reklama

Kwietnióweczki 2008

miś

Załączniki

• marysia 5 076.jpg
    marysia 5 076.jpg
    178,7 KB · Wyświetleń: 78
  • marysia 5 078.jpg
    marysia 5 078.jpg
    163,1 KB · Wyświetleń: 41
  • marysia 5 080.jpg
    marysia 5 080.jpg
    169 KB · Wyświetleń: 39
reklama
No właśnie o tym AGA pisałam,że alergia mogą to być nawet nagminne przeziębienia,które w końcu doprwadzaja do astmy... ja sama jestem alergikiem i różnie reaguje rzadko wysypką choc się zdarza nie raz mnie dusi nie raz katar nie raz gorączka i słabne więc jest różnie...każdy inaczej reaguje na dany alergen nie tlko wysypka....

ALA ja bym w ogóle na twoim miejscu zmieniła pierwsze co lekarza bo moimzdaniem masz o kant dupy rozbić to raz a dwa mleko dajesz sojowe itp skąd wiesz,że nie ma alergii jestes pewna....a może nocne zrywanie sie i płacze to nie od ząbków jesteś pewna nie czekasz na testy bo sie robi po roku w taki razie powinien do roku byc na ścisłej diecie....a pozatym co 3 osoba która ma alergie na mleko krowie skaze itp ma alergie na soje i kozie produkty....więc ja bym uważała...a poza tym skoro lekrka ci powiedziała,że masz cekać na tetsy do roku to powinna ci pwoeidzieć,że do roku czasu powinno dziecko być tez na diecie unikającej podstawowych alergenów...powinine dostać bebilon pepti2 albo nawet nutramigen 2 bo lepsze w smaku teraz i dieta....nie wiem ja tak myslę...

ANEKHA coś potem wkleje w fotkach na kwietniówkach jak bąk pozwoli bo ma dziś wściek jakiś:happy2:

witam dziewczyny

No nocka super młody dał odespać mamie burzliwy weekend :-)

ale za to mamy zupełną odmowę mleka - zęby :tak:
macie jakieś pomysły na podawanie brokułów ?
bo nagotowałam i teraz nie mam koncepcji na jakie sposoby mu podawać żeby smakowało :tak:

ja dziś mam też troszkę bieganiny
muszę ze starszym iść do lekarza bo od tygodnia ma taki brzydki kaszel
a dopiero wczoraj powiedział że jeden kolega w klasie ma zapalenie płuc a drugi oskrzeli - wiec mi napędził stracha i juz na dziś mam zamówioną wizytę

muszę się bujnąć do pracy po jakieś kwity bo ci z urzędu miasta nie dadzą mi spokoju - co chwila coś :wściekła/y:
załatwianie tego wychowawczego to skandal - 2 miesiące :angry:

zmykam bo mały drze papę
pewnie głodny jest - anie chce jeść

ale zimno dziś u was też - aż nie chce mi się szanownej ruszać

miłego dzionka luknę do was potem :-)

Uffff
mam już decyzje o wychowawczym...teraz tylko czekać na kasiorke aż wpłynie na dniach na konto:-p
ale było za tym biegania:wściekła/y:

mała się pod koniec spaceru wściekłą bo głodna juz a ja nie wzięłam ( wyrodna matka) mleka dla niej..
no ale najadła się i śpi;-) przynajmniej chwilę:-p
Aga k-p
hehe no to daj znać jak tam babci poszło...ale myślę że będzie ok:tak:

Ada
czekam na foteczki :-)

Ruda
biedna zabiegana....powodzenia w biegach;-)

A tak niewile trzeba mojej córci do szczęścia:

[ame=http://www.metacafe.com/watch/1897073//]Nitka Bam-Bam... - Video[/ame]

Czesc dziewczyny my sie tylko przywitamy i spadamy ... Sebek masakrycznie przeziebiony czy co mu tam jest.... narazie nie goraczkujemy oskrzela i gaerdlo czyste ale za to niesety fatalnie spimy fatalnie jemy non stop wymituje dlawi katarem i kaszelek przez ten katar co mu tak splywa meczy jak cholera faszerujemy sie lekami i gowno to daje jak zwykle tylko 10 dni bylo super..taki kuzwa nas los!

buzka!

hej hej
u nas nocka tragiczna...o matko znowu sienei wyspałyśmy...małą sięco chwula budziła od ok 22 najpierw jeść potem coś ma zatkany nosek...pomyslaąlm że to od grzejników wiec przykręciłam,wyczyściłąm nosek nawilzyłam i poszłysmy spać..ale za pół godziny to samo i spała mi na brzuchu na siedząco na krześle..i tak prawie cała noc...
je tragicznie ;////
taaa.."przystawimy na nutramigen 2ke..."jak powieisdzała pediatra( nie nasza) no no...skóra moze i lepsza ...ale ku-mać...kupa to jest tak ciemnozielona że ja piernicze....prawie czarna....:szok::-(:-(konsystencji normalnej i bez śluzu ...ale barwa okropna....na humanie sl skóra byla gorsza i siędrapała...ale kupa za to cud miód i orzeszki:-D i weż tu wykombinuj coś odpowiedniego????za 1,5 tyg idziemy na szcepieni to pogadam z naszą dr..chyba że przekicam się do niej wcześniej...
zupki są blle i deserki też...eh...sinlacu nawet wczoraj nie chciała..no szok,ręce mi opadają:-(:szok::wściekła/y::baffled:
co myślicie???????????

Lady
oj...bidulki Wy...zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!!!!

Oj...resztę kochane ...Pozdrawiam bez wyjątku!!!!!!!!
poczytam Was potem,czasu mi brak na pisanie...musze zaraz z młodym do zerówki,potem po urzędach rundka znowu a potem na zakupy,obiad i tak w kółko...jeszcze teście pewnie dziś wpadnąt o trzeba porządek zrobić:-p

Miłego dnia!!!!!!!!:happy2::happy2::happy2:Pa

witam lasencje

u nas nocka taka znośna ;-)

wczoraj sporo bieganiny a i tak nie załatwiłam wszystkiego do końca

Kapi dostał jakiś tam słaby antybiotyk - niby osłuchowo był czysty ale lekarzowi ten jego kaszel się bardzo nie podobał
miała któraś z was do czynienie z krztuścem (kokluszem) - bo ja zaczynam podejrzewać że młody właśnie go złapał bo mi wszystkie objawy pasują właśnie pod ta chorobę :-(
a że jest ciężko go zdiagnozować to może lekarz o trym nie pomyślał

Za to Natan nie chce tak jak Agi mała jeść a to wszystko przez zęby bo jak posmaruję mu dziąsła to po jakimś czasie jak zacznie działać to młody się skusi na jedzonko
ale i tak je maksymalnie 3 posiłki na dobę :-(

Alicja zdrówka życzę
Aga poprawy spania i jedzenia
Resztę buziam i pozdrawiam

nie jestem teraz na bieżąco co tam u was ale nadrobię jak tylko będzie troszkę czasu

miłego dzionka wszystkim papap:-)

Hejka dziwczynki!
Ja tylko na sekundę i uciekam ładna pogoda u nas i muszę jeszcze to wykorzystywać.
Współczuję maluszkom i mamusiom z tymi chorubskami a feeeeeeee idzie sie wykończyć.

Anek ale twoja niunia ma uroczą fryzurkę :-):-):-)

Aga foteczki z misiolem rewelka :-):-):-)

reklama
a co tu tak pusto????mało piszą dziewczyny...zabiegane...

Ruda
eh...no oby antybiotyk zadziałał i się nie rozwijało nic złego...zdrówka!!!!;-)

Bubu
hehe fryzurka po tacie:tak:jak był mały to niemal tak samo wyglądał;-)

oj lecę sprzątanko uskutecznić do końca póki mała śpi...

hehe a jak śmiesznie pełza moja...jak leży na łóżku to nogi prostuje,dupka w górę i trze do przodu w kierunku np zabawki...hehe jeszcze nie wyczaiła że można na czworaka to mniej buzia ucierpi...hihihi:-D:rofl2:

no i coś mi wygląda na to że ząbki wyjdą niebawem bo jakieś takie białawe grudeczki się pojawiły na dole

zmykam,papa:happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry