reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
taaaa Iwonka..uwazaj bo jak reszta starej gwardi wpadnie to dopiero bedzie.:szok::szok::szok::szok::szok::szok: ojejujeujeujeu jaki sobie zlocik robicie:-):-D ................nie zapomnijcie o fotkach super by bylo jakbysmy mogly chodz po ogladac:-)

witne sie jeszcze na koniec i lece:tak:pa

caluje kozy....

Ostatnia edycja:
Czesc Laski czasu mi na wszystko brakuje mam pod opieka od rana do wieczora az 3 dzieci nie wiem jak Luky Kasia i Renia daje sobie rade kuzwa ja te dzieciaki musze gdzies w szopie jakiejs pozamykac normalnie mnie wykoncza....jeden sie drze drugi a potem Seba o pokarm wola o ludzie... jedego do kapielizmisic drugiego tez przez sile na rekach do wanny bo kuzwa wody i mydla sie boi jak ognia i trzeci w kolejce przed dobnranocka o ludzie.... moze ja se z trzecim dzieckiem dam juz spokoj???? nie wyrabiam naprawde glosno jeden sie drze drugiemu tez japa sie nie zamyka a Seba non stop sie przez nich przebudza....oby do 7 lipca bo do tego czasu bede musiala to znosic hahahahahaha

Wczoraj czytalam na necie o Atopowej zmianie skory... o ludzie moj maly ja ma i mam nadzieje ze to mo przejdzie szybciej niz jak tam pisze.... od wczoraj zaczelam go kapac w krochmalu zobaczymy czy cos sie poprawi.... bidulek pewnie go to swedzi...... ktorejs maluch tez to moze ma???? na policzkach??????????????????????????????????????????????

Powiedzcie mi ile Wasze dzieci maja jkarmin w ciagu calej doby? moj kuzwa z karmieniem nocnym ma tylko 4 srednio po 70ml a wasze?

Iwonka kurde ja tez bym wpadla do Poznania....buuuuuuuuuu.............

Pozdrowuchy!

reklama
Czesc Lady
fajnie ze zajrzalas:-D
nie sie nie martw da sie przyzwyczaic..do lipca masz tylko tego dodatkowgo ancymonka wiec dasz rade:-)
ja juz ze swoimi nie wyrabam nerwowo a tak sie cieszylam ze beda w domu.. a teraz na okrago nic nie robia tylko sie leja o wszystko... a juz ta mlodsza artyskta to przechodzi sama siebie w dokazywaniu pyszczeniu;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry