Anetha u nas w nocy poplakiwanie...... mial cala noc strasznie lekki sen.... przebudzal sie z placzem pierw pojekiwal jak zawsze to ja smoka ale on sie krecil i wiercil wiec musialam brac go na rece i nosic miala caly czas oczka zamkniete i lulalalm do snu polozylam przysnol na kilkanascie minutek i znowu to samo malo tego zaciagal katarek i kaszlal... i tak do bialego rana.;.... co dziwne ze rano mial taki nos zapikowany ze sie zdziwilam ze nie leci mu woda tak jak zawsze to ma pierw katar wodnisty a potem z dnia na dzien coraz gesciejszy i zielonkawy a teraz ma nos zapikowany ja sciagam patrze a tu zielony bardszooo gesty katar...... on mowie Ci marudny strasznie jest caly czas go nosze bez przerwy nawet nie usiedzi mi na kolankach minuty.... pomialkuje a jak usoypiam to tak jeczy jakby cos go bolalo ... daje leki wapno co kacha mi doradzila i daje cebion i nasivin zakrapiam./... o ludzie,..... znowu sie zaczyna ledwo co antybiotyk skonczyul z tydzien ponad temu i kataru tylko tydzien nie mial....... boze.... teraz drszemie sobie to plery i rece mi odpoczywaja a tak ... znowu zle sie mu je nie m jak oddychac.....mruczy i mruczy biedny.....
A Anitka nprawde delikatna i alergicka... moj niby tez atopowiec.. ale ja nie mama takich problemow juz jak kiedys kiedys miala atopowe zapalenie skory zmianialm mleko i zniklo a teraz ma male chrostki ale to od sliny i tych lekarstw... i jak mi sie skonczyl plyn dla dziecka i zapomnialam kupic to umylam go zwyklym szamponem moim i nic mu nie bylo nic sie nie dzialo ze skora juz nawet piore jego rzeczy w zwyklym proszku i daje plyn i nic mu sie tez nie dzieje....zadnych zmian skornych..... nic....
Ada Ty to sie roientujesz w tym dobrze... powiedz, bo ja nie rozumiem. ja ostatnio jak bylam u lekarki tzn alergologa to ona mi powiedziala ze jak jjest katar u dziecka i o ile to alergiczny to on nie wynika z alergi pokarmowej alergia pokarmowa uwidacznia sie na skorze a na katar z alergi poarmowej dziecko jest za male i jeszcze takowych objawow nie ma..... wiec jak to jest???????bo ja baranieje juz