reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Po pierwszym dniu w pracy, nie było źle, mam dzielnego męża i córka bez piersi pierwszy raz super wytzrymała, zaraz podczytam co tam u was,
Agus- a jak u Ciebie powrót do pracy słońce?

HEloł:-)

u nas ok mały miał dziś szczepienie ostatnie:rofl2: zobaczymy co będzie wieczorem na razie niby ok ale pwoiedziała,że może go ręka boleć i mam dac czopek ale dam jak będzie płakał a jak nie to po co...

LENE super,ze z pracą ok...ja jeszcze nie dawno chciałam iść a teraz to by mnie chyba wołami nie zaciągnęli...

ANEKHA mój też nie mógł pepti nie wiem czemu ale nic mu nie przeszeło brzuch go bolał dalej a nutra ok a 2 widzisz u nas biegunka ale spróbuje później wprowadzić może ok będzie...słyszałam od pediatry,że ponoć ma się zmienić czas podawania nutramigenu 2 tzn ma być podawany w późniejszych okresach ale to się okaże pewnie...

KAROLA mojemu też tak idą zęby i mam nadzieję,że do 18 mu wyjdą:blink::sorry2::happy::-)

dobra mykam do mego skarba....:happy2: luknę później:-)

hej Kobitki

melduję się po przerwie , nie daję rady czasami zajrzeć i napisać w robocie nawał roboty ale tak to jest jak klienci donoszą papiery 15 a na 20 jest termin .. siedzenie i dłubanie do tego szanowna t w zeszłym tygodniu "słabo" rzekomo się poczuła i musialam się 2 godziny zrywać i leciec do domu bo Małża nie było bo delegacja, ehhh szanownej t mam dosc

poczytałam co u Was nadrobiłam lekturkę ale duzo tego i już wszystkiego nie pamiętam, widzę tylko że dzieciaczki chorują a to niedobrze

Alunia- oby dzieciaczki szybko wyzdrowiał może to rzeczywiście rota idź do innego lekarza a nie do tego konowała który tylko antybiotykami szprycuje a nie kieruje na badania

Iwonko- miałam się pytać Ciebie bo wyczytałam że nie dajesz Niuni do żłoba a byłaś tam zobaczyć gdzie miałaś iść w tym żłobku?

Jeremi bez większych zmian. poza wagą haha bo waży już ok 10kg tak na oko bo ważyłam się sama a potem z nim w przyszłym yugodniu idziemy na szczepienie to zobaczymy.Nocki nadal przesypia, ook 20 dostaje butlę kachy zjada róznie nieraz 240 a nieraz tylko 200 beka jak stary i kładę Go do łózeczka i z pieluszką w ręku usypia, przeważnie śpi do 6 nieraz tylko stęka przez noc tak ze 2 razy ale daję smoka i spi, miał ze 2 -3 dni takie że marudził i zrywał się z płaczem ale już minęło pewnie na zębole tak było:-)
Jeremi jeszcze nie siada podnosi się wysoko ale siedzie i buja się na boki w wóżku już siedzi twardo ale na kanapach niestety jeszcze nie, nie sadzalismy też Go za często bo rehabilitantka nie kazała ze wgzl na ten kręgosłup, zobaczymy teraz 6 czy są postepy

Ja mam ogromną prośbę bo pewnie macie jakieś bajki albo piosenki dla Maluszków w kopie czy możecie mi coś przesłać nie umiem wyszukać tego w sieci nie jestem w tym biegła:-(

W niedzielę Jeremi w końcu aniołkiem będzie -mamy chrzciny jutro muszę iść do księdza dowiedziec sie co i jk bo na spotkaniu dla rodziców nie byliśmy-mąż jest w szpitalu na operacji więc wszystko na mojej głowie, ale już w większości pozamawiane tylko ciasto odebrac zakupy porobic w sobotę no siebie do porządku doprowadzić (kosmetyczka i takie tam):-) no i chatę wysprzątać ale to w sobotę w tygodniu jak wracam ok 18 to juz lenia mam nie chce mi sie:baffled:

zamówiliśmy garnitur dla Jeremiego buty kupione -pełen elegant będzie ubrany haha lepiej niż matka:-):-)

a aa pochwalę się zaliczyłam w końcu te egazminy za 1 podejściem więc został mi tylko rok mgr i koniec:-):-)

a teraz buziam Was i miłego zyczę:-):-)

Załączniki

• Obraz 010.jpg
    Obraz 010.jpg
    45,6 KB · Wyświetleń: 45
  • Obraz 023.jpg
    Obraz 023.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 45
HEJ AN...

ale Jeremi ma fryc bujny...super:-D ja mam na kompie pełno fasolek :sorry2::happy: i nawet mogła bym ci przesłac ale jak mi powiesz jak bo ja chyba bardziej tępa:baffled::nerd::sorry2::blink::rofl2::-)

Ahana ( nie mogę zapamiętać poprawnej nazwy ):-p no masz rację co dziecko to inne:tak:,Nicole w każdym bądź razie mleka wogóle mi już nie pije,ewentualnie kache,ale tylko na noc...

Lajla dziękuję za tę nazwę.

Ruda ja w sierpniu już wróciłam do pracy. Tylko,że ja pracuję jako kontroler biletów (jednym słowem kanar), i męczące jest to,że cały dzień słyszę chamskie docinki i obelgi pod moim adresem...,a nie zrezygnuję z tej pracy bo nigdzie tyle nie zarobię co w MPK...:baffled::baffled::baffled:

witam się z wieczorka

jedna sprawa mnie tak zafascynował ze reszta wypadła z głowy :-D

Firanka ty robisz jako kontrolerka biletów ?

jeszcze w życiu nie widziałam kobiety na tym stanowisku :tak:

a nie dalej jak wczoraj mówili o was w wiadomościach że nie ma chętnych do tej roboty bo macie przechlapane tak jak piszesz wyzwiska , plucie , gryzienie i inne jeszcze rzeczy tam mówili - MASAKRA :wściekła/y:

jak ty to znosisz ?
i jaka to pensja wysoka że i tak nie ma chętnych bo słyszałam że strażników miejskich chcą zaciągnąć do tej roboty :tak:

dobrej nocki laseczki :-)

reklama
hej
kochane:-)
ale noc..uuu...co jedna to lepsza od poprzedniej..od 22 zaczęło sie kręcenie...od 1 do 4.30 już w ogóle nie spała...musiałam ją nosić bo nie mogła oddychać...odciagalam i odciagałam,zielona gęsta wydzielina...ona płakał ai znowu jej spływało, dałam jej w końcu nasuvin i po godzinie zasnęłapospała do 5,50 i koniec..nie śpi do tej pory...co za koszmarek,,,,no nic to...jakoś to będzie...co nas nei zabije to nas wzmocni( czy jak to tam bylo):-p

An:-)Renatka:-)Pozdrawiam!!!!!

Ruda i co nocka lepsza?????:-)

Ada
oj tak to jest z tymi preparatami mlekozastępczymi niby wszystko ok a i tak trzeba sie czasem napocić zanim sie znajdzie odpowiedni dla dzidzi...ale bądźmy dobrej myśli;-)

Lady
jak Sebcio???Pozdrawiam Was ciepło...zdrowiejcie mi tam w tej chwili!!!!!

Pozdrawaim Was wszystkie...
jak będę miała więcej siły po kawie to jeszcze zakukam..a jak nie to może jutro ..papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry