Ruda_
Mama Natanka i Kacperka
witam się lasencje
u nas weekend chodzony wiec nie było czasu zaglądać na forum
szkoda by było zmarnować taka piękna pogodę :-)
Nati się uspokoił zębiska chyba odpuściły na jakiś czas albo to końcowa faza i niedługo wyjdą
Iwona jeśli chodzi o M to u mnie bez tabletek nie regularna różnie co 20 dni lub 30 dni w tym przedziale
ale jak brałam anty to miałam jak w zegarku i bardzo krótką
to było dobre ale przestałam brać bo ja się źle czułam ale to było dawno po narodzinach pierwszego dziecka teraz to już na pewno się sporo zmieniło w tej dziedzinie i też zamierzam iść do gina niech mi coś przepisze :-) ale słyszałam że wiek 30 lat jest najgorszy na zaczynanie antykoncepcji słyszałyście coś o tym ?
gratulacje dla 6 miesięczniaków
i dla nowych zębulków
a teraz muszę spadać bo mały piszczy
buziole dla wszystkich :-)
u nas weekend chodzony wiec nie było czasu zaglądać na forum
szkoda by było zmarnować taka piękna pogodę :-)
Nati się uspokoił zębiska chyba odpuściły na jakiś czas albo to końcowa faza i niedługo wyjdą

Iwona jeśli chodzi o M to u mnie bez tabletek nie regularna różnie co 20 dni lub 30 dni w tym przedziale
ale jak brałam anty to miałam jak w zegarku i bardzo krótką

to było dobre ale przestałam brać bo ja się źle czułam ale to było dawno po narodzinach pierwszego dziecka teraz to już na pewno się sporo zmieniło w tej dziedzinie i też zamierzam iść do gina niech mi coś przepisze :-) ale słyszałam że wiek 30 lat jest najgorszy na zaczynanie antykoncepcji słyszałyście coś o tym ?
gratulacje dla 6 miesięczniaków
i dla nowych zębulków
a teraz muszę spadać bo mały piszczy
buziole dla wszystkich :-)

nie wiem czy to zdrowe tak i czy potem na swieta nie bedzie ci sie chcialo obeżreć hihi a wtedy efekt jojo moze byc
może sproboj małymi kroczkami, w kazdym razie trzymam kciuki zeby troche spadło 

ale ogólnie je ładnie....
) i jestem na odtruciu dieta eliminacyjno-rotacyjna