reklama

Kwietnióweczki 2008

Iwonko w pracy spokój sprawdzam te głupie bilety i jakoś leci,jak jestem w pracy to mama zajmuje się Nicolą,a potem jak wracam mama myka do pracy tak,jakoś udało się nam to załatwić z kierownictwem w naszych pracach. Co do karmienia Nicole jest na bebilonie pepti,ale nie ma skazy białkowej już i rąbie mi danonki i wszelkie jogurciki. W dzień mleka,ani kachy nie tyka tylko na noc,o 23 dostaje kache i śpi do 8,a dzisiaj zaskoczyła mnie bo dopiero o 9 się obudziła. Ma już 2 ząbki i kolejne jej się wyżynają i podczytałam,że stosujecie jakieś granulki...czy mogłybyście podac mi nazwę? Poza tym Nicole sama już siedzi:tak:. W niedziele była u nas lekarka bo Nicusia miała straszny kaszelek i okazało się,że ma zapalenie oskrzeli,ale dostała super antybiotyk i już prawie jej minęło,wczoraj lekarka kazała dać jej tylko ambrosol i jutro mogę z nią wyjechać jak będzie ładna pogoda naa 20 minut na spacerek.
LadyLajla mam nadzieję,że nie uznasz to za obrazę,ale jesteś bardzo podobna do Briget Johnes:-D

reklama
Hej

Firanka mowisz ze praca Cie pochlonela? a teraaa jakis urlop czy jak???

jeju ja jestem peikniejsza hahahahahahahah i wcale Ona do Mnie nie jest podobna ja tam ani tyciu tyciu podobienstwa nie widze hahahahahahah

Ja po zakupach pampesrowych :) i wsadzilam mase slodyczy do wozka i tak wlasnie wyglada moja cus zajebistaaa dieta:P

FIRANKA fajna niunia i jak ślicznie siedzi:-);-):tak:

ALA no co się dziwisz organizm domaga sie magnezu:-D:-D:-D ja pamiętam jak w ciąży pochłaniałam kinderbeuno a ty pamiętam grześki jadłaś nawet miałaś całykarton który za raz poszedł a miałaś mieć na długo:-D:-D:-D:-D tak mi się przypomniało:sorry2::blink::-D

ula la la la...
dzidzia już śpi...ciekawe ile pośpi...hihihih...no nie ważne...
jak śpi widać potrzebuje....:-)

Firanka
niunia cudna!!! super kłaczki( kolejny kudłatek-prawie jak moja..hihi....)ale moja jeszce tak sama nie siedzi w wanience np.... bo sie buja na wszystkie strony...na łózku to tak...chwilkę się jej posiedzi... a potem coś ja zainteresuje np z tyłu i bam leży...hehe

a tak moja Nitka właśnie śpi teraz.....
spi.jpg

Lady
hehe
no jak tu zasypie śniegiem to ja też będęzmuszona jeździć poprzednim wózkiem...ale jest tak zarąbiście cieżki( błąd ....duży błąd że go kupiłam) że aż mnei plecy bolą na samą myśl..moze gdybym mieszkała niżej to by mnei tak nie przerażało...wiec ja będe śmigać w spacerówce ile sięda...aż mi siękółka nie zakopią całkiem w śniegu i nie utknę gdzieś po drodze np nad jeziorem....hahah:rofl2::rofl2::rofl2:dlatego śpiworek i ciepły kombinezonik i dobry kremik na bużkę i jedziemy...spacerówą....póki co....;-)

Tobie życzę dziś...troszkę lepiej przespanej nocki...

ja mojej zapodalam Ketotifen i jest ok,śpi trochę lepiej...znaczy budzi się ze 2-3 razy ale szybko zasypia-a to ważne...ciiiii...żebym nie zapeszyła:-p

hej lasencje:-)

Firanka witaj z powrotem;-), fajna juz ta Twoja Nicolka:tak: i silna kobietka z niej:-), i tez do lysych nie nalezy:-)

Anekha Twoja Nitka jest nie zastapiona, normalnie sie na nia napatrzec nie moge, jest cudowna:tak:... i te kudly:-D, czy jeszcze Ci jej nikt nie zauroczyl?:-D;-)

Ada ale Cie na slodkie wspominki wzielo:rofl2:

Ala no a Wam znowu zdrowka:-(

Ruda:-)

Iwonka no zobacz jaka bestia:-D;-) szybko sie uczy, moj trzepie glowa.....moze to tez "nie":baffled::-D

Bartek walczy z lyzeczka i ....z mama:baffled:, bo nie chce jesc z lyzeczki ale.... jak siostra go karmila to pieknie wsunal pol sloiczka:wściekła/y:.....i za co? :-D:-D:-D, no z facetem nie wygram:-p;-)
ide spac
DOBRANOC:-)

Hej dziewczyny muszę troszkę nadrobić zaległości niewiem co u was bo mam mało czasu możę od listopada troszkę więcej bedzie mamy rwanie jabłek i poprostu jużmi obrzydło gotowanie dla pracowników :wściekła/y:, ale już niedługo się skończy mam nadzieję

My zdrowe na całe szczęście mała rośnie teraz tylko częściej marudzi bo chce na rączki albo ją zęby męczą tylko zę nie ślini się ani grama to niewiem czy napewno zęby, tylko kurcze w dzień je mi mleko z piersi tylko 3 razy zato w nocy 4-5 a ja jak nazłośc dzisiaj dostałam okres :wściekła/y:, a myślałam że jeszcze trochę się pocieszę jego brakiem jednak niestety zmniejszone karmienia szybko wywołały go

Pozdrawiam wszystkich

No Nicole jest silną babeczką:-).
LadyLajla mi się wydaje,że jesteś podobna ;P Teraz jestem chora...mam zapalenie krtani:baffled::baffled::baffled:
Jeśli chcecie zobaczyć więcej zdjęc Nicole to to jest nasz profil na naszej klasie : http://nasza-klasa.pl/profile/2233966 .
Znacie może adre pewnej strony gdzie stwarza się profil swojego dziecka jak np. na naszej klasie?
O ile dobrze pamiętam jestem najmłodsza z was wszystkich :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej

I znów pochmurno i zimnica....

U nas wszytsko po staremu choć i Marysia się więcej budzi w nocy niż kiedykolwiek. :baffled::baffled::baffled:Ale ja tylko zapodaje smoczka i śpi dalej no ale tak czy siak to męczące tak wstawać. Przedwczoraj doszłam do wniosku ze to głód i postanowiłam że ją nakarmię jak się koło 4 obudzi a ta obudziła się o 2 więc dałam smoczka a potem o 6 i bawić się chciała... Wczoraj jadła 22.30 i wstała dziś o 6.30. Pół godziny się bawiłą ze mną w łóżku a potem ją nakarmiłam więc to na pewno nie głód...

Chyba też więcej się najada w dzień bo zjadła 120 ml Sinlacu z butli + pół słoiczka deserku + słoiczek zupki no i pierś 4 razy w ciagu dnia i raz przez sen. Już prawie nie je piersi pomiędzy 7 a 16 więc w czasie mojej pracy. Ze smakami nie ma problemu :-):-):-)wcina wszystko tylko musze uważać na marchewkę żeby znów jej nie wysypało. A czy Wy też macie takie dziwne metody jak ja żeby dziecko jadło????:
1. Spiewam
2. Rozśmieszam
3. Trzymam w zębach grając zabawkę
4. Trzymam i obracam butelkę z wodą - to najlepsze
5. Sama coś jem lub pije

No ale kończą mi się powoli pomysły bo wydaje mi się że jej się nudzi gdzieś w połowie słoiczka i świruje.

Dzięki za pocieszenia ze nie jest wyrodną matką że wracam do pracy a mała zostaje z teściową ale i tak nie jest mi lepiej bo nie wiem czy obca osoba nie była by lepsza :crazy: bo moja teściowa ciagle się obraża jak jej się np. zwróci uwagę i bardzo zmienne ma nastroje no i panikuje jak mała płacze...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry