reklama

Kwietnióweczki 2008

Kurka, nie wiem o co kaman, Hanka zjadła dziś o 9.00, próbowałam jej podać w porze karmienia piers, ale tylko ugryzła mnie przy każdej z prób karmienia chyba z 7 razy aaaaaaaaaaaaaaaałć) i teraz śpi. Mam nadzieje, że jek wstanie to jednsk się zdecyduje na tego cyca. Nie wiem, co się dzieje z nią dziś. W ogóle jak o 21 zawsze już spała na noc, tak wczoraj postanowiła grasować do 24, do tego musiałam jej podać czopek , bo nie mogła kupki zrobić, ale po czopku od razu poszło.

reklama
Lena nie chce prorokować ale to może być następstwo ząbków lub zbliżającej się jakiejś choroby obym się myliła
napisz czy mała coś zjadła jak do tej pory jeden posiłek to strasznie mało nawet przy ząbkowaniu :-(
a czy pije wodę albo coś innego ?
może spróbuj dać jej mleko z butli bo może ma taki mały kryzys z cycem ?

Hej dziewczynki!!!!!
Troszkę mnie nie było, ale codziennie lofrowałam. Byliśmy z synkiem w lesie na grzybkach i rewelka, mały trochę w wózeczku pospał a potem zamieniłam się w kangurka i szukaliśmy razem grzybasków. Jutro jak pogoda dopisze powtórka z rozrywki :-):-):-).

Lene55 oj masakra z niejadkiem, pewnie też więcej marudzi, moja sasiadka jak miała taki problem i malutka nie chciała nic jeść a marudziła strasznie, to na wieczór w końcu zdesperowana podawała mleczko pipetą.

Lady ja ze spaniem mam to samo zamiast lepiej to jest coraz gorzej i w dzień więcej niz 2 razy po 30min mi nie śpi.

DO 18.00 NIC, PRZED CHWILKą TYLKO TROCHę POCYCKAłA, A WCZEśNIEJ ODCIąGAłAM MLEKO BO MYSLAłAM, żE CYCKI EKSPLODUJą I PRóBOWAłAM PODAć TEż SZTUCZNE Z BUTELKI I NIE CHCIAłA ANI TAKIEGO ANI MOJEGO. a PIć NIE CHCE NIC OD SAMEGO URODZENIA, TYLKO MóJ CYC PRAKTYCZNIE CAłY CZAS. sORKI, ZE DUZYMI LITERKAMI PISZę, ALE MI SIę WCISNęłO I NIE CHCE MI SIę POPRAWIAć
mam jednak nadzieję, że jej się odmieni, bo od wczoraj to taka jakaś nieswoja jest i rozbita...

Lene - oże malutka ma poprostu taki dzien, a marudna jest?? Jezeli jutro tez nie bedzie chciala wogole jesc to idz do lekarza upewnij sie co i jak
Lady - marne pocieszenie ze jak skonczy rok to nocki beda lepsze, co?;-):sorry2: ja mam nadzieje ze za chwilke przejdzie, trzymajcie sie dzielnie,a moze to przez to jego podchorowywanie ciągle jest taki wybity?

dobry wieczór:-)

LENE wiesz może Hanulce dokuczają ząbki ale nie dobrze,że nie nie je kurcze może picie chociaż stzrykawką spóbuj żeby się nie odwodniła...a jak jak przez noc znowu nic podejdź do lekarza...nie zaszkodzi a może pomoże...

ANEKHA mam nadzieję,że Nitce posmakje nowy Nutra:tak:;-):-) Amirek się miewa dobrze....budzi sie w nocy ale cóż mama musi wiedzieć,że ma dziecko:happy2: z warzyw tez już dużo wcina i na razie ok....kiedyś marchewka go uczulała teraz je i jest ok....chce jeszcze raz spróbować kleik ryżowy bo kukrydziany ok a po ryżowym miał...a i u nas czasem odpały raz zje z łyżeczki a raz wsatnie tak bez humoru,że nie koniec...ale ogólnie ładnie je.....a Niteczka jest śliczną dziewczynką....oj mamusia będzie musiała pilnować swej dziewczynki bo chłopcy sie w kolejce ustawią

ALA zawsze to jakiś termin konkretny a co tam jeszcze pół roku tylko:baffled::happy::-D:-D przejdzie trzymam kciuki....żeby Sebcio zaczął ładnie sypiać....

IWONKA a jak Natalka lepiej już chyba w ogóle spokojniejsza się zrobiła niż kiedyś...i jak jedzonko je ładnie....

KAROLA a ty co porabiasz,że Cię nie ma ostatnio:happy2::blink:

szkoda mi was i dzieciaczków kobitki - nie jedzą nie śpią :-(
jestem pewna że to chwilowe :tak:
ja tak niestety miałam z pierwszym dzieckiem :tak:
ale Bóg chyba wiedział że z drugim nie może mnie tak załatwić i dał aniołka heheh:-)

dobrej nocki wam życzę :-)

reklama
Jest dopiero po 22 a ja juz u swojego szkraba 3 razy byłam, przytulanko i dalej śpi.
Ale pocieszające, że jeszcze tylko pół roczku i bedzie lepiej ;-);-).
Jutro rano śmigamy na bioderka, bo jakoś dziwnie - niby jest wszystko oki a kazali nam przyjść drugi raz, mam nadzieję, że żadne niespodzianki się nie pojawią.

Ruda, ja mam nadzieję, że jak będę miała drugiego bobaska to też będzie aniołek bo faktycznie drugie takie nieśpiące maleństwo to już porażka :szok::szok:

Dobrej przespanej ;-) nocki laseczki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry