reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Hej hej:-):-):-)
co u was kochane????
my od 3 godzin preawi na nogach...
teraz zjadka 210nutra i moze zasnie...mieszam jej juz tak 3/4 nutra do1/4humany sl narazie nie protestuje...wiecej go je niz samej humany...znaczy czesciej glodna bo humana taka"tlustawa"jest a nutra nie...

Lene
jsak tam z jedzonkiem????mam nadzieje ze to tylko jednodniowy przestoj..

Ada
ale wam zazdroszcze jedzenia warzywek...
moja zje np3-5 lyzeczek zupki lub jabluszka i to na tyle...eh...no ale nie odrazu rzym zbudowano...poweoli mam nadzieje bedzie jadla wiecej( a tak z innej beczki...Ada to od Adrianna?...tak pytam w sumie bez powodu...ja dałam synowi Adrian na imie a mąż mówił żeby córce dać Adriana ale jakoś mi nie leżało wołać"Adi..Ada" jakostak prawie tak samo :rofl2::rofl2::rofl2:i została Nitka;-))

Renatka
co do tego kłucia -morfologii..to narazei sięwstrzymam...i tak za półtora tygodnia gdzieś wypada nam szczepienie to pójdziemy już do naszej pani dr i skonsultuję z nią jeszcze to...bo tak mi jej szkoda kłuć...zwłaszcza jak nie jest to konieczne to wolałabym to ominąc...ale jak koniecznie i nasza dr powie żeby zrobić to pójdziemy...zobaczymy...
Jak dzieciaczki?????

LAdy
jak tam nocka???wyspałąś sieciut lepiej?Pozdróweczka dla Twoich szkrabików!!!!:-):-):-)

Ruda
co tam u Ciebie i dzieci???Pozdróweczka!!!!!

Bubu
dzieci na tym etapie bardzo często śpią już tylko 2 razy w dzień...mój syn już spał na tym etapie tylko raz a nawet wcale,,,,,córka teraz śpi 2 lub 3 razy w dzień po 20-30 min..od świeta zdarza się dłużej....różne te nasze pociechy i nie ma co porównywać że jednej śpi drugiej nie....poprostu tak potrzebuje:-)Pozdrawiam:-)

Miłego dnia kochane!!!:happy2::happy2::happy2:

HELOŁ u nas nocka okej!!!!!!!!!!

tylko teraz ma czas na marudzenie wszystko na nie no cóż przejdzie mu....

ANEKHA ja mam na imie ADRIANA przez jendo N i miałam zawsze z tym problem wszędzie pisali przez dwa i musiałam przynosić akty urodzenia...:-):-)

u nas zimnica...ale skusimy sie na spacer skoro nie pada...:blink:

Ada
haha no miałąm takąkoleżankę przez jedno N też...to miałą takie same problemy....ja mam teraz tak z nazwiskiem..wszędzie mi piszą przez jedno N a ja musze poprawiać że przez 2 :-D:-D:-Dno ale jakbym już miałą dawać Adrianna czy Adriana -to też przez jedno bym wybrala bo ładniej:-)

zmykam młodego szykować...papa:happy2::happy2::happy2:

Hej dziewczyny
U nas noc tez zaliczam do udanych :tak: Mała chyba miałą złe dni z tym jedzeniem bo już jest wszystko git :-)
Ja to mam też ciągle teraz z tym nazwiskiem, mam Błaż a wszędzie albo pytają albo źle wpiszą np. błasz, błaź, a w szpitalu to jedna lekarka do mnie powiedziała " a pani to "błąź" tak? :wściekła/y: no masakra i teraz juz zawsze jak sie przedstawiam to nie czekam na pytania "jak" albo na te śmieszne miny jak nie wiedzą ludzie jak napisać hihi to odrazu mówie Błaż - b, ł, a, ż z kropką jak błażej tylko bez "ej" :rofl2: nieźle co :-p

witam się

u nas nocki coraz mniej mi się podobają chociaż nie narzekam za mocno bo z Kapim dostawałam 100 razy bardziej w dupę :tak:
teraz mały zasypia ok 20-21 i do 00 jest idealnie :-)- nie budzi się wcale ale się temu nie dziwię bo w ciągu dnia śpi tylko raz 35-45 min i jest na maxa zmęczony
od godziny 1 zaczynają się schody - więc wtedy podaje mu mleko i jest dobrze na jakąś godzinę :-)
od godziny 2 już mamy pobudki co 20 min.
o godzinie 5 mały już mi się wydaje zupełnie wyspany i widać że by chciał wstać - tylko że ja jestem śpiąca i na siłę próbuję go zatrzymać w wyrku :tak:
o 5 daje mu następną butlę wypija ją jakby nic nie pił od tygodnia - taki głodny i tak si.ę męczymy w wyrku do 7 rano - TAKA NOCKA :wściekła/y:
od 7 do 13/14 buszuje
i tu następuje dla mnie upragniona chwila idzie spać na 30-45 min
no i do 20-21 znowu na nogach
ma skubaniec troszkę siły aż mnie to przerasta hehe:-)
mam nadzieję że to tylko chwilowe zachowanie i się nie długo zmieni
bo jeśli nie to padnę na gębę nie długo
jednak 3 godziny snu mi nie wystarczają :tak:
albo Natan się zmieni albo ja będę musiała zmienić swoje przyzwyczajenia z chodzeniem spać :-)

no ale się tu wam troszkę wyżaliłam:-)

a co do nazwiska to z moim też mają zawsze problem - raz na 100 przypadków zdarza się że napiszą poprawnie :-) no i zawsze jak usłyszą moje nazwisko to się pytają o jego pochodzenie - stała śpiewka ( John) zawsze jak mnie pytają o nazwisko to sobie robię jaja i mówię Jan ale po angielsku hehe :-)

pogoda do de........ leje od wczoraj i ie wiem czy ma zamiar przestać ?

buziam wszystkie na raz i z osobna :-)

iwonka
hihi
niezle lufzie przekrecaja...czasem bywa to irytujace,ale co zrobic....

ruda
widze ze ciut mniej spicie...ale dacie rade...masz juz zaprawe po pierwszym:-)

a ja se zamowilam spiworek do spacerowki bo koc mi zjezdza:crazy::wściekła/y:i ciagle poprawiani mnie wku...rza:-p

o taki-czarny bo mi pasuje:
Jesienny SPIWOREK DO WOZKA Grapi BASIC membrana (458751277) - Aukcje internetowe Allegro

wystarczy na zime co nie?

zmykam,papa...moze jeszcze dzis zakukam:happy2::happy2::happy2:

Czesc Lasencje!

noc tak zajebista ze zyc sie chce!:crazy::crazy::crazy:

Seba jak nigdy poszedl po 3 godzinach bez snu o 23 spac niby spiacy a usnac nie chcial maruda wredna!

malo tego pobodki pobudeczki ale mniej o polowe moze dlatego ze zaszpikowalam go chemia!

granulki na zeby poszly w ruch potem herbata uspokajajaca! i na koniec inbufen przeciwzapalny i przeciwbolowy !!!!!!!

od 23 do 2:30 spal twardo potem ze 4 razy sie wiercil porzadnie i pobudka o dziwo kolo 8 raqno tak doslownie!

ale jak nie urok to sraka Dominik meczyl sie pol nocy zygal czyms !!! wiec tak czy siak spania nie bylo!!!!!!!!!!! bylo czuwanie przy jednym synku i drugim ja to mam trzy swiaty jak nie dziesiec!!!!!!!

Anetha---- ja na zime przygotowana ciekawa jestem czy wogole bedzie hahahaha ale poki co to wozek bede miala ten pierwotny na zime bo jest cieplejszy!i lepiej sprawdzi mi sie w mrozie i sniezycy i sniegu i lodzie...... niz ta nasza spacerowa..... z reszta ja ta specrowe urzywac bede jak na zakupy do centrum jakiegos zajade... ja zadko rbie zakupy sama zawsze maz po drodze albo razem w centrach..... a tak to samochud i heja .... czasem spacer ale zima sie wypuszczac dalej niz ogrod nie mam w planie no chyba ze na sanki z malym o ile sniegu cos bedzie......

Karola fajne nazwisko :) maly malo strasznie Ci spi ale moj Dominik tez tak spal jak mial pol roku jedna drzemka po obiedzie czasem w upal udalo mu sie ttrzasnac ze dwie ale zawsze to byly 30 minutowki... zas sebek spio kilka razy ja go nawet nie zmuszam by zasnol sam oczka trze ziewa i zasypia tyle ze na raczkach musi byc jak chche spac to mnie nie prosi o to bym lulalal ja moge chodzic z nim gadac do kogos a on nie wiadoo kedy zasypia sam..... i takich drzemek ma 4 a czasem 5 on spi co poltora godzinki tylko tyle wytrzymuje na czuwaniu.... kiedys go oprzeciagnelam do 3 godzin bo myslalam ze pospi mi lepiej w nocy atu dupa bez roznicy ...a tylk sie meczyl on ma drzemki 30 minutowe czasem 40 a jedna zawsze porzadna taka 2 badz 3 godzinnaaaa......

Lene slonce idz do lekarza! zwlaszcza ze weekend przed nami po co potem masz jezdzic po ostrych dyzurach! mam nadzieje ze to jakas przejsciowka ale ja bym sprawdzila.... zwlaszcza ze Hania Ci nie pije!!!! zdaj relacje co i jak....

Iwonka Ada dajcie spokoj pol roku jeszcze czekac przeciez ja bede klebkiem nerwow a raczej juz strzepem nerwow!!!

Malo tego dziewczyny ja sie chyba zalamie psychicznie.... Sebek chyba katar znowu dostal ale nie jestem pewna bo dziwnie mu w nosie szumi.....kicha non stop ale poki co kataru nie widac ale mam wrazenie ze on juz mu tam sie pojawia ;////////////////// pewmnie jutro wam powiem ze znowu mam szpital w domu!!!!!!!!! ja to chyba pechopwa jestem kuzwa!

Cześć Dziewczyny. Niewiem czy mnie jeszcze pamiętacie. Jakiś czas temu udzielałam się w tym wątku,ale niestety przestałam...bo musiałam wrócić do pracy... Przyjmiecie mnie jeszcze do siebie?

reklama
Firanka - jasne ze przyjmiemy, zdaj relacje jak radzisz sobie z praca i dzieckiem, co u was słychać, jak kamrienie, czy przespane nocki, jakies ciekawostki :-)
Lady - gdzies niedawno czytalam ze jakoś tak czasem jest ze dziecko moze miec jeden rytm ze spaniem taki sam i w dzien i w nocy, moze u ciebie jest wlasnie ze Sebcio załapał taki rytm ze ma dużo drzemek w dzien to i w nocy mysli ze tez drzemki sie robi? :nerd:
Zapomnialam sie pochwalić że Natalka bije brawo :rofl2: jak sie mówi do niej brawo to bije a czasem sama bije jak jest z czegos zadowolona hihi świetnie to wygląda a ja jestem z niej taaaka dumna :-D No i ostatnio trzymam ją pod paszki i biegamy po domu, a raczej ja bigam a Natka skacze jak zajączzek i straasznie jej sie to podoba :-) No i juz do perfekcji opanowała kiwanie głową na "nie" i skubaniec mały wie kiedy to robić, jak sie jej coś nei podoba albo jak czzegoś nie chce, albo specjalnie na złośc jak ja kiwam "tak" :sorry2::rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry