lene55
Fanka BB :)
Kurka, nie wiem o co kaman, Hanka zjadła dziś o 9.00, próbowałam jej podać w porze karmienia piers, ale tylko ugryzła mnie przy każdej z prób karmienia chyba z 7 razy aaaaaaaaaaaaaaaałć) i teraz śpi. Mam nadzieje, że jek wstanie to jednsk się zdecyduje na tego cyca. Nie wiem, co się dzieje z nią dziś. W ogóle jak o 21 zawsze już spała na noc, tak wczoraj postanowiła grasować do 24, do tego musiałam jej podać czopek , bo nie mogła kupki zrobić, ale po czopku od razu poszło.

ja mam nadzieje ze za chwilke przejdzie, trzymajcie sie dzielnie,a moze to przez to jego podchorowywanie ciągle jest taki wybity?
;-):-) Amirek się miewa dobrze....budzi sie w nocy ale cóż mama musi wiedzieć,że ma dziecko
z warzyw tez już dużo wcina i na razie ok....kiedyś marchewka go uczulała teraz je i jest ok....chce jeszcze raz spróbować kleik ryżowy bo kukrydziany ok a po ryżowym miał...a i u nas czasem odpały raz zje z łyżeczki a raz wsatnie tak bez humoru,że nie koniec...ale ogólnie ładnie je.....a Niteczka jest śliczną dziewczynką....oj mamusia będzie musiała pilnować swej dziewczynki bo chłopcy sie w kolejce ustawią