reklama

Kwietnióweczki 2008

Anitka sliczna to i wygrana oczywista:tak: GRATULACJE!!!:-)

Natusia buzka za pierwszego zabka:-)

Wstawac spiochy;-)
My sie pomalu turlamy;-), wczoraj juz japko jedlismy;-), wiec sie pomalu rozkrecamy:-), poza tym skok mamie minal i dzidz sie uspokoil:-D......ale i tak lubi byc w centrum uwagi
u nas dzisiaj slonecznie wiec nic tylko trza sie gdzies wypuscic:-)
a u Was jak nocka ?
buziam wszystkie razem i kazda z osobna:-)

reklama
I ja się witam!!!! tylko nie mam z kim:dry: no tylko z Renią

RENIU heloł:-) NAJLEPSZEGO DLA BARTUSIA ZA PÓŁ ROCZKU!!!!!!:-)

u nas tez ok....mały zdrowy...ładnie je coraz więcej rzeczy...mama zadowolona dziecko też i gra:happy2:

no i mówie DOBRANOC:-)

Cześć Wam Laski!!!

Wekend ,wekend i po wekendzie :-D

U Nas minoł szybko ,męcząco,:szok::crazy:

W sobote Dominik mial turniej w swoim klubie i oczywiscie 3 godziny tam zlecialhy zdarłam gardlo jak nie wiem co :baffled:

Zaś niedziela nalezala dla Mojej Famililiiii nie ma to jak obiadki u Mamy haha:-p

Sebastian juz robi rogala na wodok obcych ale tego w dol kiedys to w kazde rece by poszedl ale teraz jak ktos obcy go zagaduje badz rodzinka siory ktore zadko go widza to robi rogalika do gory nogami i w placz popada zanim sie oswoi....Mama i mama :) Ogolenie zauwazylam ze poiza swoim domem w innym miejscu strasznie jest niespokojny .......:rofl2:

Własnie gotuje zupke dla malego dzis z ryzem potrawke hihihi :):-)

A co u Was? jak Wam minol Sobnti i niedzielny dzionek?:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzien dobry
Hej Lady - u nas weekendzik ok :tak: Mała troche w nocy budzi sie z krzykiem, podejrzewam że to ząbki, ale w dzien jest dobrze. Wczoraj skonczyło mi sie bebilon i dzis dzwonie po recepte a trzeba czekac minimum dwa dni :szok: a ja nie wiedzialam ze tak długo, ale po prosbach ze moje dziecko glodne bedzie to dzis na 17 powinna byc :happy: a do 17 to nas minie tylko jedno karmienie butelką wiec nie powinno byc tak zle choc w piersi malutko :sorry2: ale mam sinlac wiec troche nim podkarmie jakby co :tak: najgorsza to by byla kolacja, bo ostatnio moim sprytnym sposobem mała zjada okolo 200 mleczka i jeszcze wyssie resztki z cyca i dopiero zasnie wiec bez mleka bysmy miala zrypany wieczor i noc :sorry2:
poza tym my zdrowe, a jak u was dzieciaczki? wyzdrowiały juz?
a no i pytanie do mam ktore maja już M, bo ja mam jakos czesto - wypada mi co 20-23 dni :baffled: moze to od tabletek anty???

ALA ty się wybyczysz u swoich rodziców:-D:-D:-D mój znowu kto podejdzie obcy to padak cieszy się na maksa....a wczoarj mama pojechała na warszawe z małym się odchamić i do wózka podchodziła mała dziewczynka taka fajna blondyneczka i śpiewała mu mrugaj mrugaj gwiazdko ma a mój bąk co ją zobaczył to dostawał ataku śmiechu aż dostał czkawki....a dziewczynka wnibowzięta mu śpiewała...się zrobił towarzyski mój bąk...ale jak ktoś mu się nie spodoba to rogal też oczywiście do góry nogami i bek...ale na ogół zaczepia wszystkich....

IWONKA całkiem możliwe ,że od anty spytaj przy okzaji gina ale myślę,ze tak...mój w dzień tez ok a w noc stęka przez sen...biedny ale śpi w miare...więc ok...

no i na końcu mówię DZIEŃ DOBRY:-D

Hej hej
no widzę że leniwie tu było przez weekend...
my u teściów trochębyliśmy...mała sobie siedzi jak ja posadzę to chwilę dłuższą sama posiedzi...ząbków niestety nie widać...
aaa bylismy przecież u lekarza ostatnio...
no i pai dr mnie troszkę wkurzyła swoimi określeniami( bo to nie nasza dr tylko inna bo do naszej nie szło sie dostać..niby miła ale..)rozebrała Anitę obejrzala na wszystkie strony i ok..mówiła że trzeba nutramigen 2kę jednak ....narazie mieszamy z humaną żweby szoku smakowego nei było...ta 2ka jest o neibo lepsza niż poprzednie gówienko ...ale nie jest aż taka slodka jak humana wiec mieszamy...
zupek nadal nie deserków reż nie... :baffled::baffled::baffled:
dzis będę robić pure marchewkowe na sinlacu-może to zje..
co tam jeszcze...a co do określeń pani dr no to "Anitka jest blada i nalana"-znaczy że chyba gruba??tak czy siak dala skierowanie na morfologię i żelazo"bo jej sieto nie podoba"hm...zastanawiam sieczy robić tą morfologięcz też iść do swojej dr jeszcze na konsultacje,żeby dzieciaka nie potrzebnie nie kłuć..bo jak jej robiłam toxo jak miała miesiac to siebaba wbuić nie mogla bo żyłek nie widać i ją dziubała chyba z 5 razy zanim krewke pobrałą...eh....

młody dziś na wycieczce w policji...zadowolony jak jajo małe:-D:-D:-D

dobra lecę robić pure z marchewki :-p:-p:-p

ojej tu niektóre dzieciatka już pół roczku!!!! NAJLEPSZEGO!!!!!my zaraz też dołączynmy;-)

iwonka
jak bierzesz te dla karmiących( co mnei wacle nie slużyly bo miałąm plamienia co tydzień :-p) to mogą być takie odchylenia...ale pogadaj z ginkiem o tym jak pisze Ada

GRATTKI ząbka pierwszego...u nas pusto w bużce jeszcze

lecę...pozdrawiam wszystkie,papa

Anekha - tak te dla karmiacych, na ulotce jest napisane ze moze byc czesciej lub wogole moze nei byc, a zglaszac sie do lekarzajak juz naprawde jest czesto, ja ogolnie mialam co 29 dni wiec moze te 20-23 to nie tak czesto? ;/ sama nei wiem ostatnio u niej bylam, moglam sie spytac, no nic bede za miesiac jak pojde po recepte :tak:
Ada - to widze ze Amirek juz wyrywa panienki hihi :-)

reklama
dzien dobry:-)

Anekha moze podejdz do swojej pediatry, bo tak kuc mala tylko dla widzimisie pani doktor:baffled:....dla mnie to zdrowa, sliczna klucha;-):-D:tak:

Iwonka wycaluj Natalke od Bartoliniego;-) (i pamietaj kto o niej mysli przy wyborze na ziecia:-D:-D:-D)

Moj tez rwie panienki:-D, tylko on gustuje w starszych;-)...ogolnie to jest przyjazny:tak: jeszcze nikogo nie zaatakowal;-)...a z drugiej strony dziewczyny to co sie dziwic, my mamuski takie fajne to i dzieci zadowolone:-D;-)

my po £ikendzie, odpoczeci:-), zadowoleni;-), a teraz trzeba sie juz do roboty brac:-(....wiec ide

Lene a Ty gdzie sie podziewasz mordo ty moja:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry