reklama

Kwietnióweczki 2008

Natalka I Helenka fajne dziołchy rosną....

IWONKO ja dwałam żywca wode i powiem ci że mój po niej miał gazy zmieniłam na primavere i ok i ja też podobnie jak KASIA gotuję wodę na cały dzień bo by Amirek mi się zadarł w nocy jakbym miała gotować i studzić itp więc termos i heja....wygodnie tak....

witam się z resztą dziołch....:-)

MASIU a czmu nie wolno używac wody z baniaczków 6l nie używam ale pytam z ciekawości

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Aduś z tego co pamiętam to chodzi o to, żeby szybo zużyć otwartą wodę, bo po otwarciu butelki by nie skłamać nie pamiętam co się namnaża czy bakterie, czy mikroby.
tak jak z mleczkiem jak dzidzia nie zje przygotowanej porcji w ciągu godziny to trzeba wylać bo się bakterie namnażają.

Ach tak MASIU masy rację oświecenia dostałam jak napisałaś...:-):-)

kurczę wszędzie szukam tej wody gerber i u mnie nigdzie jej nie ma...co za zadupie

Dobry Wieczor laseczki,napiszcie czy pierzecie jeszcze w proszkach dla niemowlat bo podobno nie ma co przyzwyczajac za dlugo dzieci do tych proszkow nie wiem czy to prawda max 3 miesiace sie pierze?????????????????????????????????????
Dobrej nocki ide lulac malunia moja kochana.Sciskam wasze malenstwa

Iwonko super ze masz lepszy humorek

KATJA ja na razie piorę w jelpie od 3 spróbuje nasz który używam i zobaczymy...zawsze można spróbować jak uczuli to nie prać:tak:;-):-)

hej hej

za nami spokojny dzień

Jeremi standardowo po drodze spał sobie zjadł przed wyjściem o 12 potem jazda i ok 17 papu. Potem zabawa na chwilkę kimka i po 20 kąiel o 21 papu, chwila tuleń w łóżeczku i śpi:-)

A ja załatwiłam sobie zwolnienie z egzaminu od mojej ginki i mam na wrzesien 1 podejście nie dam rady się nauczyć:-)lenistwo:-)

A co do wody to ja znów tylko żywca bo od primavery i innych dostawał Jeremi boleści. Ja mam garnuszek gotuję w nim tyle wody by na dzień było i podgrzewam w podgrzewaczu już potem w butli.

Iwonko ja mogę się dopasować co do spotkania tylko fajnie jakbym wiedziała np już w niedzielę na kiedy się spotykamy to małż rozplanuje swój dzień by móc mnie zawieść i odebrać, fajnie by było bym mogła gdzieś butle podgrzewać:-):-):-)

spokojnej nocki dla Was

witam sie i ja

Aduś chyba czas urlopów nastał:):-) a i nasze dzieciątka są coraz bardziej absorbujące:-)

u nas nocka spokojna Jeremi zjadł o 21 chwilka i usnął i spał do 4:30 więc i my pospaliśmy. Potem papu i znów usnął do po 7 i potem zabawa i o 9 jedzonko i zabawa a teraz spanko.
Jejkus jak fajnie że nocki takie mam, jak sobie przypomnę jak karmiłam piersią i te nocki to masakra.
a dziś u nas ciąg dalszy zakupów...ehh

buziam
Was:-)

no tak czas urlopowy....u mnie coś pogoda się psuje mam nadzieję,że nie będzie tylko padać....bo tak to można na dwór wyjść bo w tym domu sama już wariuje na maksa

AN udanych zakupów....:-)

reklama
Hej kobietki
U nas wczorajszy dzionek minął ok :tak: Wieczorem mała pomarudziła troszke, jakoś od razu z butelki nie chciała, więc dałam jej troszke pocyckać, położyłam do łóżeczka i sie upomniała o jedzenie :-D pobudka o 2 no i niestety o 5 mimo że założyliśmy rolety w pokoiku :baffled: no i do 6 jakoś sama sie pobawiła, później wstał do niej tatuś, później mamusia, i o 7.30 w kimke do 10.30 :szok: to i ja sie wyspałam :-) teraz położyłam do łóżeczka bo troche marudziła na leżaku ale lezy narazie nie śpi... to tyle :tak:
Pisałam wczoraj że pediatra mówiła żebym karmiła co drugie karmienie, ale Natalka za bardzo nie chce butelki no a piersi nie zawsze nadżają i wtedy chyba marudzi :baffled: no nic, dobrze że wieczorami chce to mi sie napełniają na nocne i ranne karmienia :tak:
An - mi pasuje wtorek, zapraszam do siebie wszystkie chętne kwietnióweczki :-) wody i miejsca do podgrzania jest pod dostatkiem a i dla was herbatka czy kawusia sie znajdzie ;-):-D:-) Jak przyjedziesz z wóziem to mam mały park obok :tak:
Ada - u mnie samopoczucie z dnia na dzień lepsze :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry