reklama

Kwietnióweczki 2008

IWONKA no tak a i stara i młoda o kant dupy rozbić:-D:-D najlepiej mama:-D:-D ja tez lubie cheroke czy jak to się pisze i w tesco jak jestem zawsze zachacze dziś tylko nie mogła bo mnie mój gonił chyba wie co robi:dry::-D:-D

dobra mały śpi póki co mam nadzieję,że nie zacznie mi śpiewac jak ostatnio o 2 w nocy i ponownie jego ulubionym zajeciem jest piszczenie doszedł do wprawy mój syn..a dziś w tesco podrywał mi panie w sklepie czarując swym uśmiechem aż dosatał lizaka niesety obszedł się smakiem zjadł tato:cool2:

reklama
Maryś już w pełni zdrowa!!! I w końcu dziś pospacerowałyśmy.

Wczoraj byłyśmy na kontroli i nasza pediatra stwierdziła że ta wiedźma u której bylam na dyżurze trochę sie pospieszyła z tym antybiotykiem!!! No myślałam że nie wytrzymam. ta nasza wogóle tak miło że ona nie chce krytykować koleżanki, że w sumie dziecka chorego nie widziała ale według niej to dałabym coś słabszego na początek.
Bez dalszego komentarza . . .:baffled::baffled::baffled:

Aduś już widzę jak ten Twój mały mrucha rzęsami do tych Pań w sklepie;-);-);-) Mój mąż też tak ma tylko na mnie to już nie działa :-D

Bubu trochę drogi ten kombinezon i on chyba taki na jesień lub lekką zimę. No ale jak mamusi się podoba to ja bym kupiła. A czy wy też tak macie że łązicie i szukaie tylko gadżetów dla maluchów? Ja wieczorkiem się ostatnio wypuściałam (dzięi za centra handlowe otwarte do 22!!!) i odwiedziłam tylko sklepy dziecięce:-):-):-) Jakoś ja nie mam ostatnio żadnych potrzeb. . .

Aga trudna sprawa z tymi alergiami zwłaszcza jak się wprowadza nowe papu i do tego mleko. Ja znów zrobiłam test z marchewką i dałam zupkę marchewkowo-ryżową. I Maryś zsypana a do tego świruje od 3 nocy. wyspkę ma na plecach i wydaje mi się że ją swędzi bo tak dziwnie się porusza jakby się drapała. Koniec testów z marchewką. :baffled::baffled::baffled:Jak dziś znów nad ranem będzie się budzić co 10 minut to jutro padnę na twarz.

Alunia co się dzieje że tak mało piszesz? Jak tam chłopaki? Dziś zrobiłam dla Ciebie i Rudej zdjęcie Marysi w różwym dresie:-D:-D:-D
Ja za różowym nie przepadam a wszystko dla dziewczynek różowe no i jak coś dostaje to też na bank różowe tak jak ten dresik.

AN dziewczyno jak Ty to robisz że wchodzisz na BB z rana jeszcze przed pracą;-):-D??? Ty to masz zdrowie

Reniu a Ciebie co tak mało?

Załączniki

• marysia 5 051.jpg
    marysia 5 051.jpg
    125,4 KB · Wyświetleń: 72
  • marysia 5 052.jpg
    marysia 5 052.jpg
    141,4 KB · Wyświetleń: 41
hej
Bubu mi sie tam podoba:-D, moj mial taki tylko brazowy:tak:, dlugo sie nie nacieszyl, ale pare fotek ma:-D

Aga a mniej mnie:-), jakos tak wyszlo;-)
Marycha jest poprostu cudooooowna, dla Ksiezniczki

Iwonka zlobek:baffled:, niania:baffled:.....no ale jak mus to mus;-)

Ruda wsiego naj dla Natiego;-)

Anekha idz do lekarza:tak:, nie eksperymentuj sama;-)

Lady usmiechnij sie:-)

Ada:rolleyes:

My sie trzymamy:-D, dzisiaj Bartolini byl ciut grzeczniejszy, ale i tak ciekawy wszystkiego i w miejscu usiedziec nie chce:nerd:, polazilismy po sklepach a jutro mnie czeka powrot do sklepu bo ciuchy musze wymienic:dry:....za male:wściekła/y:, moja corka jest dluga jak miesiac a chuda jak wyplata:-D i nic na nia nie pasuje:cool:
a teraz ide nynac;-)
Dobranoc laseczki:-)

Hej hej
o matulu ale dzień był wczoraj...w ogóle nie dała sie położyć...tylko ręce, jak chciałam do kibelka to musiałam jak spała bo inaczej byl potworny krzyk...
zapisalłam się do pediatry na jutro...w zasadzie nie się tylko malą :-p haha
no w każdym razie na dziś nie było już miejsc.(..o rodzinnym nie wspomnę...)
nocka w miarę spokojna...ale mało je....
narazie przemęczymy isę do jutra bez zmian rzadnych,porozmawiam z lekarzem,jak ją obejrzy niech decyduje o tym co zostawić a co wycofać...zobaczymy...

