Anekha
Kwietniowa Mama 02 i 08'
Dzień dobry Paniom :-):-):-)
Ada
a ten Nutramigen 1 to jest bez fruktozy tak?czyli dalej smakuje jak kupa

narazi jak małej mieszam pół na pół z humaną 2kę to jest ok,zobaczymy jak będzie dalej.Mam nadzieję że już nie trzeba będzie zmieniać.
Ja dzis odstawiłam młodego... i posząlm w końcu odebrać cytologię po 3 m-cach

no i ok cytologia...póki co raka nie mam..tyle że mi kazał przyjść na krio po miesiaczce

wcale mi sięto nie usmiecha... niby wiem że to w znieczuleniu sie wymraża nażerki itd... ale i tak nie pałam do tego zabiegu wielką chęcią..Pytanie... czy któraś miała taki zabieg????
mówić czy boli itd...
bo ja tam niewierzę w slowo"zniczulenie" hahahah
a tak z innej beczki....
moze któraś sama używa lub zna osobęktóra używa w domku tego typu mopa?:
MOP PAROWY H2O 1500W+5 NAKŁADEK (MODEL 2008) NOWY (458625048) - Aukcje internetowe Allegro
jak tak to proszę o opinie...bo mój mąż jak widzi że coś było też reklamowane w mango zakupach to mu się cofa i mówi coś w rodzaju"rozwali sieg...za miesiac..albo nie działa"

mnie kusi cuuuśśś takiego...ale faktycznie jak mam wywalić 140zł w bloto to trochę lipa
Miłeg dnia wszystkim!!!!!
lecę zrobić szybko jaką zupkę czy coś małej...moze zje;-)
Ada
a ten Nutramigen 1 to jest bez fruktozy tak?czyli dalej smakuje jak kupa

narazi jak małej mieszam pół na pół z humaną 2kę to jest ok,zobaczymy jak będzie dalej.Mam nadzieję że już nie trzeba będzie zmieniać.
Ja dzis odstawiłam młodego... i posząlm w końcu odebrać cytologię po 3 m-cach

no i ok cytologia...póki co raka nie mam..tyle że mi kazał przyjść na krio po miesiaczce

wcale mi sięto nie usmiecha... niby wiem że to w znieczuleniu sie wymraża nażerki itd... ale i tak nie pałam do tego zabiegu wielką chęcią..Pytanie... czy któraś miała taki zabieg????mówić czy boli itd...
bo ja tam niewierzę w slowo"zniczulenie" hahahaha tak z innej beczki....
moze któraś sama używa lub zna osobęktóra używa w domku tego typu mopa?:
MOP PAROWY H2O 1500W+5 NAKŁADEK (MODEL 2008) NOWY (458625048) - Aukcje internetowe Allegro
jak tak to proszę o opinie...bo mój mąż jak widzi że coś było też reklamowane w mango zakupach to mu się cofa i mówi coś w rodzaju"rozwali sieg...za miesiac..albo nie działa"

mnie kusi cuuuśśś takiego...ale faktycznie jak mam wywalić 140zł w bloto to trochę lipa
Miłeg dnia wszystkim!!!!!
lecę zrobić szybko jaką zupkę czy coś małej...moze zje;-)