Ruda_
Mama Natanka i Kacperka
witam się laseczki
wczoraj już nie miałam czasu zajrzeć takie miałam naloty znajomych każdy chciał zobaczyć fretkę :-) - jest słodka
Nati dziękuje za życzonka - boziu to już pół roku :-)
my nadal walczymy z zębami - już nie wytrzymuje tego psychicznie zaczynam 3 tubkę żelu :-(
jedyne co pomaga i mały zapomina o bólu to skoczek
ale wiadomo w ciągu całego dnia maksymalnie wsadzam go do niego na 0,5 godzinki nie chcę go nadwyrężać - chociaż on wcale nie chce z niego wychodzić
jak go wyciągam to płacz :-(
poczytałam co tam pisałyście ale z grubsza
Bubu ja uwielbiam takie ubranka - chodzi mi o ten materiał misiowaty jak dla mnie super
jak już się tak długo do tego przymierzasz to kup to bo będziesz potem żałowała do końca życia - ja tak mam:-)
Aga Nitka jest super - nasza kiteczkowa księżniczka :-)
widzę że znowu problemy zdrowotne was nękają - jak nie katar to aleria - no szkoda malutkiej :-(
Alicja co za lenia masz z pisaniem ? mało ciebie ostatnim czasem :-)
Ada:-)
Renata:-)
Aga:-)
Iwona:-)
buziaki dla was i potem pewnie do was luknę :-)
wczoraj już nie miałam czasu zajrzeć takie miałam naloty znajomych każdy chciał zobaczyć fretkę :-) - jest słodka
Nati dziękuje za życzonka - boziu to już pół roku :-)
my nadal walczymy z zębami - już nie wytrzymuje tego psychicznie zaczynam 3 tubkę żelu :-(
jedyne co pomaga i mały zapomina o bólu to skoczek
ale wiadomo w ciągu całego dnia maksymalnie wsadzam go do niego na 0,5 godzinki nie chcę go nadwyrężać - chociaż on wcale nie chce z niego wychodzić
jak go wyciągam to płacz :-(
poczytałam co tam pisałyście ale z grubsza

Bubu ja uwielbiam takie ubranka - chodzi mi o ten materiał misiowaty jak dla mnie super
jak już się tak długo do tego przymierzasz to kup to bo będziesz potem żałowała do końca życia - ja tak mam:-)
Aga Nitka jest super - nasza kiteczkowa księżniczka :-)
widzę że znowu problemy zdrowotne was nękają - jak nie katar to aleria - no szkoda malutkiej :-(
Alicja co za lenia masz z pisaniem ? mało ciebie ostatnim czasem :-)
Ada:-)
Renata:-)
Aga:-)
Iwona:-)
buziaki dla was i potem pewnie do was luknę :-)

, slicznie wyglda w kazdej fryzurce......oby jej zostaly takie ciorne, grube wlosiska:-)