popisałabym wiecej ale jakoś mi ręce nie chodzą za bardzo:baffled:chyba ciut zmęczona jestem...

aa mała 4 dni już w wóziu jeździ:tak:nie chcę zapeszaćale jest nieźle...czasem pokwęka troche ale ogólnie daje siewsadzić w spacerówkę i jeździmy...chociaż tyle ;-)

Jejku pozdrawiam wszystkie bez wyjątku...
Aga:-):-):-)
Ada:-):-):-)
Renatka:-):-):-)
Iwonka:-):-):-)
Ruda :-):-):-)
Bubu:-):-):-)
Lady:-):-):-)

dziekuję dziewczyny za rady i pocieszenie :happy2:
Zajrzę jak mi trochę humorek wróci bo póki co to taki se jest:baffled:

Papa
milego dnia:tak:

Dzień dobry!!!!!!

PRZEDE WSZYSTKIM WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA NATIEGO PÓŁ ROCZKU ZA TOBĄ!!!!!!!

U nas nocka ok mały kwilił trochę ale tata wstał...:-)

ANEKHA oby wyjaśniła się sytuacja z nitką...a tobie dużo odpoczynku życzę i UMŚIECHNIJ SIĘ!!!!!!!:-):-):-)Niteczka śliczna w kucykach!!!

AGA każdy lekarz gada co innego i ma swoja praktykę...szkoda słów:dry:A Marysi ładnie w różowym...co mama chce...hihi...cudna panna...

z resztą się witam:happy2:

HEJ !

ANETHA---- ANITKA SLODKA JAK ZAWSZE ..TAK SPOOKOJNIE DAJE CI KUCYKI POROBIC? A JESLI CHODZI O WOZEK TO MOJ TEZ ZACZYNA POWOLI BO SADZAM GO MAKSYMALNIE I WTEDY SWIAT WIDZI BO ULZEZEC NIE ULEZY ALE JAK SIEDZI JEST OK OSTATNIO PRZEZ GODZINE JAK JEZDZILAM PO KOROBNIE TO MI SPOKOJNIE SIEDZIAL TROSZKE NA KONCOWCE JUZ RACZKI BYLY ALE TAK DAL RADE MYSLE ZE TERAZ CORAZ LEPEIJ BNEDZIE.....'''

BUBU ---- - MASZ NA IMIE KAŚKA?

RENIA---BARTEK JUZ ODPUSCIL CI RACZKI?

KAROLA-WSZYSTKIEGO NAJ DLA nATANKA

AGA._K MARYSI PRZESLICZNIE W ROZOWYMMMMMMMM A MNIEJ MNIE ....SAMA NIE WIEM.........

ADA ---- JAK TAM DIETA ILE JUZ SPADLAS Z WAGI I JAK SE DAJESZ RADE?

Ada no już się uśmiecham:-) jak sobie ponarzekam to mi zawsze lepiej :-p

Lady
nooo ja też swoją sadzam całkiem bo inaczej to jej sie nie bardzo podoba,chyba że przyśnie to sznureczki w dół..( ciekawe ile te sznurki wytrzymają:confused:)

a tak z inne jbeczki..jak się mała urodziła i na nią popatrzyłam to mi się skojarzyła z taką starą czarno-białą jeszcze kreskówką:
Betty_Boop_patent_fig1.jpg

hahah czyż nie podobna :rofl2::rofl2::rofl2: ale mam skojarzenia:-p

dobra lecę robić sobie kawkę a potem młodego odstawić itd...zajrzę pewnie jeszcze.. może dziś;-)

aa pytałas czy daje sobie robić kiteczki
hmmm...jak ma humor to daje... najlepiej to jej pasuje jeden kitek na czubku głowy bo szybko no i sobie go tak nie sciąga...a jak już 3 albo 4 to już różnie bywa...zazwyczaj nie dłużej niż godzinę"fryzurka"przetrwa

o tak to jej jest ok:
kiteczkii.jpg

no już lecę...kawa mnie woła ...przyciaga zapachem:-p

reklama
ANEKHA:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a ponarzekac każy czasem musi...:tak:;-)

ALUNIA dietka ok mam tylko zawroty głowy ale wiesz kwestia przyzwyczajenia to raz a dwa organizm się oczyszcza i wyłazi całe zło :tak:;-) schudłam na razie 6 kg ale waga stoi od dwóch dni ani drgnie spokojnie dużo przede mną ale dajemy rade;-):-)

a jak Sebcio???Lepiej??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry