reklama

Kwietnióweczki 2008

witam się laseczki

wczoraj już nie miałam czasu zajrzeć takie miałam naloty znajomych każdy chciał zobaczyć fretkę :-) - jest słodka

Nati dziękuje za życzonka - boziu to już pół roku :-)
my nadal walczymy z zębami - już nie wytrzymuje tego psychicznie zaczynam 3 tubkę żelu :-(
jedyne co pomaga i mały zapomina o bólu to skoczek
ale wiadomo w ciągu całego dnia maksymalnie wsadzam go do niego na 0,5 godzinki nie chcę go nadwyrężać - chociaż on wcale nie chce z niego wychodzić
jak go wyciągam to płacz :-(

poczytałam co tam pisałyście ale z grubsza :tak:

Bubu
ja uwielbiam takie ubranka - chodzi mi o ten materiał misiowaty jak dla mnie super
jak już się tak długo do tego przymierzasz to kup to bo będziesz potem żałowała do końca życia - ja tak mam:-)

Aga
Nitka jest super - nasza kiteczkowa księżniczka :-)
widzę że znowu problemy zdrowotne was nękają - jak nie katar to aleria - no szkoda malutkiej :-(

Alicja
co za lenia masz z pisaniem ? mało ciebie ostatnim czasem :-)

Ada:-)
Renata:-)
Aga:-)
Iwona
:-)

buziaki dla was i potem pewnie do was luknę :-)

reklama

a tak z inne jbeczki..jak się mała urodziła i na nią popatrzyłam to mi się skojarzyła z taką starą czarno-białą jeszcze kreskówką:
Zobacz załącznik 96441

hahah czyż nie podobna :rofl2::rofl2::rofl2: ale mam skojarzenia:-p

dobra lecę robić sobie kawkę a potem młodego odstawić itd...zajrzę pewnie jeszcze.. może dziś;-)

no strzal w dziesiatke:-D:-D:-D, tylko jest mala roznica;-).......Nitka jest o wieeeeele ladniejsza:-D:-D:-D
ale szok dziecko polroczne a juz takie kituchy:baffled:, slicznie wyglda w kazdej fryzurce......oby jej zostaly takie ciorne, grube wlosiska:-)
no i czekam na relacje co u lekarza;-)

Lady odpuscil.....ale nie do konca:-D

Ada:-)

Ruda:-)

u mnie dzieciaki odstawione, teraz tylko szybkie sniadanko i kawa.....no i czekam na specjalite od pralki;-)
do potem lasencje

aaa
miałam pytac..
ktioras to stosowala dla dzidzi????

Euphorbium - aerozol do nosa, krople doustne - Alergie - Indeks OTC - Wydawnictwo Apteka

bo mi ostatnio lekarka to polecala na noc zamiast nasivinu do stosowania bo mozna dluzej niz kilka dni...
moze dzis kupi zobaczymy

Ja tez stosowalam ale mi wogole nie pomagal i dlatego u nas skonczylo sie antybiotykiem do nosa....

Ada Sebek ma sie ok.

Renia mojego to ja juz w zyiu nie oducze....

Karola ostatnio ciagle sie cos dzieje u mnie moich dzieciakow i teraaa ja chora ... a dzieci zdrowe ja pewnie wykuruje sie to one znowu na antybiotykach poleca no nic co zrobic..

posciagalam sobie filmy z neta zaraz bede ogladac nawiedzona narzeczona z moja aktoreczka :))))

mam sporo roboty ostatnio! z Sebem na dworze jestem kolo 2 godzin ostatnio dzien w dzien....

