reklama

Kwietnióweczki 2008

U nas nocka ok...młody się kręcił do 2 dostał mleko potem spał wstał o 7.30 zjadł troszku mleka i pospał godzine jeszcze:szok::-) mogło by byc tak codziennie:rofl2:

KAROLA biedny Kapik mam nadzieję,że to nic takiego i mu szybko minie...

ANEKHA Niteczka śliczna jak zawsze:tak::-):happy:

Miłego łikendu

reklama
hej hej
co tam u was kochane w weekend?
nam się tu coś choruje jeszcze...małą pokasłuje i katar też jeszcze męczy choć już nie tak intensywnie..no i dziś ładnie spała...znacyz budziła się na jedzonko czy picie ale szybko zasypiała więc nockę ueażam za ok:-)

Lady
oj biedny ten Twój Sebcio...a co mówiła lekarka jak byłaś z nim?od czego te wymioty?od kataru czy kaszlu? czy na co inne stawaiała?
No pewnie wyrośnie aparatka z mojej..hhee, nie będę jej opowiadać co mamusia wyprawaiła bo potem będzie mi gadać"a Ty to mogłaś a ja nie.."hehhe
nooo...powiedizała mama raz wczoraj...2 razy nad ranem...a tak to coś tam po swojemu "eleble...giiuuu....pupu...baaaa"itp:-D

hehe pamiętacie co zamówiłam śpiworek do wózka?czarny żeby pasował kolorystycznie bo oba wózki mam czerwono czarne...no i nie było na stanie a że z męża konta zamawialiśmy to do niego pan napisał czy może być granatowy...hehe no a mąż że taaak, mozę być....no to teraz mamy mniej pasujący do kompletu...hihi-żyj kolorowo:-D

no dobra...zmykam,zajrzę po weekendzie....
papapaap:happy:

Czesc!!!!!

Ada no zobacz w jaki Amirek fajny rytm spania Ci wpadl!!! ja tez tak chce :P

Anetha a tam granatowy czarny foioletowy wazne by byl i chroniol przed zimnem!!!! reszta w dupie hahahah

Bylam z nim w piatek u lekarki znowu i co nie ma nic na wymioty z badan takich krew jak robilam i odlucha na nic nie wskazuje wedlug jej on wyglada zdrowo i katar juz mu prawei zanikl .... laszlu niemal nie slychac tez! i skad te wymioty nie wiadomo powiedziala ze jesli niesety nie usstapia do niedzieli to w poniedzialek mam przyjsc do niej i niesety skierowanie do szpitala bo tam porobia badania szczegolowe specjalistyczne..... ale popki co sprawdzac ciemiaczko i czy faldy na brzuszku szybko sie prostuja <tzn czy sie nie odwdnil> kazala tez dawac tylko snilak odlozyc melko zupki deserki i kaszki.... i tak dajemy tylko sinlak sam caly dzien od wczora wieczora i jak wczesniej byly trzy wymioty na 4 karmienia to tak od wczoraj wieczora po dzis na 4 karmienia nic nie bylo wszystko ok a 5 karmienie dalam naprawde odruchowo z przyzwyczajenia mleko i kaszke i mi po godzinie wychaftowal nie wiem co to za zaleznosc przeciez zawsze to dostalwal i nigdy nic takiego mu nie bylo a teraz co mu nie sluzu>>>????

Ogolnie jestem szczesliwa ze sie zaczyna cos ukladac z radosci dom posprzatalam ogrod z lisci ogarnelam caly i sebek na dworzu w wozku spal 2 godzinki sobie i malo tego usmazylam 43 placki ziemniaczane hihihi :p zyc w koncu sie chce jak dolegliwosci i troski ida na bok!

duzo zdrowka dla waszych dzieci bo zdrowie jest najwazniejsze!!!!!!!!!!

Hejka!
U nas supcio (tfu tfu oby nie zapeszyć) nocki w porządku, budzimy sie tylko na cycanko i szybciutko zasypiamy spowrotem, dzis nawet do 9 sobie spalismy a potem jeszcze godzinkę leżakowania mam nadzieję, że tak już zostanie bo naprawdę odrazu żyć się bardziej chce :-):-):-).

Lady może i dobre rozwiązanie z tym szpitalem, żeby konkretniejsze badania porobili. Pewnie dla Sebcia to bedzie feeeeeeee i namęczycie się strasznie, ale lepiej niech posprawdzają bo jeszcze jakieś dziadoskie chorobsko się przyczepi. Ja z synkiem zaraz po porodzie miałam troche problemów i się namęczyłam w szpitalu oraz napatrzyłam jak go ciagle kuli ale czasami nie mamy wyjścia i tak trzeba. Trzymam za was kciukasy i buzioleeeeeee

Pozdrowionka

Hej. Lajla szkoda,że nic mu nie pomaga. Może ten szpial to najlepsze rozwiązanie,bo tam mu pomogą,a w domku tylko będzie się męczyć...

To fanie,że młody zaczyna już mówić.

Mam pytanie,czy któraś z Was jest z Wawy? Jak tak to powiedzcie mi czy wiecie może gdzie teraz przenieśli się z nocnym( chodzi mi o te ciuchy nike adidas itd.itp)???

Lady
wiesz coś mi przyszło do głowy( ale mogę się mylić)....bo Twój sebcio też alergik...może przestał tolerować sojową humanę i stąd wymioty po posiłkach a po sinlaku piszesz że było ok???może potrzebna zmiana mleka...?ale to tylko takie moje widzi mi się ...

hehe no śpiworek w zasadzie porzo jest..ciepły...dzidzi miękko w plecki itd...także nie ma na co narzekać...a i do granatu już oko przyzwyczaiłam;-)

Ruda
pytałaś o wychowawczy...jaaa..ja już na cacy, nawet pierwszą wypłatę już zdążyłam przepuścić...hehe:-D

Miłej niedizeli życzę,papa:happy2:

reklama
a tak ogólnie to HEJ wszystkim!!!!
co tam u Was?
u nas nocka w miarę spokojna....
jeszcze trochę smarczy nitka ale już da radę spać na plecach
jutro szczepienie...mam nadizeję że uda sie i ta infekcja nie bedize przeszkadzać w tym...no zobaczymy co pani dr powie na zielone kupy i inne rzeczy...chyba se listę zrobie,żeby nie zapomnieć o co mam zapytać:-D

Miłego dnia!!!!!:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry