reklama

Kwietnióweczki 2008

Firanka - no niezle jazdy, ja to taka że biore wszystko do siebie i czesto mam łzy w oczach jak cos nie tak, wiec chyba bym nie wytrzymała w takim zawodzie, ale kasa faktycznie niezla...
teraz wogole jestem troche zdolowana, bo musze isc do pracy, ze zlobkiem nie wiadomo, ale moze sie jakos Natalka dostanie jak najszybciej.
wyobrazacie sobie ze moja rata za mieszkania z 1400 wzrosla do 1800 :szok::-( rozbój w biały dzień :wściekła/y:

reklama
iWONKA POWIEM cI,ŻE JAKBYM MIAŁA TAKIE PODEJŚCI JAK tY PISZESZ TO BY MNIE TAK ZGNĘBILI W PRACY,ŻE TO KONIEC...OGÓLNIE TO NIEKTÓRZY WYSIADAJĄ PO KILKU LATACH PSYCHICZNIE...KILKU KOLEGÓW,KTÓRZY ZREZYGNOWALI CHODZĄ DO PSYCHIATRY...tO SZEROKO,ŻE TAKĄ RATĘ CI DOWALILI...

Aga pieska niestety też sama będę musiała kupić w Polsce bo ze stanów bez sensu w wersji językowej
a pieska ma moja znajoma ale jej ponad 2 letnia córeczka jeszcze się nim bawi - bardzo go lubi więc zabawka warta wydanych pieniędzy
ale ten link co dałaś to 104 zł + 20 przesyłka to ja ostatnio w markecie widziałam za 98zł więc nie warto z allegro:no:

Firanka no to całkiem całkiem zarobki ale jakie przeboje to nie to samo co praca w biurze hehe:-)

Iwona pech z tymi ratami bo złotówka teraz mocno spadła a Ty pewnie w zagranicznej walucie kredyt brałaś ? ale o 400zł. wzrosła to masakra :wściekła/y:

Hejka laseczki!

Firanka trzeba przyznać, pracę to masz powalającą i pewnie często musisz użerać się z baranami, chociaż dobrze że pensja w porządku :-).
Bo ja podobnie jak iwonka miękka jak gąbeczka jestem i żaden ze mnie twardziel, wszystko biorę do siebie i szybko ryczę a feeeeee, aż czasami sama na siebie jestem zła, że taki ze mnie cienias, mam nadzieję, że synio bedzie mężczyzną i nie bedzie taki beksa jak mamusia bo to już by była przesada :-D:-D:-D

A to nasz pierwszy wypad na basen
ImageShack - Hosting :: kubusnabasenie0091fa0.jpg

tu ju po wyczynach plywackich ;-)
ImageShack - Hosting :: kubusnabasenie0331sc5.jpg

Dziewczyny basen to super sprawa, lecz z mojego synka to żaden pływak nie bedzie;-) ubaw mieliśmy z mężem po pachy a mały nasz, to taki leniuszek nawet rączkami i nogami mu się nie chcialo machać.

Hej przywitam sie tylko i zmykam, Natalka zdrowa, mam troche zawalony czas szukaniem pracy, wysylaniem cv :-( ale podczytuje
buziam wszystkie
powodzonka w szukaniu pracy przez moje problemy zapominam czasem o Bozym swiecie:/

ruda
a czy ty masz moze kogos kto sie pozbywa uzywanego ewentualnie nowego taniej pieska edukacyjnego fishera?o takuego: FISHER PRICE SZCZENIACZEK UCZNIACZEK POLSKI+GRATIS (460365614) - Aukcje internetowe Allegro
tez ja widzilam ale cene nie pamietam:/
Aga,Ruda,Lajla miałam chore jazdy nie raz... W drugi dzień pracy jakaś bambera mi wypłaciła liścia...i jej oddałam...tzn z racji,że twierdziła,że jedzie po dziecko do szpitala do ją kopłam w nogę... Potem jakaś wariatka zaczęła mnie dusić... Co jeszcze hmmm....kiedyś jakiś facet zaczoł mnie ciągnąć za szmaty po przystanku,a jakiś penerek,który też dostał mandat jak do nego doleciał to tak mu nawalił,że to szok...W 2 miesiącu ciąży ( kończyła mi się umowa i nie mogłam powiedzieć,że jestem w ciąży bo by mi nie przedłużyli) wyleciałam przez zamknięte drzwi z tramwaju...masakra...No ja mam średnio od 3000 do 4000.
A to co mówili w tv to było w Katowicach...W Poznaniu jest jeszcze gorzej bo były przypadki takich pobić,że moi koledzy leżeli w szpitalu w śpiączce,inni połamani...U mnie w mieście jest około 10 kobiet kanarów. Nie raz goniliśmy jakiegoś gapowicza,ale teraz ja mam np na to wyj***ne nie będę się szarpać z łochami...

Ja to miekka dupe mam ale po fakcie tazke pewnie swoje bym sie nacierpiala naprzezywalal..... bo ja gebe mam niewypazona jak to moj maz mi codziennie raczy przypominac.... ale potem w poduche lezki leca......

ale powiedz to musowo sie tak z wszystkimi uzerac? jak sie az tak stawiaja to chyba nie musisz sie zn nimi szarpac? jak to jest oni ci placa za tych ktrzy daja sie spisac???? czyli placa od wysokosci zebranych mandacikow? czy stala pensja? wogole podziwiam ci i ciesze sie ze zyjesz :)

Firanka - no niezle jazdy, ja to taka że biore wszystko do siebie i czesto mam łzy w oczach jak cos nie tak, wiec chyba bym nie wytrzymała w takim zawodzie, ale kasa faktycznie niezla...
teraz wogole jestem troche zdolowana, bo musze isc do pracy, ze zlobkiem nie wiadomo, ale moze sie jakos Natalka dostanie jak najszybciej.
wyobrazacie sobie ze moja rata za mieszkania z 1400 wzrosla do 1800 :szok::-( rozbój w biały dzień :wściekła/y:
Iwonka i jak sie tu nie Wk urwi iac no nie?!!!!

Karola co masz na mysli mowiac stale posilki???

Agnes:) milo mi Alicja :) buhahhaah OGLADAM FILM WLASNIE JAK NIE OGLADALYSCIE A CHCECIE SIE ROZERWAC TO TVN 7 :) DOBRANOC

Ps: Mojmaz mowi ze skoor jeszcze czekam na ten film i skoro nie ide jeszcze spac to jestem bardzoooo wypczeta aja do niego ...ze tylko wtedy jak ogladam filmy typu jak stracic chlopaka w 10 dni buahahhahahhaahahaha:-)

Cześć dziołchy jak nocka wam minęła...mój synek spał całą nawet jeszcze śpi a już 8.20:szok::happy: mama za to nie wyspana...oooo już nie śpi...

pozdrawiam...:happy:

Hej
Ada - u nas nocka jak zwykle, budzenie okolo 1 i 5 no i o 7.30 pobudka ale zawsze sie jeszcze bawimy w łóżku godzine (znaczy mała sie bawi a ja przysypiam :-D) nie moge ciagle sie zebrac zeby oduczyć Natalke budzeia o 1 :sorry2:
Lady - chyba miałaś urodzinki, wiec buziaki i wsiego Naj ! a szczegolnie zebys miala zdrowych chłopaków :tak:

Hej wszystkim:-)
kurcze nie mam dziś szczęścia do pisania...3ci raz piszę tego posta..hehe bo zamiast zapisać to go usuwam przypadkiem...hihihi:-p

U nas nocka ok w miarę... katarek nadal męczy i chyba gardełko troszkę bo gorzej łyka mleczko..mnie też coś pobolewa..ale ja se dam radę;-)
na noc małej dałam nasivin do nosa w ilosci 2 kropelki/dziurkę bo jedna nie pomogła tak jej spływało że ledwo oddychała nawet na siedząco....
i do 2 giej pospała ładnie..potem od 2-4 sobie gadała, pełzała po łóżku itd... hehe potem pół godziny lulania i zasneła do 6 jeszcze

teraz zmykam bo młodego szykuje do zerówki,papapaapapapap

popiszę w wolnej chwili..tylko nie wiem kiedy to dokładnie będzie...bo jakieś urwanie głowy ostatnio mam....

witam się

u nas nocka ok

dzisiaj znowu zasuwam do urzędu miasta pracy i lekarza z Kapim wiec troszkę bieganiny będzie bo piątek i w Bydgoszczy nie da się poruszać takie korki - jak ja nie lubię jak mam coś w ten dzień załatwiać na mieście
a te wszystkie miejsca są od siebie tak daleko wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y:

Lady mam na myśli obiadek i deserek :-)
pisząc stałe mam na myśli coś innego niż postać płynna czyli mleczko :tak:
wszystkiego naj z okazji urodzin :-)

Aga no to dziś już miałaś troszkę lepszą nockę widzę:tak: to bardzo dobrze oby tak dalej
a z postem miałaś lekką pomyłkę - chyba jesteś przemęczona heheh zapisz -usuń heehh

Ada
jak jeszcze śpi to nic innego jak się cieszyć :-)

BuBu
basen to świetna sprawa - ja też już od 2 miesięcy się wybieram i jakoś mi nie wychodzi :-(
Foty super będzie pamiątka na stare lata :-)
a to że nie pływał to zrozumiałe pewnie był zdziwiony że tak nagle jego wanna nabrała takich gigantycznych rozmiarów hihi:-)

Iwona:-)

ok ja zmykam zacząć szykować dupę - bo trzeba troszkę pozałatwiać

pozdrawiam wszystkie kwietnóweczki:tak:
miłego dzionka laseczki :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry