iwonkablaz
Fanka BB :)
Ja od jakiegoś czasu też kąpie się z moja niunią, narazie jest w miare spokojna ale jak sobie poradze jak bedzie sie wiercic to nie wiem
będę wzywać męża do pomocy ;-)
Madziujka - fajna dietka hihi, ale ja też podjadam słodkości ale sprawdzam czy w nich nie ma mleka
chipsy tez czasem skubne, a od arbuza niuni też nic sie nei dzieje więc jem 
od ponad miesiaca nie jem nic co ma w sobie mleko (choc nie sądze by mała byla na nie uczulona) no i wczoraj zjadłam zeby sprawdzic czy cos sie zmieni i narazie nic
czy ewentualnie jezeli byla uczulona to juz moze nie byc? czy poprostu po takiej dluzszej przerwie to trzeba by było wiecej zjesc zeby cos zauważyć?
będę wzywać męża do pomocy ;-)Madziujka - fajna dietka hihi, ale ja też podjadam słodkości ale sprawdzam czy w nich nie ma mleka
chipsy tez czasem skubne, a od arbuza niuni też nic sie nei dzieje więc jem 
od ponad miesiaca nie jem nic co ma w sobie mleko (choc nie sądze by mała byla na nie uczulona) no i wczoraj zjadłam zeby sprawdzic czy cos sie zmieni i narazie nic
czy ewentualnie jezeli byla uczulona to juz moze nie byc? czy poprostu po takiej dluzszej przerwie to trzeba by było wiecej zjesc zeby cos zauważyć?

;-)

, jest na rekach to chce jeszcze wyzej, w foteliku glowe zadziera nawet w wozku lezac na plac sie siluje