci Sylwii !!
Madziu, Alanek też baaaaaaardzo się ślini i zastanawiam się dlaczego tak ?? Przecież On jeszcze za malutki na takie ślinienie, ale widzę, że Martynka też tak ma, więc chyba ok
Adulko, tulam Ciebie mocno i rozumiem co czujesz
Madziu, Alanek też baaaaaaardzo się ślini i zastanawiam się dlaczego tak ?? Przecież On jeszcze za malutki na takie ślinienie, ale widzę, że Martynka też tak ma, więc chyba ok
ratują mnie tylko spacerki bo wtedy grzeczna, ale jawtedy za bardzo nie odpoczne
teraz mam chwile odpoczynku bo mąż poszedl z małą na spacerek.
gdybym nie byla zajęta Natalką to bym pewnie ryczała ale cholernie mi smutno. A zaczęło się od tego że dałam małej smoczka, on nie rozumie że mi ciężko było i myśli że mam w dupe jego zdanie na temat smoczka, a ja nie mam ale chciałam choć na chwilke ją uspokoić i siebie, przecież nie daje jej non stop, może ze 2 razy dałam :-( ajj... no nic weekend oczywiscie bedzie zmarnowany, jutro chcialam wybrac sie na małą wycieczke, zresztą dziś też piękna pogoda, ale niestety ciężko nam sie dogadać :-(
ma tylko ten rfluks kóry go męczy ale chyba będzie się z nim męczył bo nic nie toleruje i co ja mam z nim zrobić po kim on to ma i dlaczego tak ma....