reklama

Kwietnióweczki 2008

Lady
heheh...a co tam ..składają życzenia to dobrze ;-):-D
jak tam się miewacie z Sebciem?

u nas coraz bardziej widoczne robią sie ząbki ale jeszcze się nie przebiły...:baffled:

Bubu
no basen taaaakkkk...ja jak jeszcze mieszkałam w 3mieście to z małym(jeszcze wtedy małym) synkiem śmigałam do aqua parku w sopocie...ale miał radochę..mógł siedzieć tam 3 godziny i wcale nie miał dosyć...:rofl2::rofl2::rofl2: teraz jakoś się nie mogę zmobilizować...zresztą kiedy tu znaleźć jeszce czas na basen:confused::confused::confused:

Ruda
no masz rację wersja anglojęzyczna mija sie z celem...może niech najpierw nauczy sie po polsku coś mówić:-)
nooo...a ja dzis usłyszałam"maaamaaaa"hihihi...nie wiem na ile było to świadome...ale gęba mi sie ucieszyła:-):-):-):happy2::happy2::happy2::-):-):-)

reklama
aaa dodałam kilka fotek w galerii, jak chcecie to zakukajcie...

Hej jaka ona fajnusia jeju :) i te minki i wlosy mala lady :) i jak na mamusie wpatrzona seba tez czasem tak patrzy wnikliwie umie sie tak dlufo skoncetrowac na mnie :) jak w lusterk v:) Ona jest slodka Anitka bedzie mialaq branie oj bedzie :) aparatka z niej wyrosnie mowie Ci ma o cos w oczkach :) a z braciszkiem jaka szczesliwa :) super fotki jak zawsze :)

Iwonko ale nie przepraszaj ja uwielbiam jak mi ktos skada zyczenia hahahha :) tylko w realu mam taki nawyk ze nie daje buziaka tylko nastawiam policzek hahahahahahahahahahahahahahahah wogole wariatka jestem :P

U nas sebek ma katarek ale chyba mniejszy o wiele mniej mu sicagam z noska moze ze 4 razy chyba sie konczy z jedzeniem ciezko zupek wiec nawet nie daje przerwa ...sama kaszka.... i tej je po 100 ml teraz np dzis.... i co 5 godzin czasem co 6 i wychodzi mu ze ma tylko 4 karmienia..... i wymiotuje jeszcze kuzwa az sie boje zawsze jak kaszlnie chodz zadko ale kaszlnie od katarku i nagle sekunda ciszy i leci fontannna........ aler tak poza tym jest ok dzis wiecej n kolankach siedzial i Dominik dal mu sprobowac danonka swojego ale zanim wyryl w chodziku az do drugiego pokoju mowie wam jak on juz w tym chodziku mi zapernicza!!!!! on nie chodz on juz kuzwa biegnie normalnie musze to wam nagrAC :)

Agnes mowisz mama???? moj dzis dwa razy Ala a ostatnio nazekalam ze juz mu sie cos ta mowa cofa bo jak gadal ala ala ala jak potluczony tak mu przeszlo a dzis wiecej usmiechu na buzi wiecej zapalu do zabawy i ala ze dwa razy bylo a

zapomnialam wam napisac ze maly juz zaczyna kminic pa pa ale nie slowa tylko raczka macha ja robie mu pierw jgo raczka papa potem ciagle mocno moja i se machamy i coraz wyzej i wyzej i czesciej wpadl w trans ze czasem jak macha to nie moze przestac tez to musze wam nagrac hahahah :) a tak to nic nowego!!!

Wiec Anitka zdrowiej mi tu szybko !!!!!!!!!!!!!!!!

Ogolnie bylam na spacerze dzisiaj o ile mozna nazwac obchody w kolo domku hahahahahahhaahahahahahahha potem zasnol tak godzinke na dworzu...opatulony nawdychala ise powietrza swiezego choc dzisiaj ostre.....ale chartowac trzeba....

Bojciu wlasnie wstal i wymiotowal znowu cale jedzenie........jeju ja juz nie wiem jak mam mu pomoc co mu jest......kaszlnol i chwila i wymiot...........tylko slychac jak bulgotalo do gardla jak sie cofalo....:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Firaneczko to super ze pomogly malej bo mojemu daje ale nic poprawy nie ma daje juz dla zasady moze moze cos usnieza ale jakos tego ja osobiscie nie widze hahahahhahaa tak jak lekarka mowila jedne przechodza bardziej bolesne a drudzy mniej......

mowisz ze ma rta ale on nie ma rozwolnienia? a ty robilas na tego riota jakies badania ????????jak to stwierdzili ze ona ma>>>

jak czytam o tym rocie to sama zobacz
\

Na początku choroby dziecko zwykle ma podwyższoną temperaturę (ok. 38°C). Potem następują gwałtowne wymioty i biegunka - nawet ponad 10 stolców na dobę. Są one luźne, wodniste, zielonożółte, tryskające i poza zupełnie wyjątkowymi sytuacjami nie zawierają krwi ani śluzu. Dziecko traci ogromne ilości płynów i elektrolitów, staje się słabe, senne.

moj ani nie ma biegunki kupki ladne robi ani nie ma goraczki nawet stanu podgoraczkowego..... i wcale nie jest bardziej senny niz zawsze spi tyle ile zawsze.... wiec mi tu niemal nic nie wskauje ze to rotavirus

No to nie wiem...u mnie Nica tylko srała jak najęta,a wymiotów zero...także naprawdę nie wiem od czego to zależy...lepiej idź do lekarza...bo równie dobrze mógł załapać jelitówkę...Ja się dowiedziałam,że Nica ma rota jak pojechałam z nią do szpitala,kiedy miała gorączkę jużktóyś dzień z rzędu,była osowiała i okazało się,że ma zapalenie płóc a po kilku godzinach tego dnia,że dodatkowo rota z andeno...

reklama
witam się

ja wczoraj byłam z Kapim u lekarz i oni załamują ręce
mówili mi że teraz jest taki mutant bakteria - typu zatajonego
że na pozór jest wszystko cacy ale ona sobie gdzieś w organizmie siedzi i robi spustoszenia :-(
dlatego na poniedziałek z młodym idę na prześwietlenie płuc
bo lekarz zaczął się bać że po antybiotyku u niego nie ma żadnej poprawy

Lady może czas też Sebciowi zrobić jakieś dodatkowe badania bo jeśli jest tak jak mówią lekarze o chorobach zatajonych to na pierwszy rzut oka nic nie zauważycie
mówił mi doktor że w takim przypadku wykrycie choroby następuje drogą eliminacji :-(

ja wczoraj byłam w urzędzie miasta bo chciałam dowieźć ostatnie papiery które tam odemnie chcieli i jak na złość ten budynek w którym miałam się stawić w piątek nie pracuje - no powiesić sie tylko idzie :wściekła/y:
a ty Aga już masz wszycho na cacy z wychowawczym ?

Alicja
sorry za te nie trafione życzonka ale Iwonka napisała no to ja też - może lepiej by nyło jakbyśmy miały gdzieś to zapisane hehe to nie byłoby pomyłek :-D

Aga foteczki Nitki jak zwykle świetne - piękna ona jest :tak::-)

firanka :-)
Iwona :-)

ok ja spadam nie wiem czy dziś jaszcze zalukam bo muszę sprzątać chatę i zrobić jakieś żarełko bo mam dziś imprezkę w domu heheh
to chyba jakiś rytuał się stał że co tydzień małe balety :-D
nie ma jak się wypuścić na miasto to domówki robią u nas teraz furrorę

ok buziam wszystkie i miłej soboty życzę :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry