reklama

Kwietnióweczki 2008

Hej
U nas weekend minal bardzo szybko, byli teściowie i wizyte zaliczam do "dobrych" :-D Poza tym nadal jestem pochłonięta szukaniem pracy wiec każdą wolną chwilę temu poświęcam, coś fajnego jest w zasięgu ręki ale nie chce zapeszać wiec narazie nie bede nic mowic :-p
buziaki

reklama
Czesc !!!

Iwonka to ja tez tak po cihu kciuki bede za Ciebie trzymac :)

Anetha ktore to ju szcsepienie?????? moj wazy 7740kg :) myslalam ze wiecej haahhahaah

U nas nocka jak nocka kij z tym taka jak zawsze ale lepsze to niz meki sebcia!!

Sebcio juz w pełni zdrowy zdowiuski zdrowiuteńki aj jak sie ciesze zadnych wymiotow katar calkowicie zazegnany!!!!!! normalnie jestem happy!!!!!!!!!Wiec Anetha zdrowka duuzoooo!!!!!!!! na mojego Sebcia po raz pierwszy podzialaly leki bez koniecznosci antybiotykio terapi!!!!! super..... i klatar tak krotko trwal!!9 dni!!! naprawde !!!!!

Ostatnia edycja:
Hej
Czytałam Was ale weny do pisania jakoś nie miałam.:baffled::baffled::baffled: Cały tydzień z teściową...

Alunia super że u Was już wszystko OK!!! Należy ci się jakaś pyszna czekoladka!!!

U Mary wszystko ok tylko jakieś fochy odstawia przy teściowej. Poniedziałek był super a potem coraz gorzej. Nie chciała nawet butli z kaszką od niej zjeść. Raz musiałam biec do parku bo się darła i nie mogła za nic jej uspokoić. Co mi się nigdy nie zdarza. Starałam się być dobrej myśli i schodzić jej z drogi ale niestety babcia jest fajna ale jak nie bierze na rączki. Podglądałam czy może jakoś inaczej ją trzyma a moze jakieś perfumy jej przeszkadzają. Co ją weźmie to ta w ryk.
Dobrze że mamy jeszcze 3 tygodnie bo tak jak przypuszczałam tydzień to stanowczo za krótko żeby sie poznały.

Iwonka powodzenia z pracą!!! Ja byłam w okolicach mojej pracy i zaczął padać deszcz więc musiałam sie schoronić i tyle sie nasłuchałam że po powrocie do domu zaczęłam wysyłać CV. Byłam juz na jednej rozmowie i na luzie będę sobie szukać jak cos fajniejszego sie trafi to będzie super.

Lenuś jak sobie Twoja teściowa radzi z karmieniem?

Czy Wasze dzieciaczki przestawiły sie z czasem czy wstają według starego?

Miłego tygodnia:-D:-D:-D

Czesc Agus! no wiesz u mnie wyobraz sobie niby tesciowa moja widzimy codziennie choc na chwile ale widzimy to moj maly czasem jak do niego mowi to sie zawstydza chowa glowe wemnie i nie chce isc na raczki jak do niego wyciaga ..tzn czasem chce az sie rwie ale ma momenty ze nie chce i jak wezmie jest straznie niespokojny z poczatku ...wiec moze sie musi mama przyzwyczaic???

U Nas z tym czasem masakra maly nie chce sie przestawic druga dobe wstal mi za wczesnie zawsze 7 srednio a teraz 5;30 a dzis przxed 6 :/ jakby mial to gdzies w glowce zakodowane hahahahaahaha

Lady..
noo to jak mnie cieszy ze już Sebciowi lepiej:-):-):-)
a szczepienie u nas...hm,niech pomyśle..nie licząc tego zaraz po urodzeniu w szpitalu tylko te w przychodni to będzie...4te jeśli dobrze liczę :-pznowu będą kłuć 3 razy...no ale cóż....moja na poprzednim szczepieniu ważyła 6,900 teraz ok 8 jak ją w domu sama ważyłam a dokładniej to się okaże jutro...
a powiedz mi czy w tej Twojej spacerówce pasy tez sie tak do d... zapinaja?ja muszę uważać żeby małej paluszków nie przyciąć...brrr...dziś se sama za to przycięłam...może wymienić sie to zapięcie da jakoś..musze pokombinować bo mnie to wku..rza:-p

a tu filmidło..hahah...

[video=metacafe;1929285//]http://www.metacafe.com/watch/1929285//[/video]

Ostatnia edycja:
witam laseczki

dziś totalny brak czasu wiec krótko

byłam z Kapim na rtg o 15 mam do odbioru wyniki to się okaże co tam w jago płucach słychać

byłam w urzędzie miasta ostatnie papiery dowieźć mam nadzieję ze to już koniec bo jak nie to oszaleje

po wynikach jeszcze dziś do lekarza rodzinnego jak się uda

wiec brak czasu :-)

zajrzę wieczorkiem to coś nadrobię i się bardziej wysilę :-)

miłego dnia

hej Kobitki ja tak w locie

U nas dobrze tzn Jeremi zdrów za nami chrzciny ale to opowiem nastepnym razem, teraz jestem w kropce bo zostałam bez opieki nad Jeremiaszem szanowna t sie obraziła i zaraz po chrzcinach mąż musiał ja wieżć do siebie dobrze ze mo9ja Mama była to została ale ja nie wiem co teraz dalej:-(:-( żłobki masakra Iwonko powiedz czy Ty coś znalazłac dla Natalki? jak możesz piknij na kom co i jak

mam fatalny nastrój -masakra szukam na gwałt opeiki ehh
buziam Was

AN tego samego właśnie się boję że teściowa po jakimś czasie nagle powie że ona nie daje rady... Mam jeden telefon w rezerwie ale boję się zadzwonić że ta niania bardziej mi się spodoba niż teściowa. No ale zobaczymy w tym tygodniu przyjdzie w środę, czwartek i niedzielę. :crazy::crazy::crazy: Głupia sytuacja.

A ja zaczynam kombinować że może mogłąbym 2-3 dni w tygodniu pracować z domu. Ale musze się naradzić z moim szefem...:baffled::baffled::baffled: Tak robiłąm jak byłam w ciąży i było OK.

Iwonka używasz już tych akcesoriów do jedzenia Tommee Tippee? Bardzo ładne i chciałabym coś kupić bo wstyd powiedzieć ale nawet miseczki nie mam. :zawstydzona/y: Z butelki nie jestem zadowolona bo korek sie ciężko zdejmuje. A jak reszta?

Aga - z tym korkiem od butelki to masakra, nie raz już przeklnełam jak otwieralam, ale obczaiłam sposób i już jest ok. Miseczki i łyżeczki mi się podobaja. Te małe kubeczki dobre do przechowywania jedzenia, Natalka już je około 200 ml zupki wiec musze zaczac korzystac z wiekszej miseczki, tylko nie wiem w czym podgrzac jedzenie :baffled: do tej pory słoiczek w podgrzewacz i wsio a teraz chyba bede musiała pilnowac jak sie podgrzewa zupka w garnku :dry:
A ja mam pytanie, czy macie zamiar karmic na kolacje już kaszką z łyżeczki?
no własnie a tesciowa mi mowila zebym dawala małej 2 zupki dziennie, no i zeby jedną z żółtkiem a jedną z miesem? Wy dajecie 2?

reklama
HEJ!!!!!!

ANEKHA Nitka fajniusio się bawi mój bąk robi się rozrabiak krzyczy pluje drze się na zabawki zaczyna stawać na czworaka już siedzi w sumie juz nawet ok non stop sie podnosi do siedzenia no mały bandyta zaczyna sie robić:-D:-D:-D:-D

ALA super,że Sebcio okej:tak::-):happy2:

AGA:-)widać twoje teściowa nie przypadła do gustu Mary...:-):wink:

IWONKA ja obiad daje raz dziennie z mięsem od w sumie jakiegoś czasu dopeiro a żółtko nie jest od skończego 7 miesiąca:confused:czy coś mylę...i powodzenia w szukaniu pracy:happy:

KAROLA daj znać jak tam wyniki Kapiego:tak:;-):happy:

AN wiesz co znjadziesz kogoś a męczyć się z taką zołzą :blink:
:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry