reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietnióweczki 2008

lene no wlasnie o to chodzi, a jak sie cofniesz ze 2 strony to tam jest post na czerwono....powinie Ci wyjasnic....ja juz nie bede tu zasmiecac tym....no chyba ze rzeczywiscie nie zakumasz to ci wyjasnie:-);-)

oooo Kasia
a ta w razie W str 1318

Ostatnia edycja:
reklama
lene no wlasnie o to chodzi, a jak sie cofniesz ze 2 strony to tam jest post na czerwono....powinie Ci wyjasnic....ja juz nie bede tu zasmiecac tym....no chyba ze rzeczywiscie nie zakumasz to ci wyjasnie:-);-)

oooo Kasia
a ta w razie W str 1318

co w razie?
co z ta strona 1318 bo znowu mi zwoje mozgowe siadaja:-)

ciemnosc widze ciemnosc :-D

to dla lene, bo ona nie kuma;-) i jej strone podalam gdzie bylo wyjasnione....prawie ..no od ktorej to sie zaczelo:-), no ale juz chyba kuma bo nie pisze....teraz czyta i przezywa:nerd:
Oj Kasia, dobrze ze w tym wieku jeszcze WIDZISZ ciemnosc:-D:-D:-D;-)

dziewczyny!!!
ja to myślę, że ona chyba nie może mieć dzieci i dlatego to zrobiła, tylko czyje to dziecko na tym zdjęciu?????? to jest najgorsze chyba. Ale macie rację, że ta jej ciąża to podejrzana była- ja jej tu piszę, że jak to super, jak pieknie i w ogóle- a ona nic. Niech to bedzie tylko przestrogą dla nas, że to tylko internet niestety i nigdy nie wiedomo kto jest po drugiej stronie.

nie do pomyslenia.... ale ona taka raczej wiarygodna byla... chyba ze z neta wszystkie dolegliwosci wczesniaczkow "zafundowala" leosiowi .. w zyciu bym nie pomyslala.. macie racje ja tu od styczna dopiero {byla juz moderatorem!} a co dopiero wy.. jedyne co mi sie wydawalo podejrzane ze tak nalegala zebyu na naszej klasie nie wspominac o dziecku.. juz wiadomo dlaczego! matko...

reklama
nawet sobie przeciez siostre wymyslia, bo to przeciez siostra mowiola nam o tym ze urodzila i ze pozniej leos w szpitalu... ale zal!!! normalnie grala na naszych uczuciachh... ale na prawde szkoda gadac.. nie ma co sie nakrecac.. wyszlo na jaw - najwazniejsze..

Do góry