A
ada04
Gość
Dzień dobry!!!
U nas nocka the best serio...spał całą noc caluśką noc ja nawet na śiocha dałam mu jeść wypił i spał gorączkie miał wieczorem dałam czopek i już nie ma od noc nie ma nawet dziś może antybiotyk zaczął działać...
AGA jak mały się wychoruje dam nawet dziś juz go nie terroryzowalam tymi warzywami tylko dałam sinlac na obiad i już potem może deser zje ale nie wiem taki jest zacgrypniety krtaniowo na maksa a ja razem z nim zaniemówiłam
tylko jęcze nie gadam
a Niteczka śliczna panna:-) i długo nagroda szła aż 2 miesiace nie źle
ALUNIA mój mówi mama ale to raczej nie świadomie bo mówi nawet jak widzi zabawki

wszystko

więc ja poczekam kiedy do mnie rzeknie mama...buźka dla Sebka...
KAROLA jak zdrówko lepiej dziś się czujesz:-) zdrówka dużó:-)
U nas nocka the best serio...spał całą noc caluśką noc ja nawet na śiocha dałam mu jeść wypił i spał gorączkie miał wieczorem dałam czopek i już nie ma od noc nie ma nawet dziś może antybiotyk zaczął działać...
AGA jak mały się wychoruje dam nawet dziś juz go nie terroryzowalam tymi warzywami tylko dałam sinlac na obiad i już potem może deser zje ale nie wiem taki jest zacgrypniety krtaniowo na maksa a ja razem z nim zaniemówiłam
tylko jęcze nie gadam
a Niteczka śliczna panna:-) i długo nagroda szła aż 2 miesiace nie źle

ALUNIA mój mówi mama ale to raczej nie świadomie bo mówi nawet jak widzi zabawki

wszystko

więc ja poczekam kiedy do mnie rzeknie mama...buźka dla Sebka...KAROLA jak zdrówko lepiej dziś się czujesz:-) zdrówka dużó:-)

Natan też nie chce pić woli desery i obiady - co ja się muszę nakombinować z tym mlekiem żeby on mi wypił - najlepiej wchodzi mu na śpiku