firanka
Fanka BB :)
Iwonko w pracy spokój sprawdzam te głupie bilety i jakoś leci,jak jestem w pracy to mama zajmuje się Nicolą,a potem jak wracam mama myka do pracy tak,jakoś udało się nam to załatwić z kierownictwem w naszych pracach. Co do karmienia Nicole jest na bebilonie pepti,ale nie ma skazy białkowej już i rąbie mi danonki i wszelkie jogurciki. W dzień mleka,ani kachy nie tyka tylko na noc,o 23 dostaje kache i śpi do 8,a dzisiaj zaskoczyła mnie bo dopiero o 9 się obudziła. Ma już 2 ząbki i kolejne jej się wyżynają i podczytałam,że stosujecie jakieś granulki...czy mogłybyście podac mi nazwę? Poza tym Nicole sama już siedzi
. W niedziele była u nas lekarka bo Nicusia miała straszny kaszelek i okazało się,że ma zapalenie oskrzeli,ale dostała super antybiotyk i już prawie jej minęło,wczoraj lekarka kazała dać jej tylko ambrosol i jutro mogę z nią wyjechać jak będzie ładna pogoda naa 20 minut na spacerek.
LadyLajla mam nadzieję,że nie uznasz to za obrazę,ale jesteś bardzo podobna do Briget Johnes
. W niedziele była u nas lekarka bo Nicusia miała straszny kaszelek i okazało się,że ma zapalenie oskrzeli,ale dostała super antybiotyk i już prawie jej minęło,wczoraj lekarka kazała dać jej tylko ambrosol i jutro mogę z nią wyjechać jak będzie ładna pogoda naa 20 minut na spacerek.LadyLajla mam nadzieję,że nie uznasz to za obrazę,ale jesteś bardzo podobna do Briget Johnes

.....i za co?
bo moja teściowa ciagle się obraża jak jej się np. zwróci uwagę i bardzo zmienne ma nastroje no i panikuje jak mała płacze...