reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Hej wszystkim!!!
no widze ze troszke sie ruszylo tu z pisaniem:-)

Ruda
haha taaa...a Nitka nadal nie dostala nagrody"niespodzianki"z tego konkursu:-pale c tam...wazne ze byla na gl stronie portalu

Ada
z owocami lipa straszna..nie chce nawet jablka czy ukochanego wczesniej banana...ale magiczna sztuczka z mlekiem poki co dziala...narazie daje po 2 lyzeczki...za 2 dni zwieksze do 3 i tak co 3-4 dni bede stopniowo wiecej dawala moze sie nauczy jesc...
narazie nie zauwazyla roznicy i wcina nutra z warzywkami i indykiem hippa( w malej ilosci ale zawsze) :-p
wszystkim z 15go kwietnia dzieciaczkom NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!:-):-):-):-)

Milego wieczorku!!!papa

wszystkiego naj z okazji 7 miesiączka dla Nitki i Sebcia jeśli się nie mylę :-)
i nie pamiętam czy ktoś jaszcze ale wszystkim dzieciaczkom buziaczki :-)

Heloł
Ada - dzięki :tak:
Lucy - hmm hmm gratuluje !!! :-)
Anekha - moja za jabłuszkiem tez nie przepada, próbowałam sinlac dodawac bo on slodki, ale mimo to nie chciala, w zlobku daja na podwieczorek wiec pewnie mi przyzwyczają :-p
Ruda - widze ze u ciebie przez zęby marudzenie, u mnie też zauważyłam coraz częstsze kwękanie i widać jakby mała chciała gryźć bo ją swiędzi czy boli nie wiem ale marudna przy tym :sorry2:
dzis wieczorem dałam jej cycka to mnie ugryzła :baffled: auc, powtorzylo sie to jeszcze pozniej 2 razy pod rzad :no: i nawet nic nie zassala, mam nadzieje ze jak sie obudzi na karmienie to bedzie jadla a nie gryzla :baffled:
a jak u was dziewczyny z nocnymi karmieniami? u mnie bez zmian karmienie ok 1-2 i ok 5-6 i ciagle chce sie zebrac zeby skonczyc z tym o 1 i jakoś nie moge :-(

hej
hehe Ada na pewno i do mięska sie yczai...tak sobie i warzywa i owoce tlumacze :-D

Iwonka
nooo w zlobku na pewno szybciej zje niz w domku...hihihi...jak moj Adi jak zaczal przedszkole w domu nie jadl tego czy tamtego a w przedszkolu wszystko az sie uszy trzesly:-D

Ruda
dziekujemy:-)

No to synek lepiej,nie goraczkuje juz,mniej kaszle i smarczy...wiec antybiotyk dziala...zobaczymy co powie dr na kontroli w czwartek

Nitka jak to Nitka...broic lubi...hihihi...ostatnio uwielbia sobie pokrzykiwac...hahah,patrzy sie na mnei tuli sie tuli i nagle"eeeeegiiiii"na cale gardlo...albo inne swoje"powiedzonka"hahah
zazdoszcze ze synek cie juz wola...hhe Nitka na razie nie chce ani mamowac ani tatowac ...czasem jej sie wyrwie i tyle...
siedziec coraz mneij chce ..tylko stac by chciala...albo raczkowac albo moze i pobiec gdzies...hihih tylko jeszcze nie umie:-p

DZIEWCZYNY GLOSUJCIE PROSZĘ NA NITKĘ!!!!!!!!!!! w linku ponizej zabkow :-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Witam się laseczki

Aga jak ty wynajdujesz te wszystkie konkursy ? hehe
już zagłosowałam z przyjemnością na Nitkę tylko ten kod wrrrrrrrrrrrr
myślałam że szału dostanę nie mogłam go za jasną cholerę przepisać prawidłowo hihi :-D

miłej niedzieli życzę :-)

dzień dobry!!

KAROLA głos oddany:-) świetny eskimosek:-)

AGA mój zje owszem warzywa jak dam mu dużo marchewki do tego:crazy: inaczaj nie ma bata:baffled: za to deser owoce wszystkie bez wyjatku i zaraz zagłosuje na NITECZKLE i gratki dla niej za kolejny miesiacz:happy:ek

IWONKA mój też je o 2-3 w nocy i 6 rano no cóż widocznie potrzebuje...mo wcina jabusko lubi.....a w żłobku ją naumią...

MIŁEJ NIEDZIELKI:happy:

dzięki Ada za komentarz :-)

a jeśli chodzi o nocne karmienia to od jakiegoś miesiąca Natan sam zrezygnował z nich :tak: i całe szczęście bo by był jeszcze grubszy :-D

jeśli chodzi o obiady i desery to Nati wciąga wszystko co mu się da - ale i tak najbardziej lubi mamy obiad i śniadanko :tak::-D

a mleczko jest fujjjjjjjjjjjjjjjjj :-(- muszę się sporo nagimnastykować żeby chociaż jedno w ciągu doby wypił :tak::-(

reklama
ruda
haha same sie znajduja :-D
a widzisz,twoj nie chce mleka za to je wszystko inne a u nas odwrotnie..mleko super i kasza jeszcze owszem...ale reszta fuuujjj...heheheh teraz mieszamy zupki z mleczkiem zobaczymy co z tego bedzie
dzieki za glosik:-)

ada
dzieki z glosik tez:-)
hehe jakie te dzieci rozne no nie...jedno je wszystko inne tylko jedna rzecz i trzeba sie gimnastykowac..inne jeszcze inaczej...hehe

rece mnie cos czuje beda bolaly...hihih bo corka zamiast siedizec to juz stac chce i trzeba ja podtrzymywac...
lozeczko mamy typu turystyczne to nie ma szczebelek do trzymania...a chodzika nie chce bo mam uraz po synku zreszta i tak w malym mieszkanku to nie najlepszy pomysl

aaa no i łóżeczko jest ostatnio bardzo BEEEEE....hehehe..ryk jest jakby na gwoździe ją kłaść..w dzien nie posiediz tam ani minuty..wieczorkiem jak zasnie to ja klade ale ciezko jest..:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry