reklama

Kwietnióweczki 2008

Hej Lady - no u ciebie to masakra z tymi nockami :-( mam nadzieje ze szybciutko wyjdziecie na prostą i Sebcio nie bedzie taki marudny. Właśnie znów Natalka nie chciala pić z butli ale przytrzymałam jej rączki w wsadziłam smoka (może troche przymusowo ale inaczej nie da rady) no i sie przyssała i wypiła 150 :-) chyba ma poprostu problem z samym zassaniem, widzi ze nie cyc i nie chce, ale jak już sie przyssie to pije ładnie bo głodna. A co do zostawienia Natalki to po rozmowie z mężem stwierdziliśmy że narazie odpuścimy i w styczniu zapiszemy Natalke do żłobka na wrzeien i wtedy bede mogła iść normalnie do pracy na cały etat no i państwowo o wiele taniej a niunia bedzie sie rozwijać wśród dzieci :tak: to jeszcze prawie rok, wiec cos moze sie odmienic, ale poki co nie zostawiamy Natalki z zadną nianią :-) Moja mama przyjeżdza w listopadziena 4 dni to już sobie układam imprezki hihi no i z mężem rocznice obchodzic bedziemy to może w końcu jakiś romantyczny wieczor ehhh :rofl2:

reklama
Dzień dobry
ja sie melduję ze swoim
już dziś półrocznym niemowlęciem:happy::happy::happy:
nockę ładnie mała przespła....gorzej ze mną bo mam problemy ze snem ..hahah..jak mogę to nie śpię a jak nie mogę to bym spała na okrągło:-p:-p:-p

to co ządna nie ma tego parowego mopika żebym wiedizała czy warto sie zaopatrzyć?????

zmykam bo mam w pipu roboty że tak powiem......ale zakukam dzis lub jutro obowiązkowo:happy::happy::happy: Miłego dzionka!!!!!!Pozdroweczka wszystkim!!!!

cześć lasencje

ja ostatnio tu rzadko bo jakoś nie mam czasu :-(
u nas wszystko ok nocki przesypiane nie ma problemu z zębami ani z jedzeniem wiec jest super :-)

Wszystkiego naj dla Nitki i Sebcia buziaki dla was :-)

Aga ja miałam takiego mopa i twój mąż ma rację wszystko co jest reklamowane w mango to syf - te ich produkty do niczego się nie nadają :wściekła/y:

Iwona mówisz że maleńka nie chce jeść
mój młody też miał taki etap - ale chodziło o zęby może u ciebie jest to samo?
ale potem doczytałam że podejrzewasz że to chodzi o cyca - proponuję troszkę malutką oszukać i kupić sobie nakładki na pierś do karmienia
mała będzie jadła z cyca z nakładką to coś pośredniego między butlą a piersią
może jej się spodoba bo będzie piła z piersi dobrze o tym wiedząc bo będzie czuła twoją bliskość a wrażenie będzie miłą że to butla - mam nadzieję że wiesz o czym mówię bo zakręciłam strasznie
ale może maleńka da się oszukać i się jaj spodoba - warto spróbować jak ma pomóc :-)

Lena
może czas zacząć używać nakładek na pierś jak masz takiego małego wampirka heheh
Lena Alicja
lepszych nocek życzę i buziaki dla was i pociech :-)

aga_k-p:-)
Ada
:-)

ooo no to dobrze wiedziec...wiec nie skusze sie na mopa...bo na cholere mi wywalone w bloto pieniadze:baffled:

dzieki dziewczynki za zyczonka:-):-):-)

pozdrawiamy i na dzis zmykamy...jeszcze zdjecia musze odebrac bo dalam wywolac album dla tesciowej na imieniny z wnuukami :-D

papa:happy::happy::happy:

Ruda - nakładki mam ale mam złe wspomnienia z ich używania (probowalam na poczatku bo mała nie umiala sutka chwycic i przez te cale wkladki tez sie wyplakalam bo nic nie pomagały) no ale mysle ze i tak nie potrzebe, już dziś lepiej, po poludniu obiadk ladnie zjedzony, wieczorem 150 wciagniete wiec git :tak:

A dla wszystkich kochanych półrocznych kwietniowych dzieciaczków duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo buziaczków :-)

reklama
Hej hej:-):-):-)
jak tam u Was nocka
u nas w miarę spokojna..:tak::tak::tak:ale to pewnie zasługa preparatu antyhistaminowego co dziala ciut" uspokajająco" mam małej podawać przez 2 tygodnie póki nie wyprowadzę jej całkiem z humany...ten syropek to Ketotifen

a tu nowe focie:
Picasa Web Albums - Szklista :-)

Iwonka
nooo...dobrze ze mała znów je normalnie

oj...ale dzis brzydka pogoda a wczoraj bylo pieknie....koniec zlotej jesieni juz???
a ja mam tyle latania:baffled::baffled::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry