reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
no kochane kwietnióweczki, mamy teraz zagwostkę z tą kobietą- a moze to facet;) choroba wie
w kazdym razie ja mówię dobranoc wszystkim,
Lucky- ale Ci zazdroszczę, że masz już 3-jeczkę, w cichosci ducha też bym chciała jeszcze dwoje, ale nie wiem co na to moja druga połowka- poczekamy zobaczymy!
buziaki dla Matylki i ijej starszego rodzeństwa!!

Lene to naprawde nic trudnego mieć trójeczkę;-)
Ale zanim ją bedziesz miec lepiej razy to przemyśl albo chociaż zwiększ odstępy pomiędzy;-) Dobra rada:-D
A ja Was ściskam mocno i jeszcze raz dzięki za gofra:-D

Dziewczyny przepraszam, że się wtrącę, ale sprawa z Masiek już od jakiegoś czasu wydawała mi się dziwna, tyle, że nie miałam dowodów i nie chciałam nikogo bezpodstawnie oskarżać.
W zasadzie byłam już przekonana o oszustwie jak zobaczyłam rzekome USG niby tej nowej ciąży, gdzie przy powiększeniu wyraźnie widać przewidywaną datę porodu na kwiecień tego roku.
Pozdrawiam Was serdecznie z grudniówek i współczuję trolla.

spać nie moge dziecię nie pozwala... wogóle jakoś znó niespokojnie śi budzą ją jej rączki nózki..wierci sie...oj a ja spac przez to nie mogę..

Lene niom u mnie wygrywa to 40 minut najczęściej ;-)

Jak noc? wyspane?
Dziewczyny nie bójcie sie pisać z nami nie uciekajcie...ważne że odkryłyśy tą przykra prawdę... i jeszcze raz KASUJCIE SWOJE FOTY! Ok pochwalcie sie ale nie trzymajcie za długo !!!!

Ostatnia edycja:
Hej,
u nas pierwsza czesc weekendu spoko (pomijając oczywiście powaloną sytuację z Maskiem ), druga zaś czyli niedziela jak prawie co tydzien troche gorzej, bo jak zwykle tygodniowa kumulacja jakis niedopowiedzen i drobnych sytuacji stwarza świetną okazje do focha z mężęm :wściekła/y::baffled: już na szczescie pogodzeni, ale czasem to nie moge zrozumiec ze u facetów to krucho z szarymi komórkami :-D co u was tatusiowie mówią jak zaczynacie coś wprowadzać, chodzi np. o sposób karmienia, o nowe jedzonko, przepajanie, smoczek, itp. :confused: czy pozwalają wam robić to co uważacie za słuszne? bo mojemu to ciągle coś nie pasuje :dry:
madziujka - a jak skasowac foty z jakis starych postow?

iwonka musisz edytować każdy z nich.. wejdź na swój profil i swoje statystyki i tam po kolei ja inaczej Ci nei doradze

hej hej
jak samopoczucia u mamusiek kwietniowych????
moja córcia coś mi dziś spać nie dała,strasznie się kręciła i w ogóle..ale chyba przez to że było za gorąco...

lackymama
widzę że Ty masz pociechy z małą różnicą wieku...moje pytanie do Ciebie..jak dałaś radę w ciąży przy małym dziecku? mnie troszkę kusi następne bobo ale jak pomyslę że miałam i w jedenj i w drugiej ciąży przedwczesne skurcze i musiałam brać leki i "nie przemęczać się" to ciąża wydaje mi się nie możliwa przy maleńkiej..które bądź co bądżźjuż nei taka maleńka bo prawie 6,5 kg waży :p hehehehe....
wiesz o co pytam mneij wiecej....

życzę wszystkim miłego dnia!!!! :happy2::happy2::happy2:

reklama
Do góry