malo tego wiecznie sprzatanie gotowanie dominika do szkolki przygotowac trzeba malo tego zaprowadzac na angielski ktory ma dodatkoow bo podstawowy maja niemiecki i anglik majja 2 razy w tygodniu wiec obowiazkow doszlo;.... i jeszcze maly nalezy juz do clubu sportowego top talent we wroclawiu :))) zapisalismy sie :) byl na drugim treningu wczoraj..... i dla swojje druzyny strzelil 4 bramki az ale sie cieszyl szalal z radosci a ja znim ))) do dzis to przezywa...trener powiedzial ze jest bardzo dobry i ze zabiera goz tej grupy i laduje dominik w tej dla zaawansowanych :)) ale sie ucieszyl:) i odrazu z treningu wczoraj jednego na drugi musial tez isc wiec przeciagnelo mu sie to klolejna godzine i o niebo lepszy ten trening byl bo to juz takie prawdziwe zasady tam panowaly gry bylo troszke ciezej ale na koncowym etapie jak byl mecz to dla swojej nowej druzyny strzelil jedna brame i wynik meczu zakonczyl sie wlasnie 1 do 0 :) ale skakal z radosci :)) z wrazenia nie mogl isc spac xciagle o tym mowil przezywal i dzis rano tylko tez o tym meza ciagnie na boisko po szkole.... by z nim pocwiczyl bo chce byc jeszcze lepszy...w sobote maja turniej na stadionie olimpijskim :) juz sie nie moze doczekac jeju chcialabym zeby cops osiagnol a nie skonczylo sie na kilku seansach..... jestem strasznie z niego dumna ... ma 2 razy w tygodniu treningi i na kazdym jestem obecna :))))))

Sebek juz mi potrafi nawet minute sam usiedziec sobie ladnie prosto :) ale duzo mu jeszcze brakuje by samemu do pozycji siedzacej wstac narazie sie odpycha od lokcia juz i pelza do przodu dupee wysoko do gory podnosi i odbija sie do przodu a potem redce wyciaga i tak w kolko az sie nie zdenerwuje hahaha :)

kilka dni temu przyszedl chodzik nam probny jak narazie .. bo nie bede wydawac majatku jak ma w nim nie chodzic bo nie kazde dziecko chce w chodziku.... no ale wsadzilam go pomimo wieku... jak sie cieszyl mowie wam az piszczal ze 2 minutki tak go daje ze dwa razy dziennie :) pewnie nie powinnam :) i widze ze chcialby dluzej ...wiec maz zamowil juz drugi chodzik bo ten wyladuje u rodzicow moich i bedzie miala tam w przyszlosci jak bedziemy u nich siedziec a ten drtugi to z bujakiem jest ....:)

to fragmencik :) dzsiejszego porannego wsadu go tam :) wczoraj to tak sie bawil grzechoty krecil az skakal do gory :) jak nagram go takiego to pokaze :)

Wrzuta.pl - chodzik i ja

chrupki tez juz mucimy :)wiecej na paluszkach pblepione hahahah i kromeczke z maselkiem tez podjadamy czasami :) male ilosc ale kosztujemy:)

Lady
rewelacja mężczyzna w chodziku...siiiuuupppeeerrrr...widać że mu się podoba ;)
co do homeopatycznego to ja go wypróbuję bo to nie katar z jakiejś infekcji tylko wynik ząbkowania więc tu moze choć trochę pomoże....zobaczymy

Wy tu o chrupkach,chlebku itd...buuuuu...a mała tylko mleko...nawet kaszy i sinlacu wczoraj nie zjadła:-(:-(:-(

Uuuujjjjeeee...zobaczcie w prawym górnym kto wygrał konkurs na "buźkę miesiąca września" heheheh...

Konkurs Buźka Miesiąca | Konkursy

ciekawe czy przyślą rzeczywiście nagrodę???zawsze to jakaś tam zabawka była.....
w zasadzie nie ważne...ale jak super zobaczyć swoją pociechę że coś wygrała:-):-):-):-):-):-):-)

Może próbujcie i Wy, cio?? ;-)

reklama
Alicja super Sebcio w chodziku zaiwania :-) ja bym mu pozwalała troszeczkę widać że silny chłop :tak: Nati aż taki silny nie jest w chodziku nie przesuwa się może nie załapał tego bo był tylko na minutkę ale w skoczku to skacze jak najęty - fajnie jest widzieć taką radość :-)

Aga ja tego uzywałam i mały też nam pomagało :-)
Nitka piękna dziewusia to wiadomo że wygrała - gratulacje i buziaki dla niej :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry