masiek
Mamy kwietniowe'08
ello.
jejku jak wam zazdroszczę spotkań., może jak po powrocie do pracy będę wiedzieć co i jak....
asiu fajne zdjęcie Helki i Natalki, nie mogę się na patrzeć, śliczne kobietki
An to masz fajnie, że Jeremi spokojny na zakupach. Moje dziecie wczoraj w miarę spokojne, gorzej jak obca bab mu podchodziła i trelki morelki zaczynała odprawiać. A tak swoją drogą to na zakupy z batem by trzeba było iść. Najlepsze jak babol jakiś podlazł do mnie (akurat przed M1) i mi mówi, że jak to czapeczkę założyłam a skarpetki?

jakim prawem obca baba mnie krytykuje?
A jeszcze chciałam się pochwalić, kupiliśmy wczoraj robot kuchenny i będzie jak znalazł do robienia soczków, deserków, zupek. No i dla nas pyszności. Właśnie popijam koktajl
dobra zmykam ogarnąć chatkę za nim mlekojad się obudzi. wczoraj pisałam, że budzi się o 2albo 3 dzisiaj w nocy obudził się dopiero o 4. Ale miałam pełne cycki:-) się najad i spał do 7. Tak dzisiaj w miarę wyspana.
jejku jak wam zazdroszczę spotkań., może jak po powrocie do pracy będę wiedzieć co i jak....
asiu fajne zdjęcie Helki i Natalki, nie mogę się na patrzeć, śliczne kobietki
An to masz fajnie, że Jeremi spokojny na zakupach. Moje dziecie wczoraj w miarę spokojne, gorzej jak obca bab mu podchodziła i trelki morelki zaczynała odprawiać. A tak swoją drogą to na zakupy z batem by trzeba było iść. Najlepsze jak babol jakiś podlazł do mnie (akurat przed M1) i mi mówi, że jak to czapeczkę założyłam a skarpetki?

jakim prawem obca baba mnie krytykuje? A jeszcze chciałam się pochwalić, kupiliśmy wczoraj robot kuchenny i będzie jak znalazł do robienia soczków, deserków, zupek. No i dla nas pyszności. Właśnie popijam koktajl
dobra zmykam ogarnąć chatkę za nim mlekojad się obudzi. wczoraj pisałam, że budzi się o 2albo 3 dzisiaj w nocy obudził się dopiero o 4. Ale miałam pełne cycki:-) się najad i spał do 7. Tak dzisiaj w miarę wyspana.
no i po moich opisach zachowań małej pediatra zaleciła dokarmianie co drugie karmienie, nastepna wizyta na szczepieniu 17 lipca i postanowimy co dalej , jeżeli będę miała jeszcze jakieś podobne problemy to skieruje do neurologa z z tym wmożonym napięciem mięśnowym, ale narazie to wszystko co opisywałąm może być spowodowane tym że mała nie dojada i sie stresuje 

w domku Natalka juz nie spała spryciula....
po cholere sie wtrącać?
żeby pomidrory kosztowały prawie 5zł za kg