Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Natalka to już nawet jak ją na rączki biore to jeszcze coś zawsze wrzeszczy, oczka ma już śpiące ale syrene załącza
Wczoraj borykaliśmy sie z nią od 20 do 21.30
do 21 jeszcze było ok ale później to ryyyyyyyk taki że bałam sie że sąsiedzi przylazą 
ale już widze co na nią działa : przytulam ja mocno żeby mi nie wierzgała, jej główka jest pod moją szyjką i głośno mówie ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii potem kładąc do łóżeczka nanad sie spikamy główkami i mówie ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i wsadzam smoka i oddalając powoli główke mówie ciiiiiiiiiiiiiiii hahhaha i skubana po takiej akcji nie ma czasu zapłakać ;-) ale co tam takie problemy, mów co z Sebciem ??? lepiej ???
a to wszystko musze pozaliczac jakoś w 2 weekendy bo 500 km w te i wewte to ja robić nie będę tyiąc razy z dzieckiem 

no pewnie, ze dziś znacznie lepiej. Wczoraj wypiłam dwa driny (no w sumie to 3), nastapił reset i dziś czuje się jak nowa

Teraz zjadł o 10.00 i poszedł spać (bo wczesniej czuwał) i uwaga spi juz godzinę i osiem minut
Ale postanowiłam poobserwowac go i pozwolic mu zeby sam pokazał mi ile i kiedy chce spać. Tak wiec spi se 
Anka ty to jesteś AparatkaJestemno pewnie, ze dziś znacznie lepiej. Wczoraj wypiłam dwa driny (no w sumie to 3), nastapił reset i dziś czuje się jak nowa
Wczorajszy doł chyba w związku z @, dziś jadę go gina i po południu dołącze do ekipy zasznurowanych mireną mam
Marcel chyba znowu rośnie bo ostro probuje namieszać w naszym planie dnia, tak wiec spi po 45 minutTeraz zjadł o 10.00 i poszedł spać (bo wczesniej czuwał)
i uwaga spi juz godzinę i osiem minutAle postanowiłam poobserwowac go i pozwolic mu zeby sam pokazał mi ile i kiedy chce spać. Tak wiec spi se
![]()

no i spi i to we własnym łózeczkukurde zaczynam watpic we wszytskie własne teorie
kiedys tak było ze dziecko kladło się spac po jedzeniumoze mój taki jest, jakiejs starej daty
![]()