reklama

Kwietnióweczki 2008

HEJJJJ!!!!!!!!!

U nas w domu wszyscy chorzy mały nagle zachorował i ma zmainy osłuchowe eeeee mamy antybiotyk w nocy i nad ranem miał temo że hej:-( nie wiem czy się gdzieś zaraził czy skąd zresztą to juz nie ważne aby było dobrze taki biedny nie je nic tylko mleko i to w ilościach marnych ale lepsze to niż nic lekrstw nie chce przyjmować też pluje mimo,że słodkie to nie chce.....deserku ulubionego też nie....tylko mliko chlipie...aha i ząbek nam wychodzi:nerd: wszystko na raz:nerd:

i ja też chora on wczoraj ja dziś i padam razem z nim na pysk:-(

KAROLA zdrówkadla Ciebie....

ALUNIA no to w domu u Cię musi byc kolorowo:happy: na święta:happy:

ANEKHA super,że Nitcce idzie mój odmówił wszsytkiego tylko mleko...:sorry2:

AGA tez słyszałam o tym że dzieci wychowujące się razem szybciej mówią...no i masz racje jeśli chodzi o parówke można dac inne rzeczy albo najlepiej indyka zapiec własnej roboty wędlinke bo parówki to dziadostwo jednak....

reklama
Ada a może mały zachorował od zębów jeśli jesteś pewna że mu wychodzi:confused:
Natan teraz tak miał straszny kaszel i rzęził jak stary dziadek przez 2 tygodnie i wyszły zęby i jak ręką odjął
dostawał tylko flegaminę w kropelkach żeby odkasływał
lekarz nie podsunął ci takiej myśli :confused:

KAROLA ząbek mu wychodzi widzę ale wiesz ma zmiany oskrzelowe i musiał dostać antybiotyk niestety:-( no trudno aby było lepiej:tak:kurcze własciwie on pierwszy raz chory od urodzenia

ANEKHA Nitka fajowa a i zdjątko gdzie stoi bomba i jak w ogóle stoi:szok: hihi mój raczkuje :tak::-)

Hej z wieczorka :)

Ada karola to sie rozlozyliscie!!!powrotu do siebie raz dwa!!!!

Agnes,Ada no kolorowo ale to i dla mnie a przede wszystkimm zawsze dla dominisia bylo on sie tak cieszy.... i choinka leciala jak mial roczek w tym roku musze sprawe obmyslec bo nie wiem jak to bedzie i babki w zapasie tez musza byc....

Agnes super mala wyglada na roczek ale wyrazna i tak samo twardo stoi jak sebcio i trzyma sie lozka opiera sie i stoi czasem jak go pyszcze samego to sioe wpatruje we mnie ani drgnie i kilka sekund tak postoji.... ale super...sliczna jak zawsze :) i jakie juz dlugiw wsloski ma :)

hehe
Ada,Lady,Ruda....
no stoi..kilka dni temu tylko jak ja postawilam sama to stala a juz wczoraj dzis jak siedzi to sama wstanie...jeszce niezbyt pewne to stanie ale jest...moja nie raczkuje...raczej sie kolysze na kolanach i raczkach albo opiera sie glowa na podlodze prostuje nogi i tak se zasuwa...hahaha-smiesznie

ada
co do jedzenia...oj...moze jednak zabek bedzie u Was????

ide zapodac antybiotyk mlodemu...sobe tez...jeszcze mam na dzis i jutro...potem may w czwartek kontrol

dzis jak bylam u mlodego w zerowie po ksiazki to sie przerazilam tam tylko polowa dzieci byla bo reszta chore..i to jak..wymioty,goraczki...fuuuj...jakas plaga..epidemia ;////biedne te dzieci....

milego wieczorku zycze wszyztkim!!!!!!papapa:happy:

AGUSIA idzie ząbek bo widze on nawet lekarstw nie chce brać co kiedyś brał spoko a etraz nie zamyka buzie i nie i koniec jedynie mleko pije i to tez nie dużo a tak nic nawet deseru gdzie on uwielbia no nic pojedzie na samym mleczku wyzdrowieje to zacznie jeść mam nadzieję :baffled: jeszcze chory ludu gorączka pierwszy raz mi zachorował wczesniej miał tylko kaatrek sam i to pierwsza jego choroba no nic przeżyjemy:-);-):tak: super Niteczka stoi...taka fajna dziewczynka aż mi się córeczka zamarzyła ale to może za rok;-) no nie teraz:-):happy:

Czesc dziewczyny!!!!!

Mowie Wam wczoraj sebek jak wpadl w trans to tak nie mogl przestac gadac sylabowala ciagle a potem ciagle ma ma ma ma ma ma ma ma wkolko a potem da da da da moze tata chcial powiedizec a wychodzilo da da da dada i tak przez caly wieczor ma ma ma ma i dzis to samo od rana chodzi w chodziku i wyciaga rece do mnie i mowi ciagle ma ma ma ma ma-ma m-ma jeju ale radocha:) i wiele innych po drodze sylab no mowie wam :)

Hej
ale noc...uuu co godzine niemal bujanie...szok..ale mnie oczy pieką:baffled:
poza tym wszystko w normie:-p

Ada
hehe za rok dzidzie 2gą cchesz?fajnie...ja chyba raczej na 2ce poprzestanę...choć czasem kusi jeszcze jedno...ale rozsądek mi co innego mówi:rofl2::-D:rofl2:
Biedny Amirek teraz jeść nie chce...ale dacie radę...wyzdrowieje to będize lepiej...zdrówka !!!!!!!!

reklama
Lady
hehe zazdroszcze moja narazie nie mamuje....czasem tylko
moja gada"buuugiii" hehehe" gdzie" i "dziiidzzzaa" chyba o to że ona jest dzidzia:-D
aa zapomnialam sie pochwalic ze mala dostala w koncu nagrode za ten konkurs na buzke miesiaca....po 2 m-cach ...
a tu filmik: [ame="http://www.metacafe.com/watch/2052117/"]Anita[/ame]

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry