Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i została Nitka;-))

no ale jakbym już miałą dawać Adrianna czy Adriana -to też przez jedno bym wybrala bo ładniej:-)

Mała chyba miałą złe dni z tym jedzeniem bo już jest wszystko git :-)
no masakra i teraz juz zawsze jak sie przedstawiam to nie czekam na pytania "jak" albo na te śmieszne miny jak nie wiedzą ludzie jak napisać hihi to odrazu mówie Błaż - b, ł, a, ż z kropką jak błażej tylko bez "ej"
nieźle co 

i ciagle poprawiani mnie wku...rza

jak sie mówi do niej brawo to bije a czasem sama bije jak jest z czegos zadowolona hihi świetnie to wygląda a ja jestem z niej taaaka dumna
No i ostatnio trzymam ją pod paszki i biegamy po domu, a raczej ja bigam a Natka skacze jak zajączzek i straasznie jej sie to podoba :-) No i juz do perfekcji opanowała kiwanie głową na "nie" i skubaniec mały wie kiedy to robić, jak sie jej coś nei podoba albo jak czzegoś nie chce, albo specjalnie na złośc jak ja kiwam "tak"