A
ada04
Gość
A mój miał jeść o 13.30 zazwyczaj se tak życzył i usnął
no cóż obudzi się dostanie.....
no cóż obudzi się dostanie.....Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no cóż obudzi się dostanie.....
kupiłam se meliske i ciasteczko i musze se wyluzować bo załamki dostane 

....ale trza szukać przyczyny czasami tak jest im więcej ściągasz tym więcej produkuje ja bym zrobiła posiew z noska może to bakteria....i machłabym ogólne badania zwłaszcza,że mało je.....ANRUSKU ja słyszałam,że nie tyle gryka co kokos może uczulić dzieciaczka.....ale to by dosatł od razu a nie po czasie tak myślę
a widzisz mój też dziwny już 3 dzień a dziś to już w ogóle ale może ma faktycznie skok wzrostowy bo to 8 tydzień wiec...a poza tym my byśmy chciały,żeby to były aniołeczki jadł spały jadły spały...:-):-)
IWONKA zobaczysz,że będzie tak,że twoja córeczka sie uspokoi a nasze aniołki zaczną cyrkować....
Aduś może i masz rację że to na kokos dokładnie niewiem ale tak słyszałam , aniołeczki to i tak są czasami tylko muszą dać znać zę żyją :-), a moja własnie przesypia jedzonko już 30min zasnęło jej się i niech śpi
i zastanawiam się czy to marudzenie dzisiejsze ma coś wspólnego ztym żę wczoraj zjadłam kotlety mielone smażone nie gotowane![]()
A jak ja mam sprawdzić ile moje maleństwo zjada bo kurcze czasami mi się wydaje ze za mało bo ssie tylko 3 min i więcej nie chce a czsami 6-7min i bądz tu mądry ile zjada
wiec nie chcialm czekac do jutra pojechalam do szpitala na korczaka we wrocjku tam lekarka mi sie nawinela pediatra i pogadalm z nia i powiedziala mi ze powinnam isc do siebie do lekarza pierwszego kontaktu z malym aja na to ze laze i bez skutku niedoswiadczona lekarka dyba sobie... i dala mi swoj numer telefonu i byla juz u mnie prywatnie niedawno wyszla zbadala go od a do z... i niby opdluuchowo czysto... kazal oklepywac go ..brac na kolanka glowa w dol i klepac .... i tak kilka razy dziennie.... przepisala mi krople do nosa takie na zamowienie robione specjalnie... i nic poza tym... a i mowila zeby isc do laryngologa z malym ze moze ma jakis stan zapalny ucha srodkowowego od tego katarku ze tak slabo je... bo ona nic nie widzi mowila ze nie ma sprzetu...ja dla mnie to on by byl niespokjny strasznie i by plakal bo nie oszukujmy sie jak ucho boli to raczej spokjnie sie nie lezy...a u niego jest ze raz je tak a raz tak... wieice co zaplacilam za wizyte 70 zl i chyba ta lekarka nic mi nie wniosla...zobaczymy co po tych kroplach....