Kachurek
Mamy kwietniowe'08
No to będziemy mieć SYNKA! Zresztą wiedziałam o tym od początku ciąży ale dzisiaj byłam na usg i się potwierdziło, nawet mam zdjęcie fiutka! Dzidziuch ma już 226 gram i wszystko na miejscu. Ginka próbowałam zrobić mu zdjęcie trójwymiarowe ale tak się wiercił że co go uchwyciła to on plum i się obracał. W ogóle to mówiła że sie cały czas rusza. Co ciekawe okazuje się że bardzo wyrażne ruchy dzidziucha czuję już od kilku dni tylko myślałam że mi się coś w jelitach buzuje. A to bąbel tak się wiercił. Jak ginka robiła usg to mówiła kiedy się wierci i ja to wyrażnie czułam dokładnie jak teraz kiedy siedzę przed kompem. To takie uczucie jakby w brzuchu bąbelki powietrza wydobywały się z wody.
A w ogóle to wylądowałam u ginekologa bo mnie wczoraj cały dzień i w raz w nocy bolał brzuszek. Takie bóle jak na okres tylko trwające z pół minuty co godzinę dwie. A dzisiaj to zupełnie przeszło ale dla świetego spokoju poszłam do lekarza. I powiedziała mi że to prawdopodobnie macica się poszerzała, bo podobno macica powiększa się takimi skokami. I rzeczywiście brzuch mi wyskoczył taki okraglutki w zaledwie kilka dni. Rośnie w oczach. Ale strachu trochę miałam. Chyba jestem trochę przewrażliwiona.
Szkoda tylko że mąż ze mną nie był na usg ale wyszło to dosyć niespodziewanie. Zresztą napatrzy się na Synka za 5 miesięcy jak się urodzi.
A w ogóle to wylądowałam u ginekologa bo mnie wczoraj cały dzień i w raz w nocy bolał brzuszek. Takie bóle jak na okres tylko trwające z pół minuty co godzinę dwie. A dzisiaj to zupełnie przeszło ale dla świetego spokoju poszłam do lekarza. I powiedziała mi że to prawdopodobnie macica się poszerzała, bo podobno macica powiększa się takimi skokami. I rzeczywiście brzuch mi wyskoczył taki okraglutki w zaledwie kilka dni. Rośnie w oczach. Ale strachu trochę miałam. Chyba jestem trochę przewrażliwiona.
Szkoda tylko że mąż ze mną nie był na usg ale wyszło to dosyć niespodziewanie. Zresztą napatrzy się na Synka za 5 miesięcy jak się urodzi.