iwonkablaz
Fanka BB :)
Hej Lady - no u ciebie to masakra z tymi nockami :-( mam nadzieje ze szybciutko wyjdziecie na prostą i Sebcio nie bedzie taki marudny. Właśnie znów Natalka nie chciala pić z butli ale przytrzymałam jej rączki w wsadziłam smoka (może troche przymusowo ale inaczej nie da rady) no i sie przyssała i wypiła 150 :-) chyba ma poprostu problem z samym zassaniem, widzi ze nie cyc i nie chce, ale jak już sie przyssie to pije ładnie bo głodna. A co do zostawienia Natalki to po rozmowie z mężem stwierdziliśmy że narazie odpuścimy i w styczniu zapiszemy Natalke do żłobka na wrzeien i wtedy bede mogła iść normalnie do pracy na cały etat no i państwowo o wiele taniej a niunia bedzie sie rozwijać wśród dzieci
to jeszcze prawie rok, wiec cos moze sie odmienic, ale poki co nie zostawiamy Natalki z zadną nianią :-) Moja mama przyjeżdza w listopadziena 4 dni to już sobie układam imprezki hihi no i z mężem rocznice obchodzic bedziemy to może w końcu jakiś romantyczny wieczor ehhh 
to jeszcze prawie rok, wiec cos moze sie odmienic, ale poki co nie zostawiamy Natalki z zadną nianią :-) Moja mama przyjeżdza w listopadziena 4 dni to już sobie układam imprezki hihi no i z mężem rocznice obchodzic bedziemy to może w końcu jakiś romantyczny wieczor ehhh