iwonkablaz
Fanka BB :)
Ja właśnie sie zwlokłąm z łóżka, boziu jak dobrze jest sie kimnąć w dzień :-) Natka na spacrku ślicznie spałai teraz jeszcze śpi, ale boje sie że znów w nocy nie da spać :-( Od jutra a może nawet od dzis w nocy będę dawać jej troszke wody bo jej sie chyba pić chce jak mi ciąga tak sutki, zobacze
dzis spotkalam mamusie na spacerku z dziewczynką - Milenką młoszą o 2 tyg o Natalki wiec sobie poplotkowałyśmy i śmiesznie wyszło bo wszystko praktycznie mamy tak samo od porodu hihi jej przepajanie zadzialało 
Aga - no dietke troche zaostrzyłam ale mała nadal ma pryszczyki, jak jej zginą to będę próbować wprowadzać różne produkty żeby w końcu obczaić na co jest uczulona a na co nie. dziś na śniadanko: kanapeczka z chleba pełnoziarnistego ze swojską szynka i sałatą, na obiadek makaron mepłnoziarnisty z sosem (takim z torebki) a na kolacje albo to co na śniadanie albo na obiad hihi bo zostało :-) no i międzyczasie z 6 rogalików drożdżowych

Iza - ja mam dużo pajacy i bodziaków i komplecików z tesco i są fajne i dobre jakościowo
szczegolnie te firmy Cherokee czy cos takiego :-)I ja kupiłam Natalce czapusie, ciut za duża i trozkę chłopięca ale badzo przewiewna
z daszeczkiem i z mnóstwem dziurek a uszka przysłonięte ale tez nie grubo 

dobra idę...
czy nie leci
A koleżance współczuję.