reklama

Kwietnióweczki 2008

Dzień dobry!!!!!!!!!

Oj pusto tu właściwie to my w 3 piszemy:-)

AGA ja też dawałam długo po 1 z nutramigenem potem 2 aż doszło do 100gr potem normalnie obiadek dawałam ale mieszam z marchewką inaczej nie tknie....a wczoarj siedziałam u koleżanki i tam nie tknął warzyw znowu tylko deser więc lipa ale on chyba przez to mięso mi sie tak zraził....powolutku musi zaufania do mamy znowu nabrać:sorry2: hihi....zdrówka dla syncia..oby przeszło i Nitka się nie zaraziła.

KAROLA ja daję słoiki wiesz:happy: ale on z mięsem słoika nie ruszy wyczuje potem zaciśnie usta i nie otworzy za cholere a teraz po tych cyrkach to jak widzi łyzeczke od razu zaciska dopeiro po chwili poczuje,że to nie to i zje ale tylko w domu jak gdzies jade nei ruszy :dry: znowu owoce nie ma rpoblemu co nie dam to zje a jabłko krzywi się wykręca ale zje....no nic cierpiwości ma taki okres pewnie.....

reklama
Ada no to masz małego cwaniaczka w domu hehe
jak on to wyczuwa ?
bo ja byłam pewna że dajesz swoje mięsko i tak pomyślałam że może za słabo zmielone :-D
a tu masz nawet ze słoiczka wyczuje - chyba nie doceniłam tego małego kombinatorka hahaha:-D

cisza wrrrrrrrrrrrrrrrrr
laski wy jeszcze żyjecie - czy co się z wami dzieje :-(

to se we trzy popiszemy:-p

Ruda
ja mam wyplacany wychowawczy zawsze do 20go każdego miesiaca...wpływa mie zazwyczaj równo 20go na konto i tyle...Ci co odbierają w mopsie też 19go stoją w kolejkach do kasy a tym co poczta przysyła to już nie wiem ale pewnie też podobnie....
ja składałam na początku września to 2ogo października byla decyzja do odbioru i tego dnia i kaska była na koncie..
weż ich tam pogoń...bo jak nie wrzaśniesz ..nie tupniesz obcasem to nie pomyślą żeby wypłacić na czas:baffled::wściekła/y::no::crazy::szok:

Ada
noo ja też mam taki zamiar....a Ty próbuj z tymi warzywkami...albo zrób tydzień przerwy i znowu podaj....no nie wiem jak lepiej...

Ja żyję ale sie tylko zamelduje że u nas wsio oki :tak: Od poenidziałku Natalka idzie do żłobka, ja chyba bede miaal ciekawą oferte pracym ale jeszcze ten tydzien poroznosze CV osobiście do firm. ogólnie mało czasu na podczytywanie bo ciągle czymś jestem zajęta (szczególnie wysyłaniem ofert pracy :dry:)
buziaki wszystkim :*

KAROLA dziołchy praca-dom-dzieci i czasu nie mają na zagladanie dobrze,że my mamy:-p:-);-):-):happy:

IWONKA powodzenia trzymam kciuki oby się udało:tak:;-):-)

AGUŚ wiesz co ja nie wiem jak przerwe na tydzień to potem chyba w ogóle nie ruszy on zje wszystko(prócz mięsa) ale muszę dodawać marchewki no bo ona słodka wiadomo i wteyd wsunie...:happy::sorry2: także inaczej nie na da u nas:no:mam nadzieję,że i Niteczka ruszy a jak jej idą owoce:confused: moja kumpela na początku mieszała z owocami potem procje owoców zmiejszała i tak zaczęła jeść warzywa u nas początek z mlekiem poszło a przy mięsie się zatrzymało i zaś od nowa...:sorry2: powoli....i cierpliwie choć to właśnie przydało by sie jak najwięcej:tak::-);-)

To i my się meldujemy!!
Ada- masz racje, tyle obowiązków, ze nie ma kiedy zjrzeć! u nas ok, zęby 2 od prawie 3 m-cy, jemy sporo, ale podstawa cyc. Pracuje- i to jest problem, bo mam okropną atmosferę, żałuję, że nie pociągnęłam wychowawczego... szkoda gadać. Poza tym u nas remont, kupa roboty. Czas leci jak szalony.
Lucy!- mozesz się na mnie gniewać, ale jesli jeszcze nie zakomunikowałaś kwietniówkom to ja własnie to czynię, bo to radosna wiadomość!
KCHANE, nasza koleznka, która niestety od dosyć dawna nie ma czasu aby tutaj coś skrobnąć - oczywiście tak jak my w kwietniu urodzioła wspaniałego synka Mikołaja jest w ciąży!!!
!
Buziaki kochana
Spokojnej nocki dla Was i Waszych słoneczek!!!!

Witam się :-)

Lena no masz rację tyle obowiązków masz na głowie że możesz nie mieć czasu na zaglądanie tu :tak::-) Ale od czasu do czasu wejdź i coś skrobnij co u malutkiej
buziaki dla was ;-)

Lucy no to gratulację :-)

reklama
DZień dobry:-)

LENE i jak Hanulka juz łednie je wszystko?Zajrzyj czasem i skrobnij co u Was:-)pozdrawiam:-)

LUCY gratulację pochwal się który miesiąc i jak się czujesz:-)

AGA jak Nitka dziś po nocy i jak Adi:happy:lepiej:-)

KAROLA a jak mały dalej w dzień daję mamusi popalić....

u nas ok mały w nocy śpi ładnie zrywa się ale nie czesto:happy: najczęściej do 1 w nocy a potem śpi jak kamień do 8 więc luzik...u nas deszcz ale i tak nas czeka wyjście do sklepu:happy: miłego łikendu:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry