hej Kobitki
melduję się po przerwie , nie daję rady czasami zajrzeć i napisać w robocie nawał roboty ale tak to jest jak klienci donoszą papiery 15 a na 20 jest termin .. siedzenie i dłubanie do tego szanowna t w zeszłym tygodniu "słabo" rzekomo się poczuła i musialam się 2 godziny zrywać i leciec do domu bo Małża nie było bo delegacja, ehhh szanownej t mam dosc
poczytałam co u Was nadrobiłam lekturkę ale duzo tego i już wszystkiego nie pamiętam, widzę tylko że dzieciaczki chorują a to niedobrze
Alunia- oby dzieciaczki szybko wyzdrowiał może to rzeczywiście rota idź do innego lekarza a nie do tego konowała który tylko antybiotykami szprycuje a nie kieruje na badania
Iwonko- miałam się pytać Ciebie bo wyczytałam że nie dajesz Niuni do żłoba a byłaś tam zobaczyć gdzie miałaś iść w tym żłobku?
Jeremi bez większych zmian. poza wagą haha bo waży już ok 10kg tak na oko bo ważyłam się sama a potem z nim w przyszłym yugodniu idziemy na szczepienie to zobaczymy.Nocki nadal przesypia, ook 20 dostaje butlę kachy zjada róznie nieraz 240 a nieraz tylko 200 beka jak stary i kładę Go do łózeczka i z pieluszką w ręku usypia, przeważnie śpi do 6 nieraz tylko stęka przez noc tak ze 2 razy ale daję smoka i spi, miał ze 2 -3 dni takie że marudził i zrywał się z płaczem ale już minęło pewnie na zębole tak było:-)
Jeremi jeszcze nie siada podnosi się wysoko ale siedzie i buja się na boki w wóżku już siedzi twardo ale na kanapach niestety jeszcze nie, nie sadzalismy też Go za często bo rehabilitantka nie kazała ze wgzl na ten kręgosłup, zobaczymy teraz 6 czy są postepy
Ja mam ogromną prośbę bo pewnie macie jakieś bajki albo piosenki dla Maluszków w kopie czy możecie mi coś przesłać nie umiem wyszukać tego w sieci nie jestem w tym biegła:-(
W niedzielę Jeremi w końcu aniołkiem będzie -mamy chrzciny jutro muszę iść do księdza dowiedziec sie co i jk bo na spotkaniu dla rodziców nie byliśmy-mąż jest w szpitalu na operacji więc wszystko na mojej głowie, ale już w większości pozamawiane tylko ciasto odebrac zakupy porobic w sobotę no siebie do porządku doprowadzić (kosmetyczka i takie tam):-) no i chatę wysprzątać ale to w sobotę w tygodniu jak wracam ok 18 to juz lenia mam nie chce mi sie
zamówiliśmy garnitur dla Jeremiego buty kupione -pełen elegant będzie ubrany haha lepiej niż matka:-):-)
a aa pochwalę się zaliczyłam w końcu te egazminy za 1 podejściem więc został mi tylko rok mgr i koniec:-):-)
a teraz buziam Was i miłego zyczę:-):